3 Mart 2011 Perşembe

Kim ne yazmis bilmiyorum :( Aklimda olan bloglara pardon wordpress'e giriyorum. Subscribe yapiyorum. Ama sonra yazip yazmadiklarindan bi haber oluyorum. Birkac yeni blog gezdim, sansima hep turkce katliamli bloglar geldi. Adsiz olarak degilde ben olarak yorum biraktim. 'w' yerine 'v', 's' yerine 'sh', 'g' yerine 'q', elimde degil sinir oluyorum ama...

Dun gece Vahapla yatak keyfimizde bana fazla internet hastasi oldugumu ima etti. Bende ona hak verdim. Ve bugun az internete girdim. Cihanla oyunlar oynadik. Cihancigim birkac gundur yuz ustu biraktigimizda kafasini tamamen kaldiriyor. Biliyorsunuz bizimkisi cok tembel. Simdi de yeni bir huy edinmis. Kendisini ileri geri salliyor, sonrasinda yuzustunden, sirtustune donuyor. Ve donus o donus bir daha poposunu bile kaldirmiyor...

Seviyorum ben oglumu.
Nihancigimin dedigi gibi liste yapmaya karar verdim. Boylelikle hicbirseyi unutmam. Hediye filan da yok. Kimse kusura bakmasin. Tek valiz zaten.

Bazi arakdaslarim sormuslar. Ozelliklle Ebyuuya :)) Once Paris yapacagim, Almanya'ya da giderim. Sonrasinda Adiyaman ( Vahap'in ailesi ), Gemlik ve Istanbul. Gemligi en sona birakma sebebim arkadaslarimin hepsinin nisanda vizeleri varmis. Hepsi mayis gibi Gemlik'e doneceklermis. Eee bende oyle uygun gordum. Ebruu hadi sende kalk Istanbul'a gel... Yemekler vaallaa benden :))

Ben yatar artik. Iyi gunler sizlere...
Yakinda ayni saat dilimlerinin insani oalcagiz :)

Cihan'dan video. Fotograf makinemin karti kirildi. Yenisini alana kadar fotograflara ara verdim. Diger makineyi bilgisayara baglamaya cok usenir oldum.


Ve birde bu videoyu bugun facebook'ta izledim. Nette arastirma sonucu buldum. Inanilmaz bir sey. Herkes izlemeli. Kendimden utandim desem yeridir bazi konularda.

10 yorum:

Nil dedi ki...

gül bu videoyu daha önce izlemiştim ve acayip etkilenmiştim.
ya sen bebekken nasıldın acaba çok merak ediyorum. oğlana tembel deyip duruyorsun. paşa o paşa. ağır olur paşalar :)

internet nikotin gibi bişey. hakikaten bağımlılık yapıyor. ama ben evde olsam heralde bu kadar aktif olmazdım. merak etme cihan biraz daha büyüsün istesen de giremezsin bu kadar

dilek dedi ki...

Allah'ın cezası engellemeler yüzünden ancak görebildim postunu:) Türkiye'ye geliyormuşsun ne güzel.Ne kadar kalacaksın? Haziran ortası gibi bizde İst. olucaz. Görüşebilsek keşke. Bu arada bence gelirken olabildiğince az eşya getir...çünkü dönerken Türkiye'den götürmek istediğin şeyler olabilir. Böylece dönüşte valiz sıkıntısı yaşamazsın:)

anneanneninemekleri dedi ki...

Bende soğudum bu işten galiba ,sevgiler

Minişin annesi dedi ki...

Canım Almanya'nın neresine geliyorsun? Eğer Hamburg ise görüşebiliriz ;) Gemlik'e ben de gittim. Üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşım oralı ama şimdi evlendiği için Bursa'da yaşıyor. Çok güzel bir yer. Bayılıyorum oraya..

New York'tan dedi ki...

Gul uyuyosun dimi sabah 10 olduguna gore bizde sizde 8 :)

Ben sadece cocuklara hediye aliyorum sevinsinler diye :)

Videoyu izleyemiyorum esimin pcden baktigim icin Cihan tatli cikmistir yine eminim :)

ZencefilliÇörek dedi ki...

video'yu hatirliyorum bir yerlerden, muthis bisey.
geri sayim basladi demek. cok sevindim senin ve Cihan'in adina. insallah cok keyifli ve eglenceli bir tatil olur.
bence de kimseye birsey vadetme simdiden. alacaksan da cok minik, sembolik bir iki sey gotur. simdi sana 99¢ store'lara bak dicem. bazen inanilmaz ucuza inanilmaz seyler bulunabiliyor. bir de bilmiyorum Target Edmonton'da var mi? cok ucuza guzel birseyler yakalabilirsin.

Ebru dedi ki...

Ah güzelim nasıl isterim 2 gün buralardan kaçmayı ama 1 haftadır eve bile yatmaya gidiyorum:)

Çok isterdim cihanı şöyle hırpalaya hırpalaya sevmeyi mıncıklamayı sana sarılmayı.

Mrsgul dedi ki...

cihan ne tatlisin senn..yerim seni..ben cok sogudum artik yazmak istemiyorum resmen. ama yok yok inatla birakmamak lazim..
wordpress'e de gicik oldum ne yapayim.actim ama hic yazmadim daha oraya. ben de bursaliyim bu arada. gemliklimisin sen?

Sitare dedi ki...

tazecik gemlik ha.tüh bak üzüldüm şimdi çalışmadığıma.işe temmuz sonu gibi başlamasaydım yani daha erken olsaydı seni gemlikte görürdüm.iş yerimin orada şefliği var.iş icabı der izni kopartır ,şefliğe giderdim seni de orada ağırlardım süper olurdu.sen en iyisi temmuz gibi gel:)
adıyamanlılar çok iyi insanlardır.eşimin de benimde tanıdığımız çok iyi insanlar oldu.eminim eşin de onlar gibidir.kanadanın soğuğundan sonra burası size afrika sıcağı gibi gelecek:))cihanı öperim.

Unknown dedi ki...

Napalim Sitare :) Baska zamana , ben ozellikle temmuza kalmamak icin erken geliyorum. Oglusum pismesin sicak havalarda :)) Hehee..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...