12 Mart 2011 Cumartesi

Son gun Ve Vahap'a Supriz parti hazirliklari...

Dun Mitra'ya gittim. Kaslarimi aldi. Kanadali bir yere gittim mahvettiler Mitracimda toparladi. Aksam Vahap beni Ruchan'dan aldi. Beraber Mall'a gittik. Kendime Adiyaman'da gece uyurken giyebilecegim usturuplu biriki esofman aldim. Indirime dusmus birkac parca esya, Cihan'a zibin ve iki tane tulum aldim. Valizi tam anlamiyla yarin yapacagim. Bugun baska planlarim var.



Aslinda Vahap'in dogum gunu 16 mart, ama ben burada olmayacagim icin ona bugun dogum gunu hazirlayacagim. Tek sorun hava cok soguk. Cihan'la cikmak sorun olacak. Ama olsun onu slkl giydiririm. Ne yapacagim bilmiyorum magzadan bir pasta alirim. Yolda dusunurum...

Dun Vahap bana beni cok sevdigini ve cok ozleyecegini soyledi.
Cok sevindim ;) Simardim... Hatta ona 5 dakika masaj bile yaptim. Sarildik uyuduk.

Simdi cikmaliyim. Yogun bir gun beni bekliyor.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

öncelikli sorum senin nasıl pişamaların var ki ustruplu aldın heheheheeeeeee:)

kumanda panelinde yazını başlığını görünce vay be vahap abak dedim güle süpriz parti yapmış gidiyor diye .valla yazının içeriğini okuyana kadar ay ne düşünceli bir adam kendime ama okuyana kadar:)
gene düşünen sen olmuşsun canım benim:)
inşallah güzel geçer gününüz nice mutlu seneler bir ömür mutlu olursunuz inşallah

Mrsgul dedi ki...

ozkan'in da yakinda dogumgunu var koc burcu o da ne alsam? sen ne aldin?

didem dedi ki...

Ne heyecanli! Supriz parti mi?
Hadi kolay gelsin.
Hediye aldin mi?

Sitare dedi ki...

sezobigo haklı yane.nası pijamaların var senin hımmmm:))usturuplu biriki esofman alacakmışşş:))şaka bi yana ben de eşimin memleketi sivasa giderken o dediğin usturuplu olanlarından alıyorum yanıma:)
ayy heyecan oldum şimdi.bi geleydin .cihancığını bi göreydiler.ne güzel olacak ne kadar iyi gelecek size.hem vahapla özlersiniz birbirinizi.kıymetlenirsiniz birden:)

dilek dedi ki...

ha ha haaa:) hakkatten senin pijamalar nasıl ki şekerim? bide şımarınca Vahap'a 5 dk masaj olayı süper.Her güzel şeyin karşılığı masaj:))))şimdiden birlikte,nice mutlu senelere...

Unknown dedi ki...

Aboooo! Benim pijamalarr :) Toplu cevaplayim bari, ben kendimi bildim bileli pijama giymem :)) Atlet don yatarim :) Heheee... Beklediginiz cevap bu degildii dimiii :)

Hediye aldim. Ama oyle klasik birsey degil. birkac fotografi collage yaptim cercevelettim. Onu hediye ettim. Biz yokken bakip bakip hatirlasin diye.

Unknown dedi ki...

ay ne güldüm hakkatten beklemiyodum nede olsa gençsin işte benimde pijamam yok ama benim paçalı donlarım var onlar idare ediyorum :)
hahahaaaaaaaaaaa

Nil dedi ki...

sezobigo sen çok yaşa emi :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...