9 Ocak 2011 Pazar

Delirme Noktasi

Berbat bir hava soz konusu. Yollar cok kotu. 3 seritlik yollar ikiye inmis. Koskocaman 4 x 4'ler paten pistinde gibi kayiyorlar. Kar hic durmadan yagiyor. Evin onundeki kar yakinda benim boyuma gelecek, su anda kalcami gecmis durumda. Dun butun gun araclarla parkingdeki karlari temizleyip, evin arkasindaki yere attilar. Kardan bir dag olustu. Cihan biraz buyuk olsaydi kaymaya giderdik.
Aslinda sorun kar degil. Sorun benim yakinda katil olma ihtimalimin giderek yukseldigi. Sevgili askim ani bir kararla 8 Ocak 2011 tarihinde sigarayi birakma karari aldi. Bunu bana gece yarisi yani 7 ocagi 8 ocaga baglayan gece soyledi. O gun bugundur surekli bana bagiriyor. Yiteeeerr yaa!! Bende bir insanim ama, benimde bir dayanma noktam var. Beni de bir ana dogurdu. Yakinda ben baslayacagim sigaraya. Hatta yaninda alkol filan da kesmeyecek beni.
Surekli herseye karisir oldu, herseye bagiriyor. Daha bugun yolumuzun uzerindeki markete ugrayalim dedim. Araba da bekleyecekti beni, ben isimi hallederken abartmiyorum 5. dakikada aradi, nerdessiiinnn sen, diye bir bagirdi. Bende icimden saydim, ne bagiriyon, diyip teli kapattim. Arabada bana bir bagirdi. Sanki cocuk azarliyor. Cok alindim. Yok neymis 30 dakika olmus ben gideli. Yuuhh yani. Salliyor. Telefonu gosterdim, yolda arkadasimi aramisdim, saat 8:28'di. arabadaki saat 8:40'di. sadece 10 dakika olmustu ben gideli.
Konusmuyorum onunla. Kusum, affetmeye de niyetim yok. Sanki sigarayi ilk birakan o. Abartmasin bukadar.

15 yorum:

Ebru dedi ki...

Canım baştan postayı koy senin zevkine içmiyordu ki senin için de bırakmadı sana çektirmesin:)) Kafamı bozmasın hemşerime eziyet etmesin:))

öznur-ata dedi ki...

aaa...olmamış ama Vahap Bey...evet sigarayı bırakmanız çok güzel..sağlınız için..ama benim arkadaşımın ne suçu var...bırakmayın o zaman...olmaz böyle

duygutufekci dedi ki...

Hep öyle olmazmı zaten hep abartmazlarmı hasta olur ama sen daha hastasındır ona bakarsın, o sureklı sızlanır. ama bırde esın daha yenı bırakmıs bıraz sabır etmen lazım. yavas yavas duzelır bakmadı duzelmıyor sen baslat tekrardan sıgaraya :))))))))))))))

Sitare dedi ki...

normal normal:)aynısının tıpkısı bir dostumun başına gelmişti.kız delirmişti adam sayıp döküyordu:)hatta bir gün kızcağız çıldırmış bir şekilde işe gelip "ağzına s.çcam onun 3 ay geçsin hele" demişti.ne kahkaha atmıştık:))geçer gülüm geçer sabır.

New York'tan dedi ki...

Gul sizin kar buraya gelecekmis oyle haberlerde bagiriyorlar resmen su an o kadar soguk ki buz gibi hava.

Gecici bir donemdir bu yasadiklarin insallah fazla uzun surmez :) Sen de baska seyler dusun o sana bagirdiginda :)

Nil dedi ki...

:) mazur gör. Lanet bişey şu sigara. Ben hamileyken bıraktığımda hiç sorun yaşamamıştım. umarım pes edip geri başlamaz. sıcak içecekler bana sigarayı hatırlatır. bundan dolayı sıcak şeyler içmesine müsaade etme istersen bir süre.

ahsen58 dedi ki...

bu sene yurt dışına gitti kar ve soğuklar bizim buralarda fazla yok benim eşim hiç denemiyor bırakmayı seninki en azından deniyor umarım bırakır barışırsın ne kadar küs durabilirsinki canım

sezobigo dedi ki...

ay canım benim ya hadi senin ki sigaratı bıraktı bizimki neyi bıraktı bilmiyorum:) bu günler de her daim sinirli sonra da ben mi hatalıyım o mu derken bir bakmışım önce küsmüş bile.bakalım ne zamn düzelicez.sen de sıkma canını bak paşa oğluna morelin düzelir

Unknown dedi ki...

Ebru gercekten oyle, her sesimi yukselttigimde birde senin yuzunden baslayacam demiyor mu valla oracikta ... tobee tobee.... :))))

Oznur :)) Evet yaa sucum mucu yok benim. Kusum onunla, bugun ona hoscakal bile demedim. Ohh canima deysin.

Duygu :) Bizimkinn gercekten cani cok kiymetli :))

Sitare :) Valla o bagirmalarda ben sigarayi filan unutuyorum, bende sesimi yukseltiyorum. Ama arkadasin cok guzel demis :))

NY'dan : Cookk sogukk -30'lar bekleniyormus. Sizde bence yollari temizlerler burada hicbirsey yapmiyorlar.

Kucuk Mucizem : Valla benim gibi sinirli bir insan nasil dayanacak gorecegiz.

Ahsen : Dur bakalim uzun vadeli olacak mi, bu onu tanidigimdan beri kacinci birakma olayi. Umari seninkide birakir.
Valla havalariniza sukredin. Burasi cok kotu bir halde. Yakinda ev karla kaplanirsa hic sasirmam :))

Sezobigo : Demekki tek kusen biz degilmisiz, sevindim valla :))

Deli Anne dedi ki...

Açıkça söyle Gülom Vahap'a.. hıncını benden çıkartıyorsun belki farkında değilsin ama ben çok yoruluyorum ve kırılıyorum de...işe yarar eminim.. Vahap vicdanlı birine benziyor çok.. yani yüzü bende o izlenimi uyandırıyor.. Aslında bir kenara çekilmek de, bağırıp çağırmak da işe yaramıyor iletişimde.. yanına yaklaşıp, canım önemli bir şey diyeceğim: demek attention please durumu yaratabiliyor.. öperm... Gülomu üzmek istemez Vahap bilirim.

Unknown dedi ki...

Ya deli annem haksilinda ben konusma ozurluyum. Ben konusma konusunda cok kotuyum. Ben hep susuyorum. Konusma yetenegine ihtiyacim var. Vahapin mailine gondersem :))Ama o da pisman oldu busabah beni opmeye kalkti `:))))

neselihaller dedi ki...

şekercim ben de sigarayı bıraktım ama kimselere bağıramadım..hayır sigarayı bırakmak terör estirmeyi haklı kılıyorsa derhal gidip Metin'e ciyaklıyorum...iyi gelir asabiyetime hem...

Unknown dedi ki...

Valla bizimki kilo almamak icin evde fir donuyor. Sanirim benim basimin etini yemek kalori bakimindan cok ideal....

annelili dedi ki...

Allah Allah dün ben buna yorum yazmıştım. demiştim ki; biraz idare et, yoksa senin yüzünden tekrar başladım falan der...

Unknown dedi ki...

Annelili : evet idare edecegiz bakalim simdilik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...