20 Aralık 2010 Pazartesi

4.ayimiz, 2. yilimiz....

Zaman inanilmaz bir hizla akiyor. Sanki daha dun Canada'ya geldim, daha dun okula basladim, hamile kaldim. 9 ayi devirdim. Ve simdi Cihan koskocaman cocuk oldu. Tam tamina 4 aylik oldu. Artik cevresini daha iyi anliyor. Kendi cikardigi sesler cok hosuna gidiyor. Kahkahalar atiyor. Onun yerinde olmak isterdim. Sofi'nin Dunyasindaki gibi, oglum filozogluga dogru gidiyor.

Bu gelismenin yani sira yarin evlilik yil donumumuz. 2.yilimiza girecegiz. Daha hediye filan alamadim. Iki saat sonra disci randevum var. Disciden sonra Vahap'a Mall'a gidelim diyecegim. Sonra 1 saat ayri gezelim diyecegim.

Acikcasi, daha ogrenci olmam, calismamam, para kazanmiyor olmam hep icimde eksiklik. Vahap'a senin paranla sana pahali bir hediye almak istemiyorum diyorum. Vahapcgim da hediyelere bayilir ya :) Sen al askim benim icin sorun degil diyor. Ne zaman bende para kazanmaya basladim, o zaman istedigim tarzda hediye alacagim, simdi sadece makul hediyelere bakacagim.

Yarin ne yapsak diye gunlerdir dusunuyorum. Disariya cikmak istemedigimi biliyorum. 30 dakikada yiyip cikiliyor, yani pek birsey anladigimi soyleyemem. Sonra ikinci bir olay cok kafama takiliyor. Diyelimki super bir sofra hazirladim, Vahapla hic romantik bir sofra konusma olayina giremiyoruz. O yemege gomuluyor.
Naslsin askim? - iyi. Gunun nasil gecti askim? -guzel. Uffff Vahap konussana yaaa!! Yemek yiyoruz nasil konusayim. Hic romantik degilsin Vahap. Ben Pariste lokantada calisirken adamlar saat 6'da gelip gece yarisina kadar yemek masasinda otururlardi, senin gibi 20 dakikada yiyip gitmezlerdi. Vahap ne der buna karsilik - Fransizlarin vakti cok, Kanadalilarin vakti cok az, o kadar sureyi masada geciremezler. Cok sinir bi adamsin Vahap....

Ve Gul Vahap'a kuser.... Niye kuser. Emek harcar, birsuru sey hazirlar. Esi napar, yemegini 15 dakikada bitirip sigara icmeye gider, sonra da cayini bekler. Ayy kafamda bu imaj belirir oldu fena oldum. Yemek de yapmayacagim bananee! Daha once yaptim pek olumlu gecmedi. Benim beklentilerim karsilanmayinca gicik bir insan oluyorum. Hemen kavgaya tutusuyorum.

_____________

Fotografi gecen yilki yil donumumuz de gittigimiz lokantadan cekmistim. Cok guzeldi gercekten. Inanamazsiniz ama tam tamina 4 saat kaldik :)

7 yorum:

New York'tan dedi ki...

Biz cok uzun zamandir yil donumumuzde disari cikmadik, cocuklari birakacak kimse yoktu bu seneye kadar kardesim ve esimin kuzeni var ama bu senede ramazana denk geldi :) Biz de uzun kalmayiz yemegi ye cay ya da kahve ic cik :)

Onemli olan hatirlamak bu gunu gerisini bosver :)

İkiz Annesi dedi ki...

Daha nice nice uzun yıllar canlarınız çocuklarınızla mutlu sağlıklı bir birliktelik dilerim.

Unknown dedi ki...

nEW yORK'tan : Orasi oyle, dusunmek guzel.

iKIZ annesi : tesekkur ederim :)

Sitare dedi ki...

mutlu mutlu yıllara.takma tazecik bu kadar.çoluk çocuk iş güç.normal şeyler.erkekler kadınlar kadar derin düşünemezler.ha diyeceksin evlenmeden önce pek bir derindi.öyle evet.ama hayat şartlarınız sorumluluklarınız değişti.yeni bir haldesiniz artık.değişim ve dönüşüm geçiriyorsunuz.ama güzel bir değişim bu sıkma canını.öptüm...

Deli Anne dedi ki...

çok beklenti içine girince hayal kırıklığı oluyor.. ben de bu yüzden saldım çayıra mevlam kayıra diyorum.. unutuyorum hatta yıllardır..

Gülom nice ncie güzel yıllar geçirirsiniz inşaallah Vahap, Cihan, sen ve belki 10 beben ahahh

Nil dedi ki...

ben kocişe bir kere doğumgünü için bir sofra hazırlayayım demiştim. o gelmeden mumları falan yakmıştım. gerçekten haberi yoktu. içeri girip sofrayı görünce ne dedi beğenirsin? -hayırdır misafr mi gelecek? ilk ve sondu

nice seneler

Unknown dedi ki...

Sitare : Cok dogru sartlar ve kosullar artik cok farkli. Olsun ama ben ona dayanamam yine birseyler yaparim :)

Deli Anne : Tesekkur ederim. 10 bebekle degil deli daha ileri boyutu olurum. Vahaplarin orda bir kadinin 19 cocugu vardi :)

Kucuk mucizem : Seninkide coookk komikmis ama :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...