10 Aralık 2010 Cuma

Oncesi Ve Sonrasi

Iki gun bile degil, sadece bir bucuk gun hastalandim. Gercektende iki kilo kaybetmisim. Bugun hayata saglikli bir insan moduyla merhaba demek cok guzeldi. Saglikli olmanin birkez daha mutlulugunu yasadim. Yaslilara uzuldum. Hep hasta olmak kotu birsey olsa gerek. Bu arada en cok civcivime uzuldum. Dun hep istifra etmem nedeniyle hic sutum olmadi. Cunku agzima bir lokma sey koyamadim. Cihan da benimle birlikte ac kaldi. Cocuk agzina hic mama koymadi. Hatta ictiginide kustu. Sabah epilationcuda randevum vardi. Apar topar evden ciktik, o da ne yine bir suru kar yagmis.

Sonra yine isin  yoksa kapinin onundeki karlari temizle.

Sonra eve geldik, Vahap hemen cikmak zorunda kaldi, kendi arabasinin tekerlegine civi girmis :) Tekerlegi patlamis.

Ve tabiyki evde oglusumla cookk oynadik. Bu arada sutum fazlalassin diye o igrenc tadi olan rezene cayindan ictim. Ama  bir faydasini hala goremedim..


 Benim arabanin arkasindaki yazi :) Yeni yeni kullanmaya basliyorum da coookkk heyecanlaniyorum. Ogrenecegim su meredi. Bi ogrensem, oglumu alip hergun gezecegim valla...







Oglusumu oturtma cabalarim :) Acaba erken mi daha bu olay icin?







Ve sonra, bu guzel seylerden sonra hayatin gercekleriyle yuzlesme vaktim geldi. :) Sadece bir bucuk gun elimi ayagimi evden cekmemle  evin hali icler acisi oldu. EVET! UTANMIYORUM! ve fotolarini koyuyorum :)


Bu arada masanin alt tarafina daha sira gelmedi :)


Bu en korkuncuydu. Canim kocacigim benim. Ne de tatli di'mi ama :) Tatile gitmekten vazgectim, bir gunde boyle oluyorsa 3 ayda dusunmek bile istemiyorum.



Daha sonra evi dezenfekte etme cabam butun hiziyla devam etti. Hizimi alamadim Cihan'i da yikadim. Ve dinlendim...

Bu arada Cihan'in kres kagitlarina goz atarken cok guldum.


Oglusumun herbiseyi "no" Tepkileride "cry" Cok seker ama dimi :)



11 yorum:

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Özlemisim arkadaslarimi eve dönüs heyecanindan bu saat oldu uyuyamadim!Kar ayni sekilde burdada,ev islerininse ne kadar nankör oldugu hepimizce biliniyor,bense ogluma kiz muamemelesi yapmaktan neyseki cabuk kurtuldum!Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Olsun ama kendi islerini yapmayi ogrenmeli. Bence iyi yaiyorsun.

öznur-ata dedi ki...

hayatım senin senin canın sağolsun..boşver evi falan hem utanılacak bir şey de yok bunda..bizim de oluyor :)sen sağlığına dikkat et önce olur mu tatlım..buarada oturtmaaa çocuğu daha erkeeennn :))öptüm sizi

Unknown dedi ki...

:)) Ev hali :) Ne zaman oturtacagim peki, bu arada sen cok erken mi kalkiyon burda saat gece 11 bucuk, senin uyuyor olmn lazim :)

ahsen58 dedi ki...

sen iyileşmişsinya ev temizlenir en önemlisi sağlık bebeğin kaç aylık oldu canım oturtmaya çabalıyorsun benimki 5 aya girdi ama ben daha hiç denemedim

Unknown dedi ki...

valla bu ayin 20'sinde 4 aylik olcak. Tam anlamiyla oturuyor diyemem yastik arkasinda oluyor. Gerci cok slk yaptigimda soylenmez ama o pozisyon da gazi hemen cikiyor.

öznur-ata dedi ki...

tatlım 5.aydan önce olmaz diye biliyorum ben..6.ay da destekle..7.aydan sonra gelişimine göre desteksiz..ooo sabah 6 civarı Ata bey uyandırıyor :((

Unknown dedi ki...

Tamam bizde denemeyiz :) Sabahin 6'simi :(( O myyy godd falan oldum yani, benim okul olmasa o saatte cihan biyerlerini bile yirtsa hayatta uyanmam, yani bebekken uyaniyorum ama 1 yasindan sonra uyanmam diyorum:) Vahap'a paslarim

Deli Anne dedi ki...

ah canım geçmiş olsun çooook.. neyse gitmiş de çok şükür meret.. before-after kısmına bayıldım ama o afterın içindeyken yaşadığın bunalımı çok iyi anlıyorum.. ben de geçen gün o durumda idim, hatat eşim ded sen hasta halinle deliriyorsundur şimdi.. dedim belki pislik beni daha da hasta ediyor. mümkündür yani.. cihan'ın formunu yerim.. öperim

Defne dedi ki...

O minik şekeri oturtmak için biraz erken. Arabayı dilediğince kullanma konusundaki isteğini çok takdir ettim çünkü şart. Bebeğinle daha sosyal olabilir, daha farklı şeyler paylaşma imkanı bulabilirsin bu sayede. Zaten araba kullanmak bir çeşit özgürlük bana göre.

Ev malesef çok nankör, her an elin üstünde olmazsa öyle bir hale geliyor ki... Bu da bebekle her zaman mümkün olmuyor. Deneyimle sabit :).

Oğlunuzla çook güzel günleriniz olsun dilerim.

Unknown dedi ki...

Deli Anne : Evet pislik olayi beni de daha hasta ediyor. Aslinda temizlik bana bi nevi kacis oluyor. Soyle Vahap'in ASKKIIMMM COCUK ACIKMIS'lari olmsa valla daha cok sey yapardim.

Defne : Araba ozellikle bizim yasadigimiz yerin en onemli ihtiyaci, ama simdi disarisi cok karli ve yerler buz oldugu icin deneme suruslerimiz azaldi. Herseyde esimin yardimina ihtiyacim var, arkadaslarim hep uzakta gidip gelemiyorum, bazen haftalarca evdeyim. Araba su gibi bir mecburiyet, burda kisi basina araba dusuyor.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...