12 Şubat 2011 Cumartesi

Ben susayim fotograflar konussun :) Yeni bir yontem kesfettim fotograflar icin, bana daha pratik geldi. Sizlerinde fikrini alayim dedim. Nasil boyle bakmak rahat mi :))

Dun sabah kalktigimda evde hic ekmek olmadigini gorunce ve havaninda sansimiza 4 derece olmasi bizi disariya atti. Tim Horton's yaptik, hazir buraya kadar gelmisim, bari otobuse atlayip Ruci'ye gideyim dedim. Sonrasi Mall :) Ve Mall'da denk geldigimiz kanserli cocuklar icin duzenlenen bir etkinlik. Cok guzeldi. Herkesin kafasi pembeye boyanmisti.  Fotograflari kisaca ozetledim. Simdi bilerek bakabilirsiniz :)


Dun gece, Vahapla Cihan'a bakarken birden icimi kotu kotu seyler kapladi. Hani hep Cihan biran once buyusun, yurusun, okula gitsin diyorum ya. Allahim, dedim. Cihan birdaha asla bebek olmayacak. Koskocaman adam olacak. Bacaklarinda killar cikacak, omuzlari genisleyecek, bana bagiracak belki. Ama asla bebeklikteki gibi benim her dakika yaninda olmami istemeyecek. Ona dokunmam belki hosuna gitmeyecek. Onu optugumde annee yapmaa diyecek. Bebeklikteki kadar bana ihtiyaci olmayacak. Uzulmelimiyim acaba. Yoksa kendi basina var olabilecegi icin sevinmelimiyim... Bilemedim...

15 yorum:

Adsız dedi ki...

canım ya nereleri düşünüyorsun çok güldüm demek kıllı olacak tabiki büyüyecek hep böyle bebek kalmasınlar ben büyümelerini çok istiyorum fotolarda çok güzel çok hoşuma gitti nasıl yapıyorsun anlatsan güzel olur

neval dedi ki...

evet sevgili gül bunların hepsini de yapacak.ama canı yandığında yine anne diye bağıracak ,derdi olduğunda sana koşacak.ve senin gözünde hep o bebek olacak ne kadar büyüse de.

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Fotoğraflar çok güzel.
Çok düşünüyorsun geleceği.Aslında büyükmek hem iyi hemde kötü dediğin gibi.Ama her yaşın ayrı bir güzellii ayrı bir zorluğu olacaktır elbet.Sen annesin her daim sevilirsin merak etme.O her zaman senin kuzun olacak kocaman adam olsada senin şefkatine ihtiyaç duyacak=)

anneanneninemekleri dedi ki...

Üzülecek ne var bunda.Allah uzun ömür versin sağlıklı ve başarılı olsun inşallah.

kiymetligunler dedi ki...

Canim, kotu seyler yasamin, insallah geride kaldi bunlar sen canini sikma, tekrar gecmis olsun. tatilde maalesef bakamadim:((
Ben resimleri bu sekilde sevemedim:(( very slow acildi bizim bilgisayardan..bu arada oglusun ve senin romantik ( mallda kucaginda)olan resme bittim bittim bitttim!

neselihaller dedi ki...

Cevap veriyorum Gül'üm: Kendi başına da bir hayat kuracak kadar güçlü bir erkek olacağı için sevinmelisin. Bizler anamızın babamızın dizinin dibinde mi kaldık da evlatlarımızdan aynısını bekleyeceğiz? Hele benim hiç hakkım yok ama istiyorum tabii hep yanıbaşımda, yamacımda olsunlar :-)

Bu arada fotoğraflar bu sunumla çok güzel olmuş.

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Fotoğraflar klip gibi olmuş, evet sevinmelisin... annesi...

Unknown dedi ki...

Cihancığın pozları öldürecek beni , alem bebek ne şirin pozlar öyle :)))

İkiz Annesi dedi ki...

Fotoğraflar bence çok iyi olmuş bir arada toplanmış hepsi güzel fikir:)
Ben de senin gibi düşünüyorum arkadaşım büyüyecekler ve şimdiki gibi gel popoyu öpeyim,ayakları koklayayım ya da gıdıdan öpeyim halleri olamayacak yapmaya kalksak "manyakmısın anne" derler kesin:(
Zaman çabuk geçiyor bir taraftandan insan büyüsünler iyi yerlere gelsinler ve onlarla gurur duyalım istiyor bir taraftan da ne bileyim zor durumlar zor:(Biz de ileride torunlarımızı severiz:)

Mrsgul dedi ki...

fotograflar cok iyi olmus boylelikle bir suru foto koyulabilir. flickr'dan ekledin galiba, ben de deniycem. Bir de Cihan'in minik ayaginin gorundugu fotograf var ki coook tatli fakat o minik bezelyeler usumesin sonraaa :))

Ebru dedi ki...

Her anın keyfini çıkartmak lazım canım. Her yaşlarının her hallerinin ayrı güzelliği var. Büyüyünce öptürmüyorlar bazen de kedi gibi sokuluyorlar. Cihan için tam sevme zamanı doya doya sarıl,öp.Ama endişelenme ileriyi düşünüp. Sağlıkla büyüsünler de öptürmesinler ne yapalım:)

Bu haliyle güzel oluyormuş resimleri izlemek.ben çok memnun kadım doğrusu resimli geçiş.

ahsen58 dedi ki...

ay o adsız benim neden ismim çıkmamış:))

Sedağ. dedi ki...

Yaklaşık bir iki aydır takip ediyorum blogunuzu:) Cihan da artık benim kardeşimmiş gibi oldu bugün neler oldu, neler yaptılar diye merakla bakıyorum açıkcası :))
Fotoğraf konusuna gelince iyi olmamışlar ya böyle doğru düzgün birşey göremiyorum:) Ben Cihan'ın fotoğrafını açınca kocamann gözleriyle ekranımı kaplamasını özledim:))

Nil dedi ki...

Cihanın gözlerini kocaman açarak baktığı fotolara bayılıyorum maşallah.

Gül daha çok erken ya bu kadar evhamlanmak için. carpe diem :)

Unknown dedi ki...

Ahsencim sorun degil senmissin :)) Flickr'e uyelik yap, oradan yapiyorum

Neval, dogru. Annem de bana hep cocuk muamelesi yapiyor demek ondan :)

Amak-i hayat, cok dogru, o benim kucuk oglum :)

Anneanneminemekleri : Amin canim

kiymetli gunler : insallah canim, fotograflari diger sekilde de koyarim ara ara eger coksa bu sekilde koymak isime geliyor :)

gulcincim, dogru ne deyim, ama olsun onu deli gibi opemeyecegim :(

kiraz cekirdegi : seviniyorum o halde :)

icimizdeki karnaval, acayip fotojenik nasil da bakiyor

Ikiz annesi : cok dogru hem buyusunler hem hep oyle kalsinlar.

BANUCUM EVET fLICKR'den koydum. Yok usumez, ben rahatim bu konuda annem ayagini gorunce bana sayiyor :))

ebrucum : seni bile dusundum, acaba is yerinde rahat bakabilirmi filan dedim :))

hOSGELDIN sEDA, Aslinda tam ekran yapip kendin okla gecirtebiliyorsun. Neyse diger sekilde de koyarim :) Siz isteyin yeter :))

kucuk mucizem, ay napayim herseyi dert eder oldum :(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...