20 Ocak 2011 Perşembe

Cihan'in emzik savasi...

Evet ablalari, teyzeleri bugun oglum 5 aylik oldu. Aslinda coktan olmustuda, yani 20'si yapalim dedik. Buraya yazmaya basladigimda Cihan'im 3 aylikti. Birden blog fikri geldi aklima. Aslinda benim bir blogum daha var, sanirim 2006'da baslamistim. Oraya en son yazimi gecen yil basinda yazmisim. Gecenlerde o bloga bir goz attimda, Vahapla ilk gorusmelerimiz falan filan hersey yaziyor. Vayy be dedim nerden nereye. 20. yas dogum gunum bile var :) Iste bu blog olayindan sonra cok degerli siz dostlarimla tanistim. Tanisiyorumda. Dunyanin dort bir yanindaki anneleri gordukce kendimi yanliz hissetmiyorum. Ben artik basi bos gezen, tek derdi sinavlari ve yarin ne giyecegi olan o kiz degilim. Artik bir anneyim. Oglum, esim benim icin herseyden once geliyor. Sizleri tanidigim icin cok mutluyum. Bana her konuda verdiginiz destek, yardim ve birsuru sey icin cok tesekkur ederim. 

Cok konustum. Cihan bir kac gunden beri emzigini cekip geri sokuyor. Artik nereye denk gelirse, bende mutfakta yaptigim tatlinin hamurunu bir yandan sogutmaya calisirken bir yandan da cihani cektim. 



23 yorum:

dilek dedi ki...

dişleri kaşınıyo olabilir mi acaba?
Ps: Ayaklar süper,eller süper. maşallah diyeyim:)

NİLÜFERCE.... dedi ki...

aaaa dişleri kaşınıyo:))diş hediği isterizzzzz:))

New York'tan dedi ki...

:) Sanki disi kasiniyor gibi Gul, emzik niyetine degilde dis kasima icin kulaniyor gibi Cihan :)
BLog arkadaslari ayri bir dunya:)

Unknown dedi ki...

evet arkadaslar uzun zamandir beri disleri kasiniyor. Biz ona degisik dis kasiyicilari aldik ama daha onlari tutamiyor, birde dolaba atilan var, soguk oluyor, o daha cok hosuna gidiyor.

İkiz Annesi dedi ki...

Oyy maşallah çok tatlı.Dişi kaşınıyor annesi benimkilerde ne bulurlarsa sokarlardı ağızlarına:)Blog arkadaşlığı çok farklı bende iyi ki tanımışım sizleri.

Asahhara dedi ki...

Yerim ben onu yaa.Maşallah. Emziği ile ne güzel oynuyor öyle.

Unknown dedi ki...

valla burun goz kulak buldugu her yere sokuyor

Unknown dedi ki...

Ikizlerin annesi : Cocuga yaklasinca hemen agzini aciyor. ccoookkk komik :)

Unknown dedi ki...

evet, yakinda beni kasima aleti olarak kullancak sanirsam :)

Sitare dedi ki...

şirin oğlan seniii.kızımla izledik cihanı.görür görmez abi dedi.yok dedim o abi değil.o cihan.gülücükler ata ata izledi.emzikle oynamasına bakakaldı kuşum.halbuki hiç sevmez emzikleri:)

Gözzy dedi ki...

Taze anne merhaba , nice mutlu aylara oğluşunla.Cok ama cok seker maşallah.Bence de dişleri kaşınıyo olabilir.Bizim kıza dogmadan önce ceşit ceşit emzik alıstım ama hiç kullanmadı.Gecenlerde nerden bulduysa emziklerden birini almış agzına sokup oynayarak geldi yanıma. Dün farkettim 7.dişi baş göstermiş.Dişler kaşınıyor sanırsam ;)buarada bisürü dişlik aldık biz de ama nafile onları atıp etrafta ne kadar gereksiz şey varsa onlaraı alıyor kaşımak için :))üstüne cok gitmemek lazım sanırım.Sevgiler ,cihana öpücükler

Gözzy dedi ki...

Benimde ilk blog arkadasım sensin buarada ,diğer blogtan :) senin vesilenle baska arkadaslarımda oldu şimdi.buarada bende diğer blogumu cok kullanamıyorum, onu blogspota tasımayı düşünüyorum bir boş zamanımda (bulabilirsem :)) ancak her yazıyı birebir kopyala ekle zor olacak gibi ama bakalım:) eklenmeyı bekleyen seylerim baya birikti oraya :)

Ebru dedi ki...

Dişler fena zorluyor olmalı. Ayaklarını uzatıp kıkırdadığı yer çok hoş:)
Çok takdir ediyorum seni taze annem,küçük annem:))
Çok iyi görünüyorsun buralardan.Eş,anne,insan olarak.
Öp cihanı ayaklarından da.

Deli Anne dedi ki...

çok tatlı... Gülom nice nice nice yaşlar görsün Cihan'cık daha.. sevdikleriyle ve sağlıkla..

Adsız dedi ki...

Diş geliyor diiiiş:)

neselihaller dedi ki...

Gül'üm benimkiler emziği bırakırken hiç sorun yaşamadık, ortadan kaldırıverdim ve bitti ama seninki daha küçük ve şu anda onu emmek için değil, diğer dostların da söylediği gibi dişlerini kaşımak için kullanıyor sanırım...sana şunu tavsiye edeceğim ki ben ikisinde de yaptım, işe yarıyor...

Cihan'ı gözünün önünden ayırmadığın bir zamanda dolapta iyice soğumuş bir havucu temizleyip eline ver...süper diş kaşıyor hem de suyunu emdiği için doğal vitaminini almış oluyor. Yalnız çocuğu elinde havuçla yalnız bırakmamanı öneririm...eskaza bir parça koparırsa boğazına kaçmasın...

Öpüyorum kocaman

Unknown dedi ki...

ben bilerek videoyu izlemedim neme gerek birden dişini görürüm hediye felan almam gerekir .istanbul nere kanada nere dimi ama
şaka bir yana cihana bakınca oğlumun hatırlayamdaığm(sağolsun uykusuzluk-yorgunluktan aklımda o günlere dair pek birşey yok)günlerini düşünüyorum keşke bloğu bende daha erken acsaydım:)

Unknown dedi ki...

ben bilerek videoyu izlemedim neme gerek birden dişini görürüm hediye felan almam gerekir .istanbul nere kanada nere dimi ama
şaka bir yana cihana bakınca oğlumun hatırlayamdaığm(sağolsun uykusuzluk-yorgunluktan aklımda o günlere dair pek birşey yok)günlerini düşünüyorum keşke bloğu bende daha erken acsaydım:)

balböcükleri dedi ki...

maşallah.eremterefişkemgözlereşiş:)

sevilay dedi ki...

çok tatlı maşallah:)

ahsen58 dedi ki...

dişleri çıkacaktır benim oğlumun çıktı dişleri 5 aylıkken şimdi 2 tane dişi var ama çok zorlandık çıkarken benim emdiği için ısırıp durdu olan bana oldu umarım kolay çıkarır seninki baya zor oluyor diş çıkarması son olarak bende seni tanıdığım için çok memnunum

Unknown dedi ki...

Masallah kelime cikarmaya basladi oylemi :)) Bizim de o zaman az kaldi

Gozlem : bende hamileligim esnasinda senin bloguna denk gelmisdim, senin o zaman cok az kalmisdi, ayy ne sansli demisdim icimden :) Senin blogun gercekten cok guzel, masal gibi, civil civil. Valla kardeslerimden tut teyzeme kadar herkes biliyor :)

Sagol Ebru, elimizden geleni yapmaya calisiyoruz kari koca. Daha ne videolari var da ben atmayi unutuyorum. Birde benim sesim cok cirtlak oldugundan eger sesim varsa koymuyorum :))

Deli anne'm : aminn, sagol..

Neseli ana ;) havuc olayini denerimde vahap duyarsa beni bosayabilir :)) Emzik birakma icin herkes cok zor filan diyor, bir arkadasin oglu 2 yasinda hala agzinda emzik var.

Sezo :) Daha dis yok, hem gorursen hediyeyi gondeririz merak etme :))
Sende bebeklik fotograflarini ekle.

Serpil : amiinnn

Sevilay :cok tesekkur ederiz.

ahsen : bu dis olayini herkes boyle anlatiyor, umarim cok zor gecmez.

Unknown dedi ki...

red riding hood : gelsin de daha erken yaa :((

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...