6 Aralık 2010 Pazartesi

Inanmayin hepsi YALAN...

Cihan'im oglum askim bidanem :) Senin icin actim blogu ama kusura bakma annen baska baska konularada girmek istiyor.

Basliylim. Bazi konular olurdu, hic basim gelmedigi halde orda burda izleyince sanki o konu hakkinda bilgi sahibi oldugumu dusunurdum. Basima gelince ise -ayy ne kadar da abartiymis, ya da dogru degilmis dedigim cok oldu. Evet simdi boyle bir analizi gundeme getirecegim. Belki sizlerinde eklemek istedikleri olur.

1)Televizyonlarda, filmlerde, dizilerde hani izlersiniz ya. Gelin ve damat dugun sonrasi odalarina cekilir ve sonra ask yasarlar ya ;) Iste o yalan oyle birsey yok :) Gercekten, simdi gelinliklesiniz, uzerinizde bir ton makyaj, sim var. Saclariniz olmus kule. Bu sekilde yani direk olaya gecmek imkansiz...! Yani biz dugunden sonra, odamiza cekildikten sonra en az 45 dakika Vahap'la sacimdaki tel tokalari cikarmak icin ugrastik. Allahim o ne tel tokaydi oyle. Yillik tel toka ihtiyacim karsilandi. Sonrasin da, makyaj cikarma derdi. Zaten otel odasi, krem falanda yok. Sabunla gozlerim yandi bee... EE bide butun gunun yorgunlugu dus da alsam fena olmaz, neyse Vahap'cim bu aksamlik beni hosgor. I'm too tired :) Good night :)

Iste bu birinci gercek....

2) Cihan'in fotografini koydum, ilk haftalariydi. Ilk iki ayi boyle gecti...  Simdi gelelim Turk dizilerine, gecen yil dizilerde hamile olan herkes dogum yapti :) Ama bir allahin kuluda bebegiyle ilgilenmiyor. Cocuklar o daya birakiliniyor, orda oylece duruyorlar. Yahu gercekte boyle mi? Benim uc saatte bir goguslerim patlayacak gibi acirdi. Gece 2 de, 3 de kendiligimden kalkardim. Yaprak dokumunun Leyla'si dogurdu cocugu mamaya bagladi, unutulmaz'in eda'si  ( oyle sacma bir dizi hayatimda izlemedim, hamileligimiz ayni doneme geldigi icin dogum dizilerini hic kacirmadim :)) cocuga hic bakmadi, surekli sutu dolapta, Ask bir hayal'in asmin'i, ne ogluna bakti ne kizina. Yahu ben bi cocuk dogurdum, butun vaktim onunla geciyor :)

3) Vee! En gicik noktaya gelelim...
Simdi benim dogum 10 gun erken oldu. Gece saat 4 gibi, birden altimda bir sicaklik hissettim. BIlirsiniz hamileyken cok tuvalete cikiyoruz. Bende o uyku sersemligiyle, allahh altima yaptim korkusuna kapildim :( Utanc verici :) Yahu ne bicim cis diyorum, tutamiyoruuumm :)) Annem hep derdi oksururken bile bazen kaciyor diye, allahim dedim, benimde basima geliyor hemde cocuk daha cikmadan. Girdim gecenin 4 bucugu dus aldim. Hala geliyor :) Ama ben su olamaz diyorum. NIYE??? CUNKU filmlerde su birden geliyor. Bende birden gelmedigi icin su olmadigini dusunuyorum. Vahap'i uyandir, durumu anlat, hastahaneyi ara, danis, ne desinler, dogru olan azar azar gelmesiymis. Bakk senn!! Doguma gidelim hadi :)

4) Dun gece, aklimda birsey var ama bir turlu hatirlayamiyorum. Sonunda isik yandi. Cok merak ediyorum, siz hic esinize sarilip oylece uyuyabiliyor musunuz? Yahu ne kadar denediysemde olmuyor. Pozisyonumu almadan uyuyamiyorum aynisi onun icin de gecerli. Bu olayi aile meselesi haline getirdim. Butun filmlerde yattikklari gibi kalkiyorlar, adam hep kadina arkadan sariliyor y da kadin adama. Gunlerden birgun, Vahap, dedim. Saril bana. Boyle uyuyacagiz.Tamam. 10 dakika sonra. Gulllll, uyudun mu??? Vahap diyor bu  arada. Hayir, henuz degil. BIr kac dakika yeniden gecer Gul hala uyaniktir. Bu arada gulun ic konusmalrina gidelim :)
-Hadi uyu kizim, biliyorum yapabilirsin. Gozlerini kapa olacak...
-OLMUYORRR....
-Vahap, kusura bakma askim ben boyle uyuyamiyorum.
vahap, ohhhh bee!
hadi iyi geceler.
ve asiklar k. k. 'a verirler :)
Olmayinca olmuyormus.

Yine kandirildiikkk!

Aklima simdilik bu kadar geldi.

11 yorum:

annelili dedi ki...

Keyifle okudum. Özellikle son maddene bayağı bi güldüm...

Unknown dedi ki...

Biz bile hala guluyoruz. Detaylari yazsaydim daha gulerdiniz de kendimi daha rezil etmeyim dedim :) Iyi geceler bana :)

gutguturuna dedi ki...

:)))))))benim 2. madde favorim..çok keyifli bir post olmuş..ellerine sağlık..

öznur-ata dedi ki...

hah haa süpermiş ya?ben sezeryanla doğum yaptığım için öyle suydu sancıydı bilmiyorum :)buarada dizi durumlarına kesinlikle katılıyorum saçmalık ya:)ve düğün gecesi tel toka durumu :)benim de yüzyıllık ihtiyacım karşılanmıştı

Nil dedi ki...

1. madde- bizim düğün sonrasında bütün arkadaşlar bizim eve doluştu. Bir de üstüne açık kebapçıdan kebaplar sipariş edildi. Bu arada ben de soyunmuş saçlarımı sökmüştüm. eşim uğraşmadı hiç o zahmete girmedi. haa bir de evde yakılan tütsüden parmağını yakmıştı:)

2. madde- söylediğin dizilerin hiç birini izlemiyorum ama unutulmaz a annemde denk gelmiştim. allahım o ne iğrenç bir dizidir yarabbim.

3. madde- Maalesef ben o duyguları yaşamadım.

Deli Anne dedi ki...

ahaha ben merak ettim detayları.. taze annem itirafci annelere bekleriz:)

Unknown dedi ki...

Gutguturuna : tesekkur ederim :) Gercekler gulduruyor iste :)

Oznur : Sanirim normal dogum olayinin hikayeleri cok, hele benim basima gelenler traji komikti :(


Kucuk mucizem : Valla en iyisini yapiyorsun, hic izleme, bende izlemiyorum artik.

Deli annem : gelirim gelirim, ben de ne itiraflar, gerci cogu cem yilmaz tarzi ama olsun. Kiz kiza olacagiz :)

BU ARADA GECE AKLIMA BIR MADDE DAHA GELDI EKLIYORUM SIMDI.

Deli Anne dedi ki...

ahahaha şaşkın anne :) çok kandırıyorlar bizi çok.. ama neyse ki yemiyoruz artık

Unknown dedi ki...

saskin ki ne saskin :)

Sitare dedi ki...

öncelikle cihan hoşgelmiş dünyamıza.annesine,babasına ve kendisine mutlu bir ömür diliyorum.
yazdığın tüm maddeler aynen benim için de geçerli.bebiş 6 aylık oldu.hala ne zaman uyur ,uyudu mu uyandı mı telaşesi içinde 24 saati kovalıyorum.
hele son maddene çok güldüm.ben ısrarla sarılıp uyurdum.eşim meğer hep uykusuz kalırmış.
ne zaman evliliğimizin ilk ayları tabi:)artık odadan bile yolluyorum .küçük kuzumla mışıl mışılız:)

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederim :) Valla ne yalan soyleyim bizimde durum ayniydi :) Zaman gectikce, cicim aylari bittikce, artik donuyoruz :) Bende oglusumla uyumak isterim :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...