8 Şubat 2011 Salı

Oglum Turk ile Kizim Canadali ile......

Bir gunde ilkkez 3 post yolluyorum ama bunu simdi yazmassam unuturum gider oyle. Dun Vahap'la ciktigimizda surekli baska babalara dikkat kesildim. Restoranda ve ya Mall'da bir ellerinde bebek, digerinde biberon isiyi kontrol ediyorlar. Tabi kontrolden once mama hazirlama fasli var. Etrafta anne filan yok. Ya da var ama bebek baba da. Ben elin heriflerine boyle bakarken, Vahap'a dondum. Kizim olursa Canadali birisiyle evlenmesini isteyecegim. Hatta bunun icin elimden gelen herseyi yapacagim ;) Benim cektiklerimi cekmez yavrum diye dusundum. Adamlar bir kadin gibi bebekle ilgili herseyi buyuk bir titizlikle yapiyorlar. Tabi Vahap dindar kesim boyle dedi. Yani Amerika kitasinda hala din etken, ve din aileyi on plana cikardigi icin aile cok onemli bir yerde, ama avrupada durum daha tersmis.  Bende valla birsey olmaz dedim. Dinlerde zorlama yok. ANlasirlar. Bunun uzerine Vahap, dindar dedigime bakma 24 saat klisede yatmiyorlar, isimleri oyle isde dedi. Ohhhh! BU daha guzel.  Sonra ee oglum... O da Turkle evlensin :) Kaynanayim ya.... Yok dedim, vazgectim, Turk kadinlari standart oluyoruz soyle zenciyle evlensin, torunlar melez olur, ya da rus evet rus fena degil... Bunun uzerine Vahap ne dedi dersiniz :(((
Annesi dul olan bir rus olabilir....
Artik bu tarz sinir takilmalarini hiicc ciddiye almiyorum.

21 yorum:

Unknown dedi ki...

evlenene kadar en güzel ,en iyi,en en en ler sensindir ama ne zaamnki evlenilir böyle laflar başlar.evlenseymiş rşu ruslarla vahap bey.:)
boşver arkadaşım sen türkiyeye biraz özlen bak bakalım nasılmış espri yapmak.
bu arada istanbulun neresine geleceksin

Unknown dedi ki...

ay valla bilmiyorum. kalacagim kisiler anadolu yakasinda, dis hastanesi nerde bilmiyorun, arayim gorusmem lazim. siz nerdesiniz :)

Unknown dedi ki...

:)))))))))))))
Sen Türkiye deyken hasretinden prangalar eskitir kesin....O zaman intikamını düşünürsün bence :))))

Deli Anne dedi ki...

Cık cık! Vahap bakmış sen kızıyorsun, üstüne geliyor bence.. Bir iki aldırma vazgeçer zaten... Ben Vahap'ı severim bilirsin:)

Unknown dedi ki...

icimizdeki karnaval :) yaa ne demessin. O simdiden uykulu gececek gecelerin hayalini kurar oldu :)

Deli annem, uzerime geliyor, kasten yapiyor. Yoksa benim kocam yapmaz oyle kotu seyler :))

Sitare dedi ki...

ay alemsin gül.senin durumuna pire için yorgan yakma denir.belki kızın hiç evlenmeyecek kalacak başına ne biliyosun muhahhaaaa:)))

annelili dedi ki...

Vahap hiç dostoyevski okumamış anlaşılan Rus hatunlar için der ki, "onlar 15 ila 25 arasında gözünü alamadığınız, 25 ten sonra gözünüze görünmesini istemediğinizdir" Kızı evlenme çağında rus anne her yanı pörsümüş bir rus olacaktır.

İkiz Annesi dedi ki...

Yapmaz Vahap enişte yapmaz seni çok sever senin de onun sevdiğini bilir:)Erkek milleti işte bizi sinir etsinlerde nasıl olursa olsun.Kuzularımız da iyi hayırlı insanlarla evlensinlerde dili dini fark etmez yeter ki yüzleri hep gülsün:)Bu arada ikincinin planları yapılmaya başlanmış hayırlı olsun;)

Esin dedi ki...

Benim koca da aynı cümleyi kurardı böyle bir durumuda :)

ZencefilliÇörek dedi ki...

Tr yollari gozuktu demek, super haber :) diger konuya gelince kocalar eslerine takilmazlarsa olmazz :)) bu arada Istanbul'un bircok yerinde dis hastaneleri acildi. sen univ. bunyesindeki bir yere mi gidicen?

Unknown dedi ki...

Sitare, ay napalim simdiden boyle seyleri dusunur olduk :)))

Annelili, okumusdur vahap ya, aksam gelince bir sorayim. Bizimkisi beni hep ruslarla kizdiriyor, ama porsumuyo bunlar, benim gorduklerimm hep tas hatunlar :)

Unknown dedi ki...

aylincim, sllklyorsa yapsin, keserim onu :)) Ikincimii yokkk yaa espiriden o :))

Mrsgul dedi ki...

Benim kardesim yabanciyla evli. Yari ingiliz, yari yunan. Simdilik gayet iyiler. Birlikte sofra topluyorlar, temizlik yapiyorlar, evi birlikte boyuyorlar. Biz de esim kilini kipirdatmaz. Gecenlerde ''Ben 4 cesit yemek yetistirmeye calisirken 8 aylik koca karnimla, sen de su TV'nin tozunu al da misafirler golgesiz ve net izlesin tv'yi'' dedim. Adam ''ben sana demedimmi kadin cagir, ben yapmam'' dedi. Arada fark var tabii turk erkegi ve yabanci erkek arasinda...

Unknown dedi ki...

esin aynilar bunlar galiba :))

zencefilli corek basit bir dishastanesine gitmeyi planliyorum

Anne ve Bebisi dedi ki...

Bana uyar, o zaman kizimla birlikte ben de bir canadali bulur, onunla evlenirim deseydin :P

Unknown dedi ki...

esra :) dedim demez olaydim, herifin yuzu degisti hemen :)

Ebru dedi ki...

Ruslara da ben de bakıyorum adamlar ne yapsın be canım:) Çok güzeller.
Ben de idanın siyah biriyle evlenmesini isterim. Hoş ben siyahla evlenmek isterdim olmadı adam inadına beyaz:)

Nil dedi ki...

Ayy aynı benim eşim gibi cevap vermiş ben de artık takmıyorum. garipler :) ruslarda sırada durmuş bizimkilerin gelmesini bekliyorlar ya:)

bu arada benim eşim de asla yardımcı olmaz bana kızım konusunda. asla ona emanet edemem.

#birfotoğrafbiryazı dedi ki...

Allahtan alınmamışsın:)
Dinini hakikaten yaşayan eşler nasip eylesin rabbim.Ya da gönlü temiz ve doğrudan yana olanlardan...

ÇokBilmiş dedi ki...

Restorana gittiğimizde mama sandalyesini benim yanıma koyuyorlar ya, ifrit oluyorum. İnadına "Hayır, eşimin yanına koyun lütfen" diyorum. Dışarıda asla ben yedirmem kızımı. Babasıyla zaten bir tek haftasonu görüşüyorlar. Olabildiğince yakın olmaları gerekiyor. Babasına ağzını açmayı öğrenemeyen bebek, yarın öbür gün kollarını açacak kadar da güvenmez.
Ayrıca benim eşim de yapar böyle espriler. Sözüm meclisten dışarı: Havlayan köpek ısırmaz :)

Unknown dedi ki...

amak-i hayat : ay neden alinayim :) arkadasin da dedigi gibi sanki ruslar sira olmus Vahap beyi bekliyorlar :))

Cokbilmis, biz daha sandalyeli gunlere gecemedik. Sanirim bizde de dedigin gibi olacak tabi tek bir farkla Vahapcigim ben yediremem diyecek :))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...