28 Nisan 2011 Perşembe

Birazda Civcivimden...

Civcivin buyumesi son hiz devam ediyor. Hic simarmadi. Hemen her ortama adapte oluyor. Valla da anasi kilikli benim oglus.
Tam bir canavar olmus ve buldugu herseyi agzina atmak istiyor. Bunlarda kanitlarim :))


IMG_0001




IMG_0003
IMG_0005
IMG_0012
IMG_0025
IMG_0026

Vee askim kendisine darildim ama o eminim bunu bilmeyecek bile. Adama hergun birsuru mail gonderiyorum birine bile cevap vermiyor ama hepsini afiyetle okuyor bende ona yazmiyacagim bakalim ne zaman farkedecek. Minisin annesi sormus 31 mayista evime donecegim hayirlisiyla. Daha beraber donusumde ne giysem olayina karar verecegiz :)) hehe... Neyse vahap diyorduk. Evet Vahap'in kitaplarina bakiyorum gunlerdir. En sonunda Ali Sheriati'nin Kevir'ini okumaya basladim. Vahap'in favori kitabiydi. Onun disinda bir suru dini icerikli kitabi varmis bizim adamin. Megersem bi alimle evlenmisim de haberim yokmus. Bizim herif bu kadar din bilgisi icinde nasil benim gibi deisti bulmus onuda anlamis degilim ya neyse. Fazla bu mevzulara girmeyin, ama evdekiler 5 vakit namaz kiliyorlar, sonra her aksam annemiz Cihan'a ayetel kursuyu okuyor, arada bana da ufluyor bende bisey demiyorum, saygida asla kusur etmem hatta faydalaniyorum :) O da cok sevmis o halimi. Tanidiklari birinin gelini bagirmis, filan. Aleviler kendilerini bazen cok yanlis tanitiyorlar. Yani kimsenin kimseyi birseye  zorladigi yok. Herkes herseye inanmak zorunda da degil ama insan olmak karsilikli saygi ve sevgiyide beraberinde getirmeli yoksa anlasmak imkansiz olurdu :) Dimi ama... Cok konustum. BUda kitaplik.
Uzerine tiklarsaniz sanirim buyur :)
karisik1

16 yorum:

dilek dedi ki...

obur civciv..bencede sana çekmiş:) kızdırsam dövmeye niyetlenip gelirsin belki:)))

Unknown dedi ki...

Dilekcim seni turk polisine sikayet ederim vallaa :))

Minişin annesi dedi ki...

Daha çok varmış canım dönmene hadi hayırlısı diyelim. Bende o tarihlerde İstanbul'a uçmayı planlıyorum ;) Cihan ne kadar büyümüş maşallah o yanakları benim için şöylee sıkıp öper misin :)

Unknown dedi ki...

günlerdir yoktun ne iyi oldu seni görmek..

Hayatın Tatları dedi ki...

oyyy yerim o bazlama tepişteren elleri.ayyy gül cihan bana da benziyor bende yeşil soğan bazlama bayılırım :) bu arada bende diyete başladım baaaak kanıtlarımda var

http://sulenindiyetgunlugu.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Afacan oturmaya da başlamış, yakında yürür bu zıpır :)) Maşallah baya büyümüş.İznin baya çokmuş Gül'üm , doya doya tadını çıkar , buraların havasına alışınca oralarda ne yapacaksın ? Soğuk memleket canada :))

Deli Anne dedi ki...

ahaha şaşkınlar sizi, kavga mı etceksiniz.. hadi edin:)

Unknown dedi ki...

civcive maşallah büyümüş bu:))
önce insan olmalı insan ne ye inanıyorsa kendi bilir bencede:)
hafi azkalmış .

ASLI dedi ki...

Ya gül bu cocuk byie böyle güzel bakiyor.Bitiyorum resimlerine.
Aleviler gercekten kendini olmadik sekilde tanitiyorlar katiliyorum.
Masaalah ne kadar kitabi var.Ne güzel...
Öpüyorum seni ve cihan´i

İkiz Annesi dedi ki...

41 kere maşallah büyüyor gözümüzün önünde ne güzel:)

ahsenin dünyası dedi ki...

merhaba gül cihan çok tatlı çıkmış evet aynı anası gibi hiç ağzı boş durmuyor demekki kız sende kocana herifmi diyorsun aynı benim gibi ama söylemek istemiyorum alışkanlık olmuş

Nil dedi ki...

afiyet bal şeker olsun cihana. benim kızım da benim gibi ekmekçi. ee babam fırıncı:)
kitaplar benim de ilgimi çekti. hakikaten seninle ne alaka:)

yalnız enişte ayıp etmiş maillere cevap yazmamakla. merak etme bir tane yazar 10 taneye bedel olur. senin de yelkenler suya iner :)

annesiningülü dedi ki...

ne uzun sürdü senin bu ayrılık :) ilgiyle takip ediyorum yaşadıklarını. takdirde ediyorum kimseyi kımamanı :) yesin annesi hepsi güzel lezzetlidir eminim yediklerinin :))

Bir umut Bir dokunus dedi ki...

Masallah cok tatli oglusun yiyesim geldi bu kücük oburu :)Gözlerine bittim hayran kaldim ne güzel kibrikleri var bunun böyle tatlimi tatli :) Rabbim huzurunu mutlugunuzu eksik etmesin, bu yakisiklinin yüzündeki tebbesümü gözlerindeki isiltisi eksik olmasin hic .. Cok öptüm her ikinizide :)

NzN dedi ki...

ay o şaşkın bakışa vuruldum ben!!! ve hemen takibe alıyorum bu minik insanıı :)

baba naıle dedi ki...

ALLAH bagışlasın nazarlardan korusun mululuklar cok tatlı bebişin inşallah kızkardeşimede hayırlı kısmetler olurda onunda bebeişini görüüz

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...