7 Ocak 2011 Cuma

Evdeyim.

Saatlerimiz gece yarinisi gosterirken, Tr'deki arkadaslarim uyaniyorlar. Cihan'im iki saatten beri uyuyor. Bendenizde tik yok. Vahap ara sira bloguma bakiyor ve butun de, da, ki takilarimdaki hatalari soyluyor. Bense gicik oluyorum. Adam yazilarima bakmiyor, dil bilgisinin ne kadar kotu olduguna bakiyor.
Neysem, gecelim bu konuyu.
Cihan'im son iki gundur ellerini kesfetti sanirsam cunku surekli parmaklarini izliyor. Poposu havalansin diye soydugum zamanlarda ayaklarini ve poposunu komple kaldiriyor. Cok seker oluyor. Elleri yavas yavas islevini goruyor. Oyuncagini cekiyor, ama uzun sure tutamiyor. Bana kahkaha atiyor, uzun sure bensizlige dayanamiyor. Dusta bile bana rahat yok. Vahap bu acikmis diye pesimde dolaniyor. Bende rahatsiz edilmemek icin kapiyi kilitliyorum ;) Napayim bari orada yanliz kalayim. Valla ne yalan soyleyim dun gece Cihan'i babasina firlattim yatmaya ciktim. :)) Cok iyi yaptim.
Bu aralar kocacigimla baci kardes gibiyiz. Ya o yukarda ben asagida, ya da tam tersi. Ne yalan soyleyim, Cihan,la uyumak daha hosuma gidiyor bu aralar. Bana sarilmasi, nefesini yuzumde hissetmem, gogsumu saran elleri. Cookk hosuma gidiyor.
Ne demistik. Evet evdeyim. Okulla gorustum, gecen donem ders aldigim icin kayit silinmiyormus. Eylul'de sorunsuz baslayacakmisim. Cok sevindirik olduk. Zaten Mecda'nin soyledigi Live in Nanny olayina hic de sicak bakmamisdim. Evde Japon hatunu dusunemiyorum. Purussuz bacaklar, upuzun boy, tuy de yok. Ooo my god falan oldum....
Evde olmak o kadar da slklcl gelmiyor, eskiden kendimi asalak gibi hissediyordum, hic bir ise yaramadigimi dusunuyordum. Ama profosor hocamin yazilarindan aslinda iyi bir is yaptigimi bile dusundum. Cocuguma bakiyorum, bundan daha dogal ne olabilir. Zevkime kalmiyorum. Sonra kocacigima birsuru yemek yapiyorum. Gerci o istemiyor, yine rejimde ama yemeden de duramiyor. Cok komik benim esim, weight watch'a netten uyelik yapmis, yedigi herseyi gramina kadar oraya yaziyor, onlarda ne yapmasi gerektigini soyluyorlar. Dun somon yedik, onu bile tartti :)) Okumayacagini bildigim icin rahatim.
Yarin burada cok soguk bir hava bekleniyor. Gece boyunca kar yagacakmis 5 ila 10 cm'i bulacakmis. Bakalim benim direksiyon iptal olacak mi acaba?
Ay cok konustum yine, sabah sabah yani sizde, bende gece gece hic cekilmiyorum.
Iyi haftasonlari diyelim...
Iyi geceler bana...

( aramizda tam 9 saat var da, biz 9 saat gerideyiz. )

11 yorum:

Nil dedi ki...

KADIN ANNE OLUNCA UZUN BİR SÜRE MAALESEF EŞ OLDUĞUNU UNUTUYOR ;)

ahsen58 dedi ki...

bizde eşimle bacı kardeş gibiyiz bende oğlumla yatıyorum bensiz yatmıyor gerçi benimde çok hoşuma gidiyor oğlumla yatmak bizim buraya daha yeni sivasa çok kar yağıyor ama sizin orakadar olamaz

Sitare dedi ki...

çok tatlısınız.bu arada neysem değil neyse olcek:)))))))))))))

İkiz Annesi dedi ki...

Cihanın gelişimi çok güzel maşallah. çok tatlıdır şimdi o bebek sevmeyi özledim vallaha:)
O aralar öyle oluyor kardeş kardeş geçiniyorduk biz de eşimle yeni sevgililer yerlerini almışlardı:)Okul işine sevindim.
İyi hafta sonları canım:)

Ebru dedi ki...

Çekilmemek yanlış sözcük. Keyifle okuyoruz herkes adına gibi oldu ama emnim öyledir:) Sen böyle anlattıkça çok fena oluyorum yolda orada burada bebek görünce resmen saldırıyorum kucağıma alabilir miyim diye:)
Benim koca da kaçamak okuyor blogu. Valla uzmanlar ayrı yatırın bilmem ne dese de her zaman canın isterse gel yanımıza diyorum zaten özlüyoruz bir güzel sarılıyorum:)
Her uyandığımda farklılık:) Bir uyanıyorum eşim bir daha uyanıyorum eşim yok ida var bir daha uyanıyorum 3 kişiyiz:) Hiç şikayetçi değiliz sarılıyoruz mis gibi ohh.

Ebru dedi ki...

Unuttum ödülün vardı:)

Mecda dedi ki...

Aman ne kar kar, sabah 1 metre daha yagmisti, evden cok guzel seyretmek te ya ise gidenler ne yapsin...Ama burasi Edmonton, biz sectik degilmi, zaten ben koca gobekle disari nasil cikicam dimi...Canim 1 hafta icinde bakici degince seninde sansina bu donem hep japonlar varmis,aklima baska bisey gelmedi...Daha annelik dunyasina yeni yeni adim atiyorum, sizlerden ogrenecek cok seyim var...Ama daha oncede dedim en dogru karari verdin okulu eylule almakta...

Unknown dedi ki...

arakdaslar geliyorum, burada deli gibi kar var, sabahtanberi temizlemekle ugrasiyoruz.

Unknown dedi ki...

Kucuk mucizem : gercekten oyle, annelik daha agir basiyor.

Ahsen : bugunku kari gorsen... gerci fotograflarini koyacagim.

Sitare :)) BIliyorum ben daha samimilestiriyorum :))

Unknown dedi ki...

IKiz annesi : gercekten insan ozluyor bebek haliini. Yani sanirim ozleyecegim. Simdi sizin icin pek bir farki yok, cadilar yine babayi sana kaptirmiyorlar :))

Ebru : Iyi bu gazla ben daha yazarim :)) Vahap'ta aslinda yatmami istemiyor ama ben onu pek dinlemiyorum. Ilerde zaten benimle yatmak istemeyecek. Bence siz en iyisini yapiyorsunuz.
Odulumu alacagim.

Unknown dedi ki...

Mecda valla cok berbat bi kar var. ASlinda bakici konusunda fikir guzeldi, ama oglusuma ben bakayim dedim. BU arada umarim hersey iyi gecer, bu karda kisda cok zor olcak senin olay.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...