11 Mart 2011 Cuma

2 gun

Dun asimizi alduk. Biraz agladi sonra duzeldi. Koluna vurdular. Asinin etkisi 3 hafta sonra kendini gostercekmis. Sonra bize bir kitapcik verdiler seyahate cikmadan once yapilmasi gerekenler diye. Cok ilgimi cekti aslinda. Mesela cogu cocukta isal gorunuyormus. Isal ilaci almamiz gerekebilirmis. Gidecegim yerleri gostermemmizi istediler haritada, Turkiye'nin dogu bolgesi ama adiyamani icine almiyor risk bolgesi grubuna giriyormus. Oradan bir yere gitseydik 2 asi vurucaklardi. Fransa'da risk bolgesiymis. Ozellikle bir asi varmis MMR ( Measles, Mumps and Rubella ) diye. Fransa'da cok yayginmis son zamanlarda Almanya Ve Turkiye'de de gorunmeye baslamis. Turkceye ceviremedim asiyi. Pek vaktim yok su anda. Birazdan cikacagim. Mall'a gidip son alisverislerimi yapacagim.Vahap bugun avukattan cocugu cikarmama izin verdigine dair bir belge alacak. Yoksa tatil yalan olur :)

NOT : Arkadaslar bu aralar yorumlariniza cevap veremiyorum. Ama okurken sesli cevap verdigime emin olun :) Bloglarida fazla gezemiyorum. Sorry diyelim.

Herkesii cok optum, canavarlarida isirdim...

5 yorum:

ASLI dedi ki...

Ben türkiye ye giderken hic asi yaptirmadim.Doktorumuz hic bir sey demedi..
Saglikla gidin,saglikla dönün :)
Ben de senin canavarini isiriyorum :)

İkiz Annesi dedi ki...

Kolay gelsin canım hazırlıklar son sürat devam ediyor anladığım kadarı ile.Kolay gelsin:)

İkiz Annesi dedi ki...

Bu arada yazmayı unuttum:)ben de mimin var canım fırsatın olursa beklerim:)

Unknown dedi ki...

gülcüm bu arada şu yandaki kitap niye hala aynı sayfada birde okuyormuş gibi başa koymuşsun.ahmet altana ayırdığın değerli zamnaı buna ayırsan ya:)hehehehheeeeeeeee:)
geliyon he vay be ne çabuk geçti zamn sen ilk söylediğinde 1 aydan fazla vardı.
evet ben burdan söyleyebilirim evde yok yoksa msn açık olurdu:)

Nil dedi ki...

Ben bir kere kızımı annemlerle izmire yollamıştım. yolcu ederken ben yanlarında olduğum için sorun çıkarmadılar alanda. ama dönerken çok sorun yaşattılar. ödümü kopardılar resmen. beni arayıp eşimle ayrı olup olmadığımı soruyorlar, meslek, kaç yıllık evliyiz, yanındakilerin anneanne dede olduğunu nasıl anlayacağız falan. emdiğim sütü burnumdan getirmişlerdi. ama acentenin hatası. onlara sormuştum evrak lazım mı diye. yok demişlerdi uyuzlar.
hadi sana kolay gele gül. yolun açık olsun canım

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...