8 Aralık 2010 Çarşamba

Biri beni kurtarmali....

Nerden baslamali, nasil yapmali, ne demeli ....... Hic bir fikrim yok.
Bugun booyuukk gun. Finallerim var. Aksam 6'dan 9'a kadar surecek bir fransizca sinavim var. Ve ben kitabin yuzunu dahi acmadim. Hayir efendim, kimse Cihan'imi suclamasin. Ben calismayi sevmiyorum. Bu gercegi artik herkese itiraf ediyorum.... Ne sinavlara, ne de baska seylere oturup adam akilli calismisimdir, odevler haric. Lise bitirme sinavlarina bile son  haftada bakmistim ( cok gicik bir durum 1 haftada 6, 7 dersin yazili sinavi )
Bunlarda yetmezmis gibi, yarina iki aile misafirimiz olacak. Ne yapmali? Hala kafamda menuyu tam olusturmadim. Ev dandini, supurgenin torbasi dolmus, yenisini ne zaman alacagiz. Vahap 5 gibi gelecek hemen okula gidecegiz. Vahap Cihan varken degil alisverise tuvalete bile gidemiyor :)

(Allahimm, bulundugum yeri muthis kotu bir koku kapladi :(( Cihan sonunda 3 gunun sonunda kakasiyla sereflendirdi. Ehhh Deli Anne'm kaka kaka dedin aldik bak kakayi, ehh birde siritiyor, temizle leenn karii der gibi :)

Bunlarda yetmezmis gibi birde Vahap bu sabah beni opmeden gitti :'( Neymis efendim aksam su istemis bende ona getirmemisim. Ama ben istedigimde o her durumda getiriyormus. Tembellik yaptim be kocacigim kizmaa :)

Simdi bugun napmali :

1) Cihan'in kakasini temizle
2) Masanin uzerini topla ( cok daginik, caydanlik, kahve bardaklari, cihanin bezi, islak mendiller, su siseleri vs..)
3) Kitabini al ve sadece 1 saat calis tabi oncesinde guzel bir americano kahve yap
4) Yarin icin bir iki mezeyi bugunden hazirla ( muska boreklerini sar, kaba koy, yarin kizartirsin )
5) Suzme yogurt al, bul yap iste birseyler.

_____________________________

Gozeeell bir haberiimm var Cihan'a kres bulduk sonunda, aylik 880 dolarmis, ama ogrenci oldugum icin 600'unu devlet odeyecekmis. Cok sevindirik oldum.Hemide hemen evimizin yakininda 5 dakika filan yuruyerek. Ocak'in gelmesini istemiyorum!!! TEkrardan erkenden kalkmalar, kis, soguk, -30'lar, otobus beklemeler. Kendime bot almaliyim.

Ayy yine cenem dustu. Byyeee!!! Ben yokken iyi bakin kendinize, yarin misafirler gidince donerin yine...

8 yorum:

Deli Anne dedi ki...

sana kolaylıklar .. ayrıca evet çocuğun altını temizle.. kreş işi ne yiymiş ah Gülom ah, biz Kanadaya yerleşme niyetinde iken sen orda olmalıydın.. herşeyden haberim olurdu o vakit.. neyse başarılar dilerim sınavında..

Unknown dedi ki...

Deli annem bende 1yildan beri yerlesik hayattayim burada. Ama gec degil, bir suru yeni aile var buraya geliyorlar. Bence deniyebilirsiniz.

ahsen58 dedi ki...

ah ah canım çok işin varmış kolay gelsin sana sınavında da başarılar

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederim ;) Sinav bitti gitti :) Gece oldu :)

Nil dedi ki...

kakasını temizledin di mi cihanın.
sınav nasıl geçti?
misafirler umarım aç gitmemişlerdir.
geldi mi hep üstüste gelir.

annelili dedi ki...

Bizde bir ara kanadaya yerleşmeyi planlayıp vazgeçmiştik. Soğuk havayı hiç sevmem de.
Kreş işi iyiymiş...

Deli Anne dedi ki...

Bu yaştan sonra zor gibi görünüyor artık.. okul falan ile gelmeyi dülşünüyorduk ben dil okuluna felan gidecektim, ilter de master felan gibi birşeylere... oo çok zor şimdilerde..

ha, şey ya hazır mı kahvaltı? ben kahvaltıya geldim.. hazır sınavında bitmiş.. Cihan uyandı mı, uyandıysa getir de öpeyim.

Unknown dedi ki...

kUCUK mUCIZEM :) temizlemem mi:) zaten 3 gunde bir kaka yapiyor, o yapsin yeterki.

annelili : evet gercekten cok soguk, ama heryeri soguk degil. Mesela bizim bulundugumuz yer yilin 6 ayi karli :( Ama toronto vancouver daha guzel ve sosyal hyt daha aktif.

Deli anne'm : Hic bir zaman gec degil, bizim fakultede 40, 30 yas ogrenciler cok var. Hem yas kac :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...