22 Ocak 2011 Cumartesi

Fena bir durum

Dun gece, saatlerimiz 2 :  20 sularini gosterirken bendeniz yataktan kalktim. Bogazlarim feci agriyordu. Yataga geri geldim. Bu sefer berbat bir usume sardi dort bir yanimi. Sanki cam acikti ama degildi. Vahap'a sokuldum. O bile beni isitamadi. Derken sabahladik. Zavalli kocacigim, cocuk uyur kirk yilin basinda bir kez, bu seferde karisindan yana rahat gormez.
Ah deli anam ahh!! Hastalik hastalik dedin, geldi catti beni buldu :(
Bugun yanliz oldugum icin birkez daha sinir oldum. Vahap iste, cihan kudurmus gibi agliyor, bas agrim beni mahvedecek, atesim 38, 7'den asagiya inmiyor. Usuyorum, donuyorum, saglikli olmak istiyorum.
Varsa yoksa saglik. Baska hicbirseyde inanin gozum yok.
BIrde aksi gibi Cihan cok huysuzdu. Cocuk abartmiyorum 2'den 4'e kadar agladi. Artik bir ara ben pes ettim. Ben de agladim. Baktim o da bir ise yaramadi. Ona gecer diye korktum onunda atesini surekli olctum. Hala fenayim, uyumak istiyorum ne mumkun. Anne olunca insanin uyumaya, dinlenmeye de hakki yokmus.
Iylesene kadar sahalardan uzagim. Pc ekrani gozlerimi daha da yakiyor. Basimi daha da agritiyor. Asiri radyasyon yuklenmesi soz konusu heralde.

Hakkinizi helal edin.
Vasiyetim, olursem Vahap kimseyle evlenmesin. Mazallah sonra oteki tarafta beni degillde ikinciyi secerse kotu olur :(

13 yorum:

dilek dedi ki...

aaaa...çok çok geçmiş olsun...yanlızken, bebeğin senin bakımına muhtaçken hasta olmak çok zor gerçekten...İnşallah cihan'a geçmez. İyi bak kendine desem anlamlı olurmu acaba?????

Deli Anne dedi ki...

Allah tependen baksın derler ya öyle olsun e mi? ahaha güldürdün beni sabah sabah.. öncelikle geçmiş olsun Gülom.. tez zamanda iyileşirsin inşaallah.. Cihan'a dikkat et, varsa tedbiren vereceğin ilaçlar ver. burda propolsaft diye bir korucuyu verdi doktor, ilaç değil.. bal özü şurubu gibi birşey.. hasta biriyle yakınlaşınca bir çay kaşığı ver demişti.. ve boool bol emzir.. emzirmek hepsinden daha etken..

demek vasiyetin var he ahahha

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Cok gecmıs olsun son cumleye cok guldum ama vasıyet, olum kelımelerını yasaklıyorum bu arada...

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok gecmis olsun canim,insallah daha iyisindir,cocuklu hasta olmak gercekten zordur,ama bombayi son cümlelerinde patlatmissin,alemsin valla,iyi pazarlar sana yinede,sevgiler.

İkiz Annesi dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım sen de benim gibi nasibini aldın demekki hastalıktan:(İnşallah bir an önce atlatabilirsin Cihan kuzuya bulaşmaz.
Vasiyet ne demek ağzından yel alsın.
Sağlıkla kal canım.

Unknown dedi ki...

alemsin ya neler düşünüyorsun bu halde bile geçmiş olsun arkadaşım.bir de bu haldeyken bana o kadar yardımın dokundu ya ben daha ne diyeyim valla yakın olsam gelir en azından bir çorba yapardım oğlumda oğlunu eğlendirirdi.geçinir giderdik.inşallah bu yorumu okuduğunda iyileşmiş olursun
öptüm

Minişin annesi dedi ki...

Geçmiş olsun. Malesef çocuklarımız varken bizim hastalanmaya pek hakkımız yok. Allah beterinden saklasın yine. Bir an önce atlatmanızı diliyorum ;)
İyi pazarlar..

Ebru dedi ki...

Kıyamam kuzum ya. Herkes hasta herkes. Keşke yardım edebilsek keşke elimizden birşey gelse çorba yedirip bebeğe bakarım haydi uyu biraz diyebilsek:(
Dikkat et lütfen kendine.
Vasiyet filan böyle şeyler de düşünme iyileşmeye bak bir an önce.
Cihanı öp.

Mehlika Yıldırım dedi ki...

Çok geçmiş olsun canım, farenjit olmuş olma ihtimalin var mı acaba? Dikkat et kendine, sevgiler =)

OZLEM ANNE dedi ki...

gecmis olsun cok cokk.

Deli Anne dedi ki...

Gülom iyiysinizdir inşaallah.. sesin çıkmayınca merak ediyor insan..

Unknown dedi ki...

dilek : sagol canim gecmedi ona, o masallah en iyimiz.

Deli annem: Sagol ilginden dolayi, dedigin seyi burada hic duymadim. Emzirdim ama isgence gibi geldi, dogrulmaktan acizdim ben

Kiraz cekirdegi : Biraz gulelim ama

Bir terazi kizi : tesekkur ederim, daha iyiyim

Ikiz annesi : sorma yaa

sezobigo : yok canim ne demek. Tesekkur ederim :)

Minisin annesi : tesekkur ederim, evet cocukluyken zormus, tek olmakta zor.

Ebru : bana corba yap :)) ama benim canim kelle paca cekiyor, yada iskembe :))

Mekila : bademcik iltihabimi neymis, antibiyotikler hemen ise yaradilar

Ozlem anne : sagol

Nil dedi ki...

allah seni davul etsin emi gül. adam senle aldı boyunun ölçüsünü bir daha evleneceğini sanmıyorum haha:) çok geçmiş olsun. umarım ben yazana kadar daha iyisindir.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...