21 Kasım 2010 Pazar

Dokturduk, Eylendik, Evimize geldik....

Saat gecenin ikisi oldu. Ve uyku muyku hak getire. Artik uyku duzenim diye birsey yok. Bugun cok sevdigim bir arkadasimin dogum gunuydu. Oraya gidecektik. Sabah kalktim, oyle tembel tembel. Kahvalti hazirlamaya bile usendim bende ekmek arasina sosis falan filan koydum yedim. Cok guzeldi. Sonra esim geldi beni birakacakti. Allaahhh dediiimm! Bana kizmasin diye hemen bilgisayari kapattim. Mutfaga kostum :) 
-- aaa Askim sen mi geldin, bende tam borege baslamistim :) Umarim bu satirlari okumaz kendileri.
Iste boregimi yaptim Asagida kendileri :) 





Bu arada saat 2'ye geliyordu. Once civcivin  altini degistirdim.

 



                                                   
                                                                                             
Sonra cicilerini giydirdim.



Daha sonra kar soguguna dayanikli tulumumuzu giydik. Ama baktim tulum cocugumu slklyor bende cikardim. Yenisini almamiz gerekiyor.





Hemen kosa kosa arabaya gittik. Car seat'imizde ( araba koltugunda ) yerimizi aldik.


Ve 10 dakika gittik gitmedik, bizimki hemen transa gecti. Uyudu yani. Arabada hemen uyuyor. Tabi kirmizi isiklara alerjimiz var. Babasi durdugu anda aglamaya basliyordu :) Havanin -21 olmasi, kar kosullari ve yollardaki buzlanma nedeniyle ve hala kis tekerleklerine gecmedigimiz icin babamiz arabayi yavas kullaniyordu. Oglusum pek memnun kalmadi.


Daha sonra Mall'e ( alisveris Merkezine ) gittik. Bu gittigimiz Mall yanlisim yoksa dunyanin en buyuk ikinci alisveris merkeziymis. Icinde yok yok. Bugun daha detayli bir ileti yazarim, Resimli filan yani. Bu arada oglusum uyandi.

Yilbasi susleri basladi bile.

Yakinda indirimlerde baslayacak.

  
Ve partiden alintilar. Cok guzel bir chesses-cake. 

Oglusum cok seker.....

Oglus yine uyukladi. Valla bu cocuk gurultuyu seviyor. Bu arada battaniyeyide halalari orup taaa buralara kargoyla gonderdiler. 
 Uyandi melegim...
 Biraz uzun bir post oldu. Bol resimli sanirim. Iste gece 12 gibi babamiz bizi almaya geldi. Bu arada arkadaslarimizdan biri Meksika'ya tatile gitmisti. O'da dondu. Kapkara olmustu. Nasil yanmisti. Sen kalk 35 derecelik bir yerden, deniz kum gunesi birak, karin icine gel :) Cok gicik bir duygu olmali. Hele kar yagarken bronze olmak daha gicik olsa gerek. Bayagi dokturduk. Ama bu aksamki kizlarin arasinda sanirim en kilolu bendim. Resimlerde yuzum cok tombul cikti. Ama pes yok. Kilolarin hepsini verip eski kiyafetlerimin icine yaz gelmeden sigacagim. Yazin ailemin yanina Paris'e gittigimde eski Gül olarak gitmek istiyorum. Yoksa - seni 50 kilo verdik 70 kilo geri aldik, derler :) Cihan'da esantiyon olur bu durumda....

5 yorum:

öznur-ata dedi ki...

ahh yesinler onun cicilerini.Ata da küçükken(şimdi çok büyük ya:))arabada hemen uyuyordu.ah ne günlerdi :(şimdi çok yorgun olması lazım uyuyakalması için.kıfafet durumuda çok sinir bir durum hemencecik büyüdükleri için biz de bir sürü kıyafeti bırak eskitmek hiç giyemeden yenilerine geçtik.bu arada o nasıl bir börektir yahu..canım çekti :)ellerine sağlık canım..güzel bir gün olmuş sizin için..öpüyorum cihan'ı ve seni..

Deli Anne dedi ki...

Beyaz tulumuyla daha da tatlı olmuş Cihan.. burdan bakınca ne kadar da masum ve tatlılar.. Sabah sosis ekmek demişsin ama maşallah o ne maharet,, nefis görünen börekler.. bravo doğrusu..

güzel bir gün olmuş.. zaten tek başına arkadaşlarla buluşmak bile oldukça keyifli..

sevgiler.

Unknown dedi ki...

Oznur zaten bu kiyafet konusu cok gicik. Bak mesela o tulum hediye geldi. Ama uagustos ayinda, kisi dusunerek almis arkadas,simdi tam uc aylik ama olmuyor, yani iicnde slklldi, agladi bende hemen ckardim. Yani hic kullanmadim. Etiketide cikti. Baska birine gotursem ayip olur. Kullandim sanacak. Boyle bir suru kiyafetimiz var. Birde hamileyken benim aldiklarim. Ama ikinciye saklayacagim bende.

Deli annecim :) Tulum yakisti ama yenisni alacagiz, daha guzelini secerim bu sefer. Hem o inceydi. bu hava kosullarina gore degil. Disarisi git gide soguyor. Sen petersbourg'dan bilirsin...

Valla kizlar borege gelince hazir yufkayla 20 dakikada oldu. Aslinda Turkiye'de yasamamanin desavantaji,
turk marketi var burda ama allah dusmanimin basina vermesin. Tarihi gecmis malleri iki alana bir bedava seklinde satiyorlar. Hemde oyle boyle degil 4, 5 yillik sey var. Iste bu yufkalarida ordan aldim :) Ama tarihleri gecmemis :)
Onun disinda arap baklava yufkasindan da denedim, fena degil. AmA turk yufkasi gibisi yok. Birde cok pahali. 6 paket aldim 30 dolar tuttu.

Cok konustum yine.

Deli Anne dedi ki...

Benim de çenem fena düşüyor buralarda, hadi insanın kendi blogu neyse de bir de elin blogunda kendini kaybedince hiç iyi olmuyor:)

Unknown dedi ki...

Yok ya oyle deme :) Ne guzel paylasim oluyor :) Ben var ya acayip konusan bir insanim. Aslinda gicik bir durum. Vahap cok az konusunca cok slklcl oluyor..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...