21 Kasım 2010 Pazar

Babamizi cookk seviyoruz.....

Bugun anladigim kesin bir sey Vahap bu cocugu cok ama cok simartti. Uc aylik cocuk simarirmi demeyin, gercekten simarir. Deney yaptik. Yattigi yere yastik koyduk. Vahap'i goremeyecek sekilde, bir sure sonra ses cikarmayi kesti. Yastiklari aldigimiz anda, Vahap'i gormesiyle, yaygarayi basti :) Sonra babamizin sesini duyunca, allaaahhh cildiriyoruz. Neysem bugun evimi piril piril yaptiktan sonra saat 4 gibi hadi alisverise cikalim dedik. Hemen gelicegiz sozum ona, sans bu ya Cihan beyde cikar ayak hemen uyudu :) Istesen hayatta uyumaz. Bende tulum giydirdim, car seat'ine koydum. Uyuma sekli cok komikti hemen olumsuzlestirdim.



Sonra ilk yer olaraktan Toys'r'us'a gittik. Kislik tulumlara bakalim dedik. Malum havalar soguyor. Cocugu slkl tutmakta yarar var. Disariya filan ciktigimizda usutmesin.

Canada'dan Toys'r'us manzarasi :) Fotosunu cekeyim dedim. Yerlerdeki kar :)



Iste buda esantiyon bebegimiz :) Indirimlerden aldik:) Hala uyuyor.




Sonra forward-facing car seat ( yani 9 kiloyu gecince bunlardan almamiz gerekecek oyle bir goz attik. En iyisini alacagiz ya :) Babamiz herseyin iyisini istiyor.






Kardan bir dag :)



Daha sonra, saat cok gec diye hadi Pizza alalim dedik. Bende askiimm, uzun zamandir cikmiyoruz, cihanda artik uysal hadi icerde yiyelim dedim :) O da kirmadi askisini :) Civciv hiiiiccc uyanmadi.



Yilbasi agaci.



Vahap entre olarak bunu aldi. Guzeldi.



Bende Chicken Wings aldim. Buffalo sos superdii...


Bu benim pizzam


Bu da Vahap'in.



Buda kalanlar. Eve paket yaptik...



Disardan bir manzara.


Sonra evimize geldik.Oglusumuz  saat daha uyudu Sonra uyandi, Babasiyla bici bici yaptirdik. BU arada cok komik bir sey oldu. Suyu bir turlu ayarlayamiyorduk, Cihan titremeye basladi. Sonra su bana gore guzel Vahap'a gore ise sicakti. Ne dese beyenirsiniz - Cocuk sicaktan titriyor olmasin :) ( Belki ilerde oglusum bu satirlari okur.)

Banyo sonrasi cok agliyordu. Babasi ona guzel bir parca patlatti. Hemen aglamayi kesti,



Toys'r'us'dan bunu aldik. Ama sanirim bira buyuk geldi. Geri versek mi vermesek mi karar veremedik. Cok hizli buyuyor. - 30'a kadar koruyormus.



Pek memnun kalmadik.


Melegim nasil olmus.


12 yorum:

gutguturuna dedi ki...

maşallah..ne tatlı şey bu böyle..cicileri pek bi yakışmış..ama favorim banyo sonraı havluya sarılmış olan fotou..çok şirin..

gutguturuna dedi ki...

maşallah..ne tatlı şey bu böyle..cicileri pek bi yakışmış..ama favorim banyo sonraı havluya sarılmış olan fotou..çok şirin..

çatı katı dedi ki...

ah maşallah çok tatlı ama bu :))

Unknown dedi ki...

Tesekkur ediyor oglusum :)

öznur-ata dedi ki...

oy ben yerim onuuu..canım beniiimmm..banyo da yapmış misler gibi olmuuuşş :)tulumu çok ciciymiş annesi.ama unutma çok çabuk büyüyorlar ona göre değiştir

Unknown dedi ki...

Yaa teyzesii misler gibi koktu oglusum :)

Deli Anne dedi ki...

Şu son fotoya bayıldım ama annesi.. şekerpare gibi bişy olmuş..

Unknown dedi ki...

Ya evet beimde favorim o, hatta face'e profil fotoma koydum.

mutlulugunresmibedis dedi ki...

mavi tuluma çok güldüm, allah da sizi güldürsün emi:) hala aklıma geldikçe gülüyorum...bayağı bi büyük, ama çok şeker olmuş, rabbim esirgesin, esen kal...

Unknown dedi ki...

onu sonra geri verdik :))

Mrsgul dedi ki...

su mavili tulum cok tatliii. ben o resmi senin baslik resimlerinin arasinda gormus ve cok begenmistim. hatta sitede aradim da. bayldim..

Unknown dedi ki...

Banurose :)) Tesekkur ederiz, onu aldik ama sonra aldigimiza biz bile gulup geri verdik, tabi vermeden hatira kalsin dedik :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...