26 Ocak 2011 Çarşamba

Yeni Bir Ben Lazim...!

Son bir kac gundur aslinda yazilarimin tersine cok sinirli biri oldum evde. Herseye bagirir duruma geldim. Acaba menopozama giriyorum :) Yokk caniimm... Vahap'in en ufak bir seyi inanilmaz gozume batmaya, ve buyuyup dag olmaya basladi. Tamam o da calisiyor disarda, isi hic de kolay degil. Hasta bile ise gitti, diyorum ama yine de bu durum sinirimi engellemeye yetmiyor. Sanki butun dert benim sirtimda gibi geliyor. Hatta ben calisayim o cocuk baksin diyorum. Saat oglen iki oldu hala kalkip evi temizleyecegim ( bu arada 1 haftadan beri elimi surmedim eve, cok pis bir insan oldum.) Kurutmada camasirlar onlari almamami bekliyor. Kirliler dolmus en az 3 makine camasir cikar. Halilari yikamak istiyorum, kanepeleride perdeleride ama kim ugrasacak diyorum...

Bugune yeni kararlarla basladim.

1) Yeniden okumaya baslayacagim. Evet bunda kararliyim hatta basladim  bile.

2) Hergun en az 1 saat spor yapacagim ( AMA 30 dk. yaparak baslayacagim ilk hafta )
Asagidaki olayin cd'sini almis gecenlerde bana. Playstation'da oluyor. 15 dakika yaptim ter icinde kaldim. BIrde hareketlerini izliyor, ona gore sana yapman gerekenleri soyluyor, hatta durunca nerde kaldin bile diyor :) Cok komik. Teknolojinin gozunu seveyim. Yemek plani veriyor tabi onu simdi uygulayamam. Tariflere kadar hersey mevcut. Ve gelisimini surekli sana soyluyor. Birsuru workout programi var icinde. Daha tam anlamiyla kesfedemedim.



3) Sinirli biri olmak istemiyorum, herseye bagirmakda istemiyorum.

18 yorum:

Nisamu Style dedi ki...

Bende aynı durumdayım.Herşeye bağırmaya başladım resmen evde terör estiriyorum.Allah 'tan sakin bir eşe sahibim(bazen fazlaca sakin oda beni dahada sinir ediyor.)Elimde değil niyeyse hemen parlıyorum,kızıma bağırmaya başladım.Ben kendimi nasıl kontrol edicem bilemiyorum,hiç tahammülüm kalmadı:(

Ben senden dertli çıktım gül,kusura bakma.Böyle durumlarda bol bol dua etmek lazım aslında.

dilek dedi ki...

Sabıııırrrr sabıırrrrr:)))

Esin dedi ki...

Benimde spor yapıp şu üstüme yapışık 8 kiloyu vermem lazım...
Ama henüz o irade de değilim.
Sinirli olmayı bence de bırakmalısın en çok oğluşa zarar çünkü...Sen neysen o da o olucak.Sen meyve ağacısın ,o da meyven.Baba ise bahçeye arada esen bir rüzgar...

İkiz Annesi dedi ki...

Zaman zaman aynı hal içerisinde buluyorum kendimi.Uykusuzluk,yorgunluk hele de kolik tam bir sinir bozukluğu nedeni zaten.Hal böyle olunca da onlar işe giderken evden çıkıyorlar ya sanki gezmeğe gidiyorlar gibi batıyor bize en azından bana öyle gelirdi.
Yaptığın program güzelmiş özellikle de spor programı harika:)
İnşallah istediğini yapabilirsin canım benim.
Sevgiler..

Deli Anne dedi ki...

20 hatta 25 kilo vermem lazım, nasıl? ama başlangıç için 10 kilo da olur:)

Unknown dedi ki...

Herşey yaparım şu hayatta ama spor yapamam.Hiç müsait değilim gerçektende.Bu yüzden önümüzdeki ay spora başlayacağım.Ama saunası ve fin hammaı var diye.Spor kısmı ise benc e yine yarım kalacak...İnşallah kararalarında başarılı olursun.Okumak çok rahatlatıyor ama keyifli konuları olanları tercih edersen gerginliğin azalabilir.Ay ne komiğim ya ,Güzin abla gibi yazmışım...Neyse ben kaçayım , sevgilerimle

Ebru dedi ki...

Canım hastalıktan fazla oturamıyorum bilgisayara ve evde açmıyorum pazar geceden beri inalılmaz fydalı oldu:)) Başladığım kitaplar (2 tane) ilerliyor yattığım yerden az az olsa da bilgisayara takılmazsam güzel.
15 kilo almam lazım ama nasıl:))
Öpüyorum sizi güzellik.

Nil dedi ki...

maalesef ben de sporu hayatımın içine koyamıyorum. böyle büyütülmedik napalım. 20 kilo versem var ya kimse tutamaz beni :)

Hayatın Tatları dedi ki...

off of.. bende çok dertliyim bu konularda.. 3 ayda 15 kilo adlım ve zaten verilmesi gereken fazlalıklar varken aldım. Bir spor merkezi üyeliğim var ve ben gitmiyorum. pişiriyorum ben yiyorum. Pişirmiyorum kendi kendimi yiyorum. Eylül okula başladığından beridir sinirlerin hat safhada. Herşeye bağırıp herşeye öfkelenir oldum. Nası geçer onuda bilmiyorum. Şu an vitesi boşa aldım ve öyle gidiyorum...umarım bende senin gibi bir plan yapabilrim. Başlamak bitirmenin yarısıdır.

ÇokBilmiş dedi ki...

Yeni anneye söylenecek en sinir bozucu cümleyi kuruyorum: Geçecek :) Evet, evet; geçecek. Ben de yaşamıştım aynı dönemi. Eşim hala dalga geçiyor, nasıl da bağırıyordun bana diye :)
Hatta bir keresinde "Ben de anahaber bülteni seyretmek istiyorum" diye böğüre böğüre ağlamıştım.
9. ayda aret gördüm ve doğumdan önceki kiloma döndüm yavaş yavaş. Ayrıca anneliğe alıştım. 12 ay hem Cihan hem de senin için bir dönüm noktası olacak. Okula da başlayacaksın zaten. Her şey yoluna girecek.
Mesela ben şimdi 2.'yi isityorum :)))
AMa Vahap'a bağırmaya devam et. Hem rahatlarsın hem de "ağlamayan bebeğe meme verilmez", böylece stresini yorgunluğunu anlar biraz ve daha çok yardımcı olmaya çalışır.
(vahap okumuyor değil mi burayı?) :)

bahriye-krm dedi ki...

alınan yeni kararlar...inşallah hepsinde de amacına ulaşırsın gül...dersler,spor ve sakin olmak...güzel bir sıralama :)

keyf_i sibel dedi ki...

sezeryan göbeğim gün geçtikçe büyüyor.ama spor olayı hale beniçekmiyor.boşvermişim diye bir şarkı var eskilerden.bende boşverdim göbeciği düşünmeyi...
neyse al sana email adresi.tez elden hediyemi istiyom.
keyfisibel@gmail.com

firdevs dedi ki...

oncelikle bir onceki yorumda cihan yazacagima cikan yazmisim pardon :)

benim babam cok sinirliydi . malesef bende babama benziyorum :( gerci cocuklardan sonra daha sakinim :)

ben de 5 kilo versem cok super olacak :) ama nasil ? :))))

ahsen58 dedi ki...

ya bende aynı sana döndüm ev pislik götürüyor oğlum durmuyor hiç bir iş yapasım gelmiyor pasaklı olup çıktım spor yapmaya bende başlamıştım 1 hafta anca sürdü dahada yapmadım umarım sen yaparsın sana kolay gelsin

Unknown dedi ki...

nisamu : umarim hep beraber duzeliriz :)

Dilek : sabir ki ne sabir.

Esin : 8 kilo bana gore iyi, benim 16'ya yakin vermem lazim. Siniri kontrol altina almaya calisiyorum bende

Ikiz annesi : Ay sorma bende aynen oyleydim.

Deli anam : seninkide iyiymis deli anam :)

Unknown dedi ki...

Icimizdeki karnaval : sorma bende aynen oyleyim. Bakalim ben ne kadar zaman devam edecegim.

Ebru : Biliyorum, cok gecmis olsun sana. 15 kilo alman lazim oylemi. Ondan kolay ne var.

Kucuk Mucizem : gercekten oyle bir kulturle buyumedigimiz icin yapmak fazlalik gibi geliyor.

Unknown dedi ki...

Hayatin tatlari : birde yeme olayimiz var :) orasi en zevklisi. sinir hepimizin ortak sorunu demekki.

Cok bilmis : valla emin degilim okumuyorum diyor bana, olsun okusun daha iyi :) Bende dediklerine katiliyorum, hatta yaz geldigi gibi slklntilarda gecer.

Bahriye : siralama guzelde umarim beceririz.

sibel : en iyisini yapiyorsun valla :)

Firdevs : sorun degil nolcak yanlis bir harfe basmissin sadece. 5 kilo azmis.

Unknown dedi ki...

Ahsen yaparim umut ediyorum

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...