15 Ocak 2011 Cumartesi

Dogum Gunu Kizi -PART 3 -

Tekrardan herkese coookk selam...
Yorucu iki gunun ardindan sonunda dinleniyorum. Dun gece 3'e kadar mutfaktan cikmadim. Vahap'ta playstation'in basinda fifa oynuyordu. Yaptikca yaptim. Hizimi alamadim. Neyse az konusayim. Bir kac fotografi paylasayim dedim.

Sofram. Nasil guzel gorunuyor mu? Aklima yemek bloglarinda ki sofralar geldi :)) Benimkine bakin, hersey her tarafta. Sofra duzeninden 0 aldim.










Arkadaslarim. Toplam 13 bayan, 17 cocuk vardi :) Siz dusunun cumbusu :)) Bizim ev hic bukadar kalabaligi gormemisti :))












 Pastam Semiha abladandi.
 Cocuklar cok tatlilar. Nasilda pastanin etrafini sardilar. Ayy arkadan mutfak da gorunuyor. Ne daginigim.. Cocuklardan biri cereal yiyecegim diye tutturdu bende yesin desim dedim annesine. Toplam 6 cesit cereal'den hic birini beyenmedi :) Hepsi fibre ( lif,i ) yuksek tadi cocuklara gore kotuu :)) Vahap'a gore super saglikli.
 Bu haftanin ikinci pastasi. Ben bu dogum gunu olayina bayildim. Birde blog arkadaslarimla mi kutlasam :))
"l" harfini unutmuslar.
Uflenince hic fotograf cekemedik. Bizde bastan yaktik. Mutfakta oyle bir cekim yaptik. Tabi oglumu hic birakmadim. O da herseyin bir parcasi olsun istedim.



 Ufakliklar cok sekerler. Zelal ( ortadaki ) guuulll,this is  your birthday cakee?? ;))
 Oglum...
 Rucicim, Edmonton'da ki en iyi dostum.  Ve kizi Kardelen. Bizim boyumuzu gecti, fistik masallah. Ya ben cook cirkin cikiyorum. Vahap yok askim cikmiyorsun, oylesin zaten diyor :((
Hehheeyttt! Hediye cumbusuuu!!
Hediyelerin hepsini actim. Vahap'a
- askimm sen ne aldiinn :))
RUCI
- hala hediye mi bekliyon
GUL
-Evettt :))
Ve Vahap Gul'e cok hos bir sapkali onden fermuarli birsey almistir. Gul cok beyenir. Veee onun yaninda egzersiz CD'si, playstation'da oynamam icin.

17 yorum:

ahsen58 dedi ki...

günaydın bayıldım okurken sabah neşem benim ne güzel sen her gün doğum günü kutla oh oh benimkini hatırlayan bile olmuyor kendinede haksızlık yapma çok güzel çıkıyorsun fotolarda

Unknown dedi ki...

BEYENDIGINE SEVINDIM. Ne guzeli yaa cok iri kelebek gibi cikiyorum :))

dilek dedi ki...

süper valla...benim gibi doğum gününü bi kaç kez kutlayanlardansın sende:)

Unknown dedi ki...

evet cookk severim kendilerini

Unknown dedi ki...

tabi en cok da hediye bolumunu

İkiz Annesi dedi ki...

Çok güzel geçmiş anlaşılan inşallah hep böyle güzellikler olur hayatında.Cihan çok tatlı çıkmış gene maşallah 41 kere kuzuya:)Fotoğraflarda gayet güzel çıkıyorsun hakkını yeme bence çirkinim deme .Bu arada Blogumdaki Baba Olmak konusunda eğer kabul edersen sen de mimlendin haberin olsun :))Merakla bekliyorum:)

Unknown dedi ki...

sagol canim, gordum cevabini, orada da dedigim gibi, saat gece uc e geliyor vahapcim hala playstationda :)) bilmem bana vakit ayirirmi :))

Unknown dedi ki...

İYİ Kİ DOĞDUN ARKADAŞIM OĞLUNLA EŞİNLE HEP MUTLU OLURSUN .EN KÖTÜ GÜNÜN BÖYLE GEÇSİN:)

Deli Anne dedi ki...

40 gün 40 gece doğum günü, ohh yarasın Gülom'a:)sen orda yalnız değilsin ne güzel bir şey canım ya, etrafında yanında hep birileri.. çocuklar var ne güzel.. maşallah diim.. biz moskovada iken yalnızdık diye dönelim dedim, sonra geldik buraya ki istanbul demek yalnızlık demek. herkes kendi derdinde.. hele çocukları olunca eski arkadaşların biri gelicek arar çocuk hasta, ben gidicem derim çocuk hasta.. velhasıl kaldık bir başına:)

neselihaller dedi ki...

tatlım yeni yaşın tekrar kutlu olsun..pasta nefis, dostların sıcacık..çocuklar canavar...maşallah

bu arada mimin var..bloğumda seni bekliyor...öptüm

Unknown dedi ki...

sezobigo sagol canim :)

deli annem, moskovayi pek bilmem ama aslinda bizde cok slk gorusmuyoruz. dogum gunu vesilesiyle bir araya geldik. Normalde iclerinde 1 yildan beri gormediklerim de vardi.Ama guzeldi. Cihan'in nesli icin birsuru yeni bebek olacak.

neselihaller : hemen geldim :))

Ebru dedi ki...

Döktürmüşsün... Tabi 1 hafta kutlarsın doğum gününü 35'i geçtiğinde unutturmak için çabalayacaksın keyfini çıkart. Hiç de çirkin çıkmıyorsun.
Cihan kuzuyu öp özlemişim:)

Nil dedi ki...

ebru doğru demiş. 20 li yaşlar olunca kutla kutlayabildiğin kadar. ama 3 onluğu devir bakalım kutlamalar saatle sınırlı kalacak mı kalmayacak mı? ayrıca kendine haksızlık etme her fotoda çirkin çıkıyorum demekten vazgeç

Unknown dedi ki...

ayy durun yaa ben daha 2'lik sisteme zor alistim, 3'lugu dusunmek istemiyorum :(((

OZLEM ANNE dedi ki...

mutlu, nice mutlu yillara gul anne , hersey gonlunce olsun, sevgiler x

Unknown dedi ki...

SAGOL OZLEM ANNE :))

sarımutfak-hande dedi ki...

MENÜ GÜZELMİŞ ELLERİNE SAĞLIK

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...