8 Ocak 2011 Cumartesi

Cihan'dan yeni fotolar.

Bugun eve tikili kaldik. Zaten ciksaydikda gidecek biryer oldugunu sanmiyorum. Evde kalmanin getirdigi bir yaraticilik duygusuyla Cihan'a sarildim. Cocugu gun icinde ikikez uyuttum, fotograf cekicegim diye iksinde de uyandi. Yok bizimki uyurken olmuyor bu is. Eee! Bende uyanikken yaptim. Bakali beyenecekmisiniz.
Birde. Numaralandiracagim en beyendiklerinizin numarasini soyleyin lutfen.

Bunlari diger makinemle cektim, kendisi alfa a350, yeni yeni ayarlarini ogreniyorum. Aslinda bir yili geckin evdeydi ama gecen yil fotograf cekme hobim birden yok olunca zavalllim tozlandi. Sonra Cihan'in guzeL fotolari olsun dedim, raftan cikardim. Iyi de yapmisim. Cok guzel yaklastirabiliyorum, ve isigini kendisi ayarliyor. Ayaklikda alirsam super olur. Bu arada benim favorim 2,3 ve 16. 1 numarayi kendim yaptim, photophiltre programi ile. 







1
 2
 3
 4
 5
 6
 7

 8

 9

 10

 11

 12

 13

 14



 16


14 yorum:

ahsen58 dedi ki...

hepsi bir birin den güzel çıkmış ben en çok 14 ve 13 bayıldım ilerde cihan büyüyünce bu fotoları görünce ne der acaba :))

Deli Anne dedi ki...

Cihan's daydreams :) zürafalı pek güzel Gülom..düşündüm ben kerime uygulasam fıtık olurum kesin.. bir tüy değse uyanacak kapasiteye sahip nitekim.. ayrıca o düşlerin yorumu varya ev arkadaşım okumak için kan ağladı onu:) kastırdığımız zamanlardı.

Ebru dedi ki...

Oy oyy yine çok güzel. Dün gece cihan bey ile tanışma fırsatım oldu resimlerinden çok daha güzel. Tam bir kuzu ya ısırmalık tam.

NİLÜFERCE.... dedi ki...

hepsi birbirinden şeker hangi birini seçsem aklımı ötekinde kalıyor:)))şekerciden şeker beğenmeye benzedi:))Allah bağışlasın ama çok tatluu:)

Unknown dedi ki...

Ahsen : Bilmem ki, kesin annem beni ne hale getirmis der :))

Deli Anne'm : ayy sende denesene :) BIzimkiler uyuyamiyor :)

Cok tesekkur ederiz Ebru teyze.

Waterlily gercekten seker bu oglan :))

Liya Azelya dedi ki...

Ay hepsi harika ama bende 9, 14 ve 16'ya bayıldım. Bir ara bende denemiştim Liya ile böyle fotolar çekmeyi ama uykuda çekmek mümkün değil aynen hemen uyanıyor. Uyanıkkende kıpır kıpır düzelttiğim hiç birşey kalmıyor. Ben de vazgeçtim. Hatta o resimleri çeken anne acaba çocuğa uyku ilacı falanmı içirip çekiyor onca değişik pozu diyede düşünmeden edemedim hani:))

Unknown dedi ki...

:)) Valla bazi bebekler gercekten cok uyuyabiliyorlar. Bazilari da bizimkiler oluyor iste. Bende uyanikken cekiyorum artik :)

İkiz Annesi dedi ki...

Çok güzellll maşallah sübhanallah.Fotoğrafalrın hepsi birbirinden güzel ben ayırt edemeyeceğim galiba, kısaca bu şirin şeyi yiyebilirmiyim:)

Unknown dedi ki...

oglus diyoki : yee teyzee yoksa ben ikizleri yerimm :)) benim yakisikliligima kimse dayanamaz:))

Nil dedi ki...

benim de favorim zürafalı olan sanırım. çok şeker bir mamun buu:)

pinar dedi ki...

Himmm bence 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16:)hepsi birbirinden tatli cikmis:)

Unknown dedi ki...

Tesekkur ettik :))

keyf_i sibel dedi ki...

16 benim favorim.bizde uyurkrnde, uyanıkkende kıpırdak olanlardan olduğumuzdan bütün fotolar dalgalı.bu arada sigara işi bizdede dert.yalnız bizimkine biraz bırak tribi yapmaya başlayınca içindeki canavarı çıkarıyor.bide bıraksa toplu katliyam olur.herhalde.

Unknown dedi ki...

Bende 16'yi cok sevdim. Sigara demekki tek benim sorunum degilmis. Toplu halde cozum bulmaliyiz.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...