31 Ocak 2011 Pazartesi

Disarisi -29.
Vahap sinirimi bozma seni disariya atmakla kalmam birde uzerine bir kova su dokerim dedi. Sanirim sessizce evin bir kosesinde oturmaliyim. Gece -40 bekleniyormus...
Dun Turk haberlerine bakiyordu Vahap, spiker -9 bekleniyor filan dedi. Yuzlerimizde kucuk bir tebessum. -9, bize gore havalarin en guzel oldugu bir donem cunku :))
Saatlerimiz sabah 10'u gosterirken, gunluk islerimi yapmak icin ayriliyorum.

11 yorum:

Kız Kardeş Derya dedi ki...

-40 şaka mı? Bir gün nerede yaşayamazsınız diye bir soru sorarlarsa; çok soğuk olan ülkelerde sanırım, derim. :) Sıcak günler dileklerimle..

dilek dedi ki...

ay Vahap'a çok güldüm, çoookkkkk:)))) bu arad dün sabaha karşı 04:30 da burası -33 dereceydi. Tüm gün de tipi vardı..yanlız değilsin yani şekerim:)))

ahsen58 dedi ki...

allah yardımcın olsun bizim burda çok güzel kar yağıyor hava ılık ama bunun sonu genelde çok soğuk oluyor tabiki sizin ora kadar olmasada bize soğuk

Unknown dedi ki...

Kizkardes derya, yok ya ne sakasi :)) - 50 bile olacak :)

Dilek, desene yanliz degiliz :))

Ahsen : ay ne guzell, nasil ozledim oyle havayi.

İkiz Annesi dedi ki...

Ben yaşayamam demek ki orada:))Burada bile -3ya da -4 görürsek dışarıya çıkmak bile istemezken -40 Aman Allahım sanırım kabu:)
Bu arada kimse bizim arkadaşımızı kapıya koyamaz Vahap Beye bir zahmet ilet güzel anneye kıyılır mı hiç bak gelmeyelim oraya:))

Unknown dedi ki...

Amanıın ses çıkarma arkadaşım , yoksa halin nice olur.Ben okurken dondum ,gerçeğini düşünemiyorum.Çıldırtıcı bir soğuklukta yaşıyorsunuz ...inşallah sıcak bir ülkede yaşarsınız gelecekte :)

annelili dedi ki...

Ooo bu kadar soğuksa aman sesini çıkarma...

Unknown dedi ki...

AY NANAORUM ÇÖOK SOĞUK YA SİZ NEYKE ISINIYORSUNUZ ALALH AŞKINA.OOOYYYYYYY TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU
VAHAP A DA ÇOK GÜLDÜM:)

Unknown dedi ki...

Aylincim :) inan insan zamanla alisiyor :))

Icimizdeki karnaval :Valla adami hic kizdirmamak lazim :))

Annelili :) cok soguk donuyoruz :))

sezocum, evler cok sicak :))

Nil dedi ki...

evlerin çok sıcak olduğu Cihan efendinin sadece badylerle poz vermesinden belli. Bizim burası çok nadir eksilere düşer. ve buna rağmen donarız. Ama buralarda parke yok, kalorifer yok. kış ise max. 3 ay

Vahap enişte pek bir espiritüelmiş. kapı önüne koymakla kalmayıp bir de su dökecekmiş. haha kadın milletinden korkunuz vahap beeeyy. birşeyin altında kalmaz onlar ;)

Unknown dedi ki...

Kucuk mucizem :) sorma evler hamam gibi, hepimiz badilerle geziyoruz, disarisi ise kutuplar sanki ;) vahap cookk espiritueldir caaniimm ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...