24 Ocak 2011 Pazartesi

Veee sonunda basardiimmm!!

Bugun yataktan kalkmam cok zordu.  Gece 4'de yattik. Himm! Niye, Vahap'in yaptigim bir seye guzel bir laf soylememesi ve yanina oturmaya calistigimda dur kendimi bu kiloya hazirlayim oyle otur demesi beni cok gicik etti. Bende gece boyunca kotu bir kadin oldum. Ve onu cileden cikardim. Küstüm, konusmadim, bagirdim. Ben su erkekleri gercekten anlamiyorum, bu kadin biraz once guluyordu nolduda birden degisti demiyor, dengesizsin diyor. Sonunda ben soyledim derdimi. Neyse mutlu sonla bitirdik.   Cihan bey 6'da kalkinca ve bir daha da uyumayinca bendeniz yorgunluktan bas agrisi cekdim.

Neyse, kalktim. Hava 4 dereceymis. Buraya gore sicak. Tamam dedim, bugun oglumla tur atacagiz. Yaptigim yanlis. Eve tikindik kaldik. Sonra en ufak seyde hasta oluyorum. Hazirlandim, sanirsinizki 2 gunluk daga kayaga gidiyoruz ;) Bu arada kendi kendime konusmaktan da aciz kalmiyorum. Cihan'in sapkasi (altta fotoda) halalari tarafindan oruldu. Takim halinde hirkada var. Bunu cekip bloga koyayim, ahsen ve waterlily'e bakiiinn benimde var diyim, diye kafamdan gecirdim. Dahasi aklima fashion bloglar geldi. Bugun ne giydiklerini yaziyorlar ya. Bende fotografimi cekeyim. Bugun Vahap'in siyah esofmanini giydim. Dun griyi giydim. yarin da sortlara sira gelecek. Hatta hamileyken de atletlerini giyiyordum superdiii. Hamilelere tavsiye ederim. Tabiyki yine disariya gore olan esofmanimi giydim uzerime de kapsonlularimdan, vazgecilmezlerim. Kapsonlu diyince aklima cok komik birsey geldi. Biz ailecek aslinda cok minyon tipiz. Ben buraya yeni geldigimde 49 kilo filandim. Birde hic oyle kot mot giymem, hep spor takilirim. Hoodies'leri cok severim. Kimse yasima 22 demezdi, 15, 16 sanarlardi. Yine bunlari giydigim birgun. Vahap'la sarap almaya gidiyoruz. Kasaya gittik. Kadina sarapla ilgili birsey sorduk. Kadin ne dese beyenirsiniz. Kiziniz gerci daha iyi bilir. Vahap hic bozuntuya vermedi. Ben cikinca guluyorum. Vahap giyiyorsun oyle cocuk seylerini seni kizim saniyorlar, dedi :) Sonra birde karnim burnumdayken ayni yere gittik. Ben espiri yapacam ya, Vahap simdide sana dede mi olacaksin demesinler :) Cok alindi cookkk... Neyse artik yasimdan buyuk gosteriyorum, kina yaksin :((

Devam edelim.Cihan'i kanguruya koyacaktim, etrafini da battaniyeyle orterim dedim, ona guzelcene tulum giydirdim. Cikdik. Hava gercekten cok guzeldi. Cok dikkatli yurudum, birkac gunden beri havalar guzel oldugundan karlar erimiz birazda olsa. 
   Buda benim canavar. Disariya adim attigim gibi uyudu, bende surekli nefesini kontrol ettim.



Yolda bir arkadasi aradim, bize 10 dk.liik yerde oturuyor, evdeyim dedi. Bende ona gittim. Cok guzel oldu da, cihan hicc durmadi. Onda muhtesem dolma yedim. Ben dolma yapma ozurluyumde. Hasretim dolmalara.




Sonra Vahap (yani vahap ben ciktiktan 10dk. sonra eve gelmis ama bana soylememis, pis, tek basina dinlenmek istemis ) beni almaya geldi. Ne cookk sevindim. Tekrardan o isgenceye  basla zor olurdu. Cocugu icine koyana kadar zaten bin takla attim. 
 Bunlari gecenler cektim. Evin onu. Kar boyle burada. Ama son gunlerde yagmadi.
 Buda bizim kapi. Lamba acik, icerde kim var :))
 Bunuda bugun cektim. Sol taraftaki kardan yol gorunmuyor. Ileriyide temizlemedikleri icin geri dondum ben. Karsiya gectim.

 Yazin burasi yemyesil, futbol sahasi, tabi american futbolu sahasi. 


22 yorum:

Unknown dedi ki...

:))evet evet kına yaksınlar kesinlikle.. ben ne yaptım demezler de noldu şimdi sana derler..ah bu erkekler..

dilek dedi ki...

erkekler hep böyle şekerim. Kendilerince şaka yaptıklarını sanıyolar ama kadınların en hassas noktası haberleri yok.iyi olmanıza sevindim. cihanın uyuyan fotolarına ise bayıldım:))

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Ne güzel anlatiyorsun bayilyorum Vahap'la ilgili rahat tavirlarina:)

Sitare dedi ki...

ilk hamilelikte ben de eşimin gömleklerini giyerdim anaam ne rahat oluyo.vahap haklı gıcık olmakta.içten içe korkar o söyleyemez de.acaba herkes beni çok mu yaşlı buluyor der.yazııkk:)cihan çok tatlı olmuş.büyüdükçe eti-budu artar tam yemelik olur.öpüyorum ikinizi dee.

Sevil Şahin dedi ki...

:)) nbencede kına yaksın hiç demiyorlar bu kadın hamile kaldıda böyle oldu onlar çocuk doğursun bak bakalım nasıl olurlardı .
Sorma bende bazen kocama gıcık oluyorum evlendiğimde 38 bedendim kızıma hamileliğimde 38 kilo aldım hepsi üzerime kaldı halada şişko biriyim bazen bakıyorum ona ve gıcık oluyorum bir çocuk daha dediğinde dahada siirim hopluyor :((
arkadaşım cihan bebek çok tatlı maşallah rabbim sağlıklı bir yaşam nasip etsin
istanbuldan sıcacık sevgiler

Nil dedi ki...

bir de kendileri doğursunlar bakalım o fit vücutları ne hale gelir acaba? benimki de kiloma takılınca "dinime tüküren müslüman olsa bari" derim. uyuz şeyler nolacak. ya buraya da kar yağsın yaaa
uyuyan prens pek şeker. beresi de pek yakışmış.
dolma yapmakta ne var ayol. senin yaptığın yemeklerin yanında çocuk oyuncağı.

BALLI LOKMAM dedi ki...

Bu ne oldu şimdi lafınada sinir olurum. İnsan kendi yaptığı şeyi bilmezmi yaaaa....

NİLÜFERCE.... dedi ki...

waterlilyde gördü:)))canım yha okurken çok keyiflendim,güle güle giysin minik paşam:)kiloyu dert etme gelip geçiçi dert onlar,hele bunun için vırvır eden kocayı hiç duyma:)cihan beyimizi sıcak havalarda parklara götürünce zaten bir bakmişsın lolita geri dönmüş:)

İkiz Annesi dedi ki...

Ben erkekleri bir anlasam.Bizi anlayamamaktan şikayet ederler ama onlar da pek farklı değil:)
Uyurken melek gibi görünüyorlar Allah nazarlardan saklasın keşke yakın olsak öpüp koklasam özledim bebek sevmeyi:)

Unknown dedi ki...

evin çok güzelmiş.istanbulda nerde böyle müstakil bir evde oturmak (tabi durumları çok iyi olanları es geçiyorum )bizim ev önceden yani benim küçüklüğüm gecekonduda geçmişti allahım bilememişim o oevin kıymetini şimdi tıkılımışım bir apartman dairesine.
eee sen zamanında adama baban dedirtmenin gururunu yaşamışsın o dabugünleri beklemiş gibi.Şimdi acısını çıkarıyor.bazen sezoda öyle laflar söyler kızdığım da hemen şaka yaptım der ama ben ona öyle şeyler söyledimmi kızar ve şaka desemde öyle söylememeliymişim(allahtan ben kilo verdim o aldı hahahahahahaaaaaaaaa yaşasın kötülük)

Deli Anne dedi ki...

Ben Şeyma'nın (New York'tan) blogunu çok severim, neden bilmem huzur kokar blogu ama farkettim ki seninkinde de benzer bir hava var. Sanırım ikinizin de pozitif insanlar olmasının etkisi var bunda ve buraya yansıyor insanın kişiliği de demek ki. Bir de karlar içinde çektiğin evin var ya.. amanın hikaye yazarım bak gene ben.. git kapıyı çal.. kapıyı Gülom açsın neşeyle.. bir de mis gibi yemek koksun ev..

Gözzy dedi ki...

Cok seker yahu ısırasım gelıo baktıkca :)) burasıda cok sıcak değil ama ben elımden geldıgınce hergun 5-10 dakıkada olsa kar kış demeden cıkarıyorum temız hava alsın diye Luna yı.Acaip mutlu oluyor cıkınca :)Luna da maşallah boylu poslu cıktı bana cekmemıs hiç.Her kucagıma aldıgımda eşim bana : senin yarın kadar olmuş kocaman bır bebek bu, diyor.Bende minyonumdur hamilelik basında 51 idim, sonunda 64 kilo idim simdi ise yıne 51 e düştüm saolsun Luna sayesinde :))

Ebru dedi ki...

Hava güzel dedin de altlardaki karı görünce dondum. Yahu ben orada yaşasam evden adım atamam sanırım.
Gülll 2.resme bittim kartpostal gibi ne kadar güzel maşallah.
Senin kocanın laf atmaları aynı benimki gibi:))
Cihanı ve seni öpüyorum vahapı da sen öp:))

Unknown dedi ki...

Offff canım kar çekti , Ankara mı özledim gerçektende.Kara doyardım bütün kış..İstanbul a kar yağacak dediler hala sulu kar yağıyor.yağsada tutmaz artık...Kiloları takma sen bu erkekler güzel olsana güzel oldun , ben yokken bakım yapma derler.Azcık kilo alsan ki bu kilolar doğumdan sonra olur , hemen zayıfla derler.Aslında çocuktan fırsat bulacan süslenip süslenip duracaksın , o zamanda amma işkillenirler..Neden bu kadar bakımlısın diye.Anlamak zor bunları anlamak.Kimyamız farklı.Çenem düştü ,neyse canım sevgilerimle

ZencefilliÇörek dedi ki...

:)))))
su an burada da lapa lapa kar yagiyor..

New York'tan dedi ki...

:) gul guldurdun beni , benimde annemle babamin basina cok sIk geliyor senin yasadigin durum babama annem icin ikinci esin mi diyorlarmis :)

Unknown dedi ki...

Anne : valla oyle oluyor.

Dilek : Bizimki saka bile demiyor, takiliyorum sana sevgiden diyor :))

Bir terazi kizi : Utandirmayin beni :)Rahat bir insanim ondandir

Sitare : bende valla atlet pijama ne bulursam artik. Cok rahat.

Sevil : Insallah gider o kilolar. Demiyorlar birde elestirmeden de geri kalmiyorlar.

Kucuk mucizem : dolma da birsey yokda basmati pirincle yapmaya calisirsan ve tr'deki biberler burada yoksa biraz zor oluyor haliyle.

Balli lokmam : bilmiyorlar gercekten.

wATERLILY : o sicak havalar bir gelse, hergun cikaracagim oglumu.

Ikiz annesi : bende onu anlayamiyorum bazen. Uyurken uyanikken her hali seker teyzesi :)

Sezobigo : burada sehirden uzaklastikca boyle, gerci sehir merkezindede boyle ev cok var. E tabi birde alan genis. Yapmislar bol bol ev.

Deli anne'm : Ay cok merciii. Utandirdin beni, pozitif enerji verebilmek guzel sey.

Gozlem : iyi sen hemen zayiflamissin, ben imkani yok 50 olamam diyorum. Bende artik hergun 5 dakika bile olsa cikacagim.

Ebruu :) Hehe, valla hava cok guzeldi. Yuzune carpan o dondrurucu ruzgar olmayinca hava gunluk guneslik.

Icimizdeki karnaval : butun karlari alin :)) bizi kurtarin :) Aslinda vahap bakimli olnca laf soylemez, cunku ben hic makyaj yapan biri degilim. Biz daha cok sacma sapan seylerden dolayi tartisiriz :(

Zencefillicorek : ayyy ne kotuu :( Bizde allahtan bugun de yagmiyor :)

Unknown dedi ki...

hadi kalk uyan mimledim seni cevaplamak istersen tabiki
http://sezobigo.blogspot.com/2011/01/mimfiyonk-konulu.html
sevgiler

Unknown dedi ki...

Seyma ;) Cok komik ama, tabi vahap icin sinir bir durum. Guldurduysem ne mutlu bana.

Sezocum bakiyorum hemen.

Esin dedi ki...

Evine bayıldım çok şeker,müstakil evlere hastayım zaten hep apartmanda oturunca,toprağa yakın bir evde oturmak istiyorsun...

Kız Kardeş Derya dedi ki...

Öncelikle Maşallah kuzuna uyurken ne kadar da güzel! Sonna evine bayıldım yani görebildiğim kadarına.. Ama o kar neyin nesi öyle ?? Görünce bile üşüdüm :) Sevgiyle kal..

Unknown dedi ki...

Esin : mustakil ev guzel gercekten.

Kizkardes Derya : Oooo daha ne kar var burada

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...