4 Mayıs 2011 Çarşamba

Son gunlerimiz

Kahta'da son 4 gune girerken icten ice evimin hasretiyle doldugum anlarim oluyor. Evimi, aslinda evimden deote Vahap'imi ozledigimi hissettim. Geceleri onu cok ariyorum su siralar. Uyurken elini tutmak istiyorum. Hos nefesini icimde hissetmek. Ara ara horuldayislari bile...  Her aksam yatakta Vahap'la karsilasacagimiz gunun hayalini kuruyorum. Cihan'a bakisini dusunuyorum. Diyecegi ilk cumleyi hayal ediyorum.
-Lan Zirto sen buyumussun ,der bence. Cihan o biraktigi kafasini bile kaldirmaktan aciz bebek degil artik. Cok degisti, guzllesti. Hipir kipir bisey oldu. Peki bana nasil bakacak acaba? Heraksam 30 dk'ya yakin spor yapiyorum. Nemrut sonrasi popo ve kalcam acayip acidi. Demekki calismislar baya, gittigimde yuruyus bandimizla bol bol yokus cikacagim.

Dun son alisverislerimi yaptim. Evime 2 cift ev terligi, cok guzel bir cirpma teli, oklava, ayran yapma surahisi don kilot aldim bi suru. Ha bidekadin dogumcuya gittim. Spiral taktirdim. 80 tl tuttu. Ilk saatlerde karnimda tuhaf bir agri vardi simdi yok. Hic hissetmiyorum. Cok ilginc. Ama takma ani cok kotuydu. Hala alisamadim o koltuga. Bir suru tup verdi. Adetliyken cok kan kaybedegim icin bir suru demir vitamini tupu verdi. Bakalim onlari nasil goturecegim 3 kiloyu gecerler. Geldigimden beri ha bire hap veriyorlar bana 2 yildan beri kanadadayim bu kadar hap ictigimi hatirlamiyorum. Sonunda korunma yonteminide garanti altina aldik, ruhsuz oldugunu hissettigim sapkadan ve haptan da kurtulmus oldum. Cok mu ayip oldu yazdiklarim. :)) Sonrada disciye gittim dislerimi temizlettim... Hazirliklar boyle iste...

Son 27 gune giriyoruz.  Biraz once Istanbul biletimi kestim. 210 TL tuttu. Dunde Almanya biletimi kestim 123 euro tuttu. Yani demem oki Almanya'da daha ucuza gidebilirsiniz :) Haa Almanya mi nereden cikti. Teyzemler beni gormeyi cok istiyorlarmis. Bende onlarin gelmesi zor olur ben giderim diye 3 gundur bilet fiyatlarini inceliyordum. Parise git oradan almanya daha pahaliya gelecek diye buradan direk almanya'ya gitmeye karar verdim. Bu arada paris biletim yaniyor :( Aranizda vizesi olan varsa benim yerime parise gidebilir. Tabi kimlik olayini nasil halleder bilemem. Neyse sonuc olarak 20 mayis'ta Alamanci olacagiz. Ilkkez Almanya'ya ucakla inecegim.  Bu pazarda Adiyaman'dan ucuyoruz. Istanbul'a oradanda Gemlik'e. Babamida sonunda gorecegim. Gemlik'te birbirinden guzel fotograflar cekecegim. Dedem simdiden sabirsizlikla Cihan'i bekliyor pasa artik gelsin diyor.

19 yorum:

ahsen58 dedi ki...

inşallah canım biran önce kocana kavuşursun sizin orda paraylamı taktılar spreli burda bedava takıyorlar bende taktırdım bende hiç alışamıyorum o masaya ah bu kadınlar çok zor işimiz

Nil dedi ki...

Bu tatil sana epey bir yeter gülo. Senin bu açık sözlülüğünü seviyorum. biletler çok pahalı. ben de ist. a gidiş dönüş baktım peeehh. sanki uçak firmasının hissesine talip olmuşum gibi.
vahap hala mail atmadı mı sana ya?

Ebru dedi ki...

Resimsiz olmuş ama olsun haber almak güzel:)
Çok öpüyorum ikinizi de. Güle güle kullan spiralini de:P

Unknown dedi ki...

ahsen valla benim sigorta olayi yok ya o yuzden para odemem gerekiyor

Nihancim sorma valla cok pahali kiz neye acik sozlu diyon :) hehee

Ebyuu sorma ya bu konuya uygun foto bulamadim :) Spirali gule gule kullan demissin alemsin cok guldurdun beni :))

dilek dedi ki...

seyyah oldun be hatun...
valla ayıp olmamış..ama en garanti yol değil haberin olsun...kazaya kurban gitme ihtimalin diğer tüm yöntemlerden daha yüksek....

ve evet fotosuz olmuş...olmamış yani...postu görünce hah dedim cihan'ın hangi halleri var acaba...ama yoktu...öptüm...

Unknown dedi ki...

Off bol konaklamalı bir tatil oluyor seninkisi , dünya turuna benzettim gülüm, kavuşma ne zaman ? Baya hazırlık yapmışsın :)))
Spiralin hayırlı uğurlu olsun :)))

neval dedi ki...

gül çelebi :) gez bakalım

Minişin annesi dedi ki...

Gezecek daha çok yer varmış canım tadını çıkar ;) Cihan'ı öptüm. Sevgiler.

firdevs dedi ki...

spiralin hayirli ugurlu olsun . Allah kazadan beladan korusun :pPp

OZLEM ANNE dedi ki...

inanilmaz uyumlu bir insansin, bu kadar yer dolasip bu kadar gonul almak ne kadar guzel xxx

Unknown dedi ki...

bu olayı anneannem anlattı.köyde kadını biri sprial taktırmış aradan zamn geçmiş bizm kadın hamile kalmış anlayamış neden olduğunu.gel zamn git zamn kadın doğum yapmış bakmışlar çocuğun elinde sprial:)))valla anneannem anlattı içine kaçmış kadının:))
dikkat et kardeş gelmesin cihanıma:))

İkiz Annesi dedi ki...

Çok iyi yaptın güzelim bol bol gezdin :)
Aşkına bir an evvel kavuşursun inşallah.
Bu arada spriale çok güvenme onunla hamile kalan arkadaşlarım var benim sizinki kazasız olur inşallah:)

duygutufekci dedi ki...

oooo maşallah ne güzel bir tatil yapmışsın. yazılarını okurken imrendim vallahi, Bizimki yalan ruzgarı gibi geldi ve gecti. gulcuğum sana bir sey sorucam. Biz bu sonu parıs'e gidiceğiz de bana gezilecek ve görülecek yerler hakkında bilgi verirmisin ?

ASLI dedi ki...

Evini nasil özlemis oldugunu anlayabiliyorum.Bir de ben her tr dönüsü evim bana soguk,büyük ve sanki hic yasamamisim gibi geliyor bana.
VAHAP CIHAN´i görünce kücük dilini yutar.Cok büyümüs gelir kesin gözüne

Unknown dedi ki...

Duygucum, bana bi mail adresi ver sana detayli yazarim.

Kizlar arkadaslar korkuttunuz valla beni demiyecegim ben spiralime guveniyorum :)) En kotusu ogluma kardes gelir :)))

kiymetligunler dedi ki...

Cok sevindim senin ve sevdiklerinin kavusmasina! Cihani biz bile ozluyoruz ya:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Gülcüm Almanya'nin hangi sehrine ineceksin canim?

Unknown dedi ki...

Koln'e gidecegim.

Adsız dedi ki...

Ne iyi ettinde çıktın karşıma, bloğunu bir çırpıda okudum. İyi dilekler diledim mavi boncuğu,şansı bol olsun diye.
Enerji doldum,çocukluğumdaki yakın komşu tadında+dozunda bir bloğun var. Huzur dolu, samimi... Ellerine sağlık, sana ve ailene sevgiler,iyi yolculuklar. Fadime

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...