21 Şubat 2011 Pazartesi

Yorucu ama guzel bir gun...

Bugun Nurancigima gitme karari aldik. Nuran kimdi diyenler ( tiktik ). Eli bos gitmeyelim dedik. Mihrican bize geldi once kalburabasti ( ebrudan ogrendim :), pogaca, ve sehriye salatasi yaptik. Herseyi niye iki kaba koyduk sizce :)) Eee tabii yarin ise de goturecek ya ondan :))

Burasida Nurancigimin masasi. Masanin uzerinde de hand sanitizers var, Nuran bu konuda cok hassas. Once ellerimizi yikattirdi, sonra hand sanitizersiyle sildik :) Gerci ben bebegi kucagima almadim. Korktum :) Cok kucukcuktu :) 





Bu canavarlar da Zeynep Ve Cihan ikilisi. Zeynep 33 haftalikken dogdu. Simdi 37, haftalik filan olmasi gerekiyor. Cok kucuktu. Cihan'in dogum kilosuna yaklasmis. Cihan yaninda koskocaman kaliyordu. Inanamadim. Cihan da mi boyle kucuktu :)) Ne cabuk buyuyorlar ve biz bebekliklerini ne kadar cabuk unutuyoruz.


Benim cici oglum. Canim oglum. Askim oglum. Cok ama cok seviyorum seni. Iyki hayatima girmissin.

(Cihan'in uzerinde " if you think I'm cute, you should see my mom.. yaziyor :))






Yedik, ictik eylendik. Eli bos gittik ;( Bugun family day oldugundan heryer kapaliydi. Nuran yabanci degil, birdahaki sefere telafi edilir dedik.
Vahap fotografi beyenmedi ;)) Cok cirkinim beaa!!! Bu videoyuda Cihan'i giydirmeye calisirken cektim. Atkima bayildi. Nuranlarin evi coook sicakti. Cihancigimin yanaklari ilkkez al al olmustu.



Cihan'la oynamalarimiz.
Ve yolda uyuyan yorgun canavar. Hala uyuyor ve ben uyumak varken burada yazi yaziyorum :))

Cok yoruldum. Ayaklarim cok agriyor. Zor birgundu. Uykum geldi. Saat gece 1 oldu.

Sizlere iyi gunler. Bana da iyi geceler.

20 yorum:

Ebru dedi ki...

mamaların harika görünüyor canım ellerine sağlık ve sen de çok güzel görünüyorsun. Çok kalabalık videoyu izleyemiyorum şuan evde izleyeceğim artık. Cihan bebek yanında nasıl büyümüş görünüyor maşallah kuzuma. İyi oluyor bebekgörmek büyüdüğünü anlıyorsun değil mi?
İkinizi de öpüyorum

Unknown dedi ki...

gördün küçük bebeği oğlun büyük dursun diye yanyana koydun dimi:)

resmine bayıldım çok güzel çıkmışsın yada sen güzelsin resme yansımış.ciddi söylüyorum

ben anlamadım okadar soğuğa rağmen neyle ısıyorsunuz bea bunu böyle cıbıl cıbıl

yemekleri götürüyon sonra kilo diyon:)yemeklerde çok güzel görünüyor

aslı dedi ki...

Maşallah kuzucuklara

Sitare dedi ki...

iyi uykular tatlı rüyalar.ben nurna gıcık kaptım.ayyy hiç gelemem sterilizasyon annelere.bak yazıyorum tarihe kayıt düşüyorum.o minicik bebiş çok hastalanır o hatun da çoook uğraşır.şaşkınlıkla izlersiniz siz de.

balböcükleri dedi ki...

yahu o hazelimidir ne karın ağrısıysa biz onlamı büyüdük bırakın mikrop alsın bebekler.bağışıklık kazansın.masaya gelince ay banada öyle eli kolu gelen bir misafir olsa kapılarda halayla karşılarım:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Cok cici cikmissiniz fotolarda,ayrica arkadasiniz bebegini gülü güle büyütsün...

Rozerin'in Annesi dedi ki...

cok guzel yemis, icmis, eglenmissiniz..harika gorunuyor...sevgiler..

neval dedi ki...

hiç de çirkin değilsin,güzel çıkmışsın aksine ve en önemlisi GENÇ.

Nil dedi ki...

Demek annesine bakmalıyız haa:) çok sevdim bu yazıyı.

Unknown dedi ki...

Ebrucum artik her yaptigimda kulaklarini cinlatiyorum, gercekten hem lezzetli hemde cok kolay sadece kevgir olayi bozuk, ama oraya gelince kevgir de alacagim :)))Ay sorma yaninda abi gibi oldu. Inanamadim, bizimkiside mi oyle kucuktu diyip durdum.

bigocum, evet ya sorma :)) sIMDI disarisi soguk ama icerisi yani evler cok sicak, alttan sicak hava ufleyen bir sistem, disariya cikinca da arabayla gidiyoruz zaten, arabalarda daha evden cikmamaiza 20 dakika kala calistiriliyor uzaktan calistirma aleti taktirdi vahap, yani arabada sicak oluyor. Biz sadece kapidan arabaya bindigimizden kat kat giyinmiyoruz. Zaten otobus bile alsam yine giyinmem, mont cok sicak tutuyor :) Optuumm pasami :)

sagol asli.

sitare, oyle deme kiz :)) bu bebek icin cok ugrasti tam 4 dusuk yapti. yasida 38, sadece cok hassas davraniyor. Ama haklisin mikropta almali cocuk. Ben o kadar yani onun kadar hassas hic davranmadim.

hehe serpil, evet cocuk mikrop almali. Ama anneler mikroplara gecit yok diyorlar :( Biz boyle insanlariz bir eve gidince eli bos gitmiyoruz :)))

terazi kizi, amin, tesekkur ederiz :)

rozerin'in annesi : tesekkur ederiz.

neval : genc :)) bende birkac gunden beri bu ne yalan celiski diyip duruyorum :(

kucuk mucizem :))) hehe:) bende cook sevdiimm... ama vahap i don't think so dedi :( sinr adam

Unknown dedi ki...

Aynılarından bende istiyorum.Banada gelll :)))
Cihancığa maşallahh, bacaklar ısırmalık olurmuş...

anneanneninemekleri dedi ki...

Yaptıklarınız çok güzel ama ben bebeği görünce hepsini unuttum.Aman aman yerim ben onu maşallah

anneanneninemekleri dedi ki...

Yaptıklarınız çok güzel ama ben bebeği görünce hepsini unuttum.Aman aman yerim ben onu maşallah

New York'tan dedi ki...

Yiyecekler harika gorunuyor Gul, ayrica cok da guzel cikmisin fotografta :)

Cihan abi olmus artik baksana :)

iremmiss dedi ki...

mamalara bak ya afiyetler olsun.Ayyyy minik bebek görünce dayanamıyorum. Bizimki artık büyüdü 15 aylık olacak yenisini yapmak lazım :)) Maşallah minnoşlara çok tatlılar.

Unknown dedi ki...

hehe, ilknur gelirim gelmesine de sana gelirsem yapacak yerim yok ;))

anneanneninemekleri : bebecik cok sekerdi cook :))

sagol seyma, kizcagiz bebek telasi icinde birde yiyecekle ugrasmasin dedim. Yapabildigiz kadar yaptik iste.

irem, sorma bende aynisini dedim, ama tekrar hamilelik, oggg oldum :((

Mutfak Dili dedi ki...

Evet cabuk unutuyorz ama iyiki kamera, makine var. bende şimdi bakıyorum cocukların resimlerine. videolarına ah o günler diyorum. Hayırlı evlat olur inşallah.

Taze anne elmayı sevmiyorsansa sevdiğin her hangi bir reçeli koya bilirsin Cilek reçeli ola bilir. Amerikada reçel bulmak zor. Reçel var ama içinde meyvenin taneleri az. Onları kullanabilirsin . Sen daha iyi bilirsin Her halde jam diyorlar. ama dikkat et içinde hafif haneleri olandan al. Onu cevizle karıştır. Tartın içine koyup bişirebilirsin canım kolay gelsin.

didem dedi ki...

Cihan'in gulusune, pozlarina bayildim. Inanilmaz seker bir bebek. Canim... Benim icin opersin. Mamalara bakarken aciktim:) Hepsi leziz gozukuyor.

turkan dedi ki...

Taze anne oğluşunu allah bağışlasın çok tatlı maşallah...Bi şeyi merak ediyorum orası -40 dereceler oluyor diye yazmıştın bir postunda ama Cihan hep çorapsız ve sadece body ile genelde fotolarda, biz izmirde 13-14 derecede kat kat giydiriyoruz bizim kuzuyu :))))Ne güzel alıştırmışsın maşallah.

Unknown dedi ki...

Selam Turkan, ben nasil alistirisan oyle gider politikasini izliyorum. Aslinda Turk arkadaslarimi fazla dinlemiyorum daha cok kanadali arkadaslarima soruyorum. Birde evin ici sicak genelde. 19, 20 derece filan. Gerci disariya cikinca da asla kat kat giydirmem. Bence sizde fazla slkmayin cocugu fazla

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...