10 Haziran 2011 Cuma

Anneler bulustu.

Neredeyse 2 haftayi geride birakacagiz. Bu arada 2 gun gecikmelide olsa Mecda ile bulustuk. Cooookkk sevdim ben onu :) Gercekten ama. Beni daha once calistigi bir cafeye goturdu masallah gelen gecen onu taniyordu. Cok populer bir arkadasim oldu. Havam buyuk :) Yusuf da cok tatli bir bebekti, ama dis agrisi cektigi cok belliydi. Mecdacim nedense mahcup oluyordu, olma arkadasim. Cocukluyuz biz... Bizi bizden iyi kimse anlamaz :)

Yasadigimiz yer guzel olmasina guzel ama insan iliskilerinin ozellikle Turklerin birbiriyle olan iliskisi tamamen cikara donmus durumda. Bu arada Mecda cok iyi geldi. Bu yaz gunlerini sonuna kadar degerlendirecegim. 

Masamizi cektim Mecdacigim Yusufù emzirirken. Sirtindaki cantadan cikan oyuncaklari gorunce, yanliz olmadigimi anladim :)

Biraz hizli ayrildik. Birdahaki sefere ev ortaminda bir araya gelecegiz, o zaman Yusuf ve Cihan'i da cekeriz.

Birde ani bir kararla tasinma karari aldik dun aksam. Okulumun bitmesine nerden baksak 4 yil var. Ev okul arasi otobusle 1 saat 10 dakika, hem zamandan hem uykumdan, hemde Cihan icin daha iyi olacak. 2 saat erken birakmak yerine 10 dakika once krese birakacagim. 3 saatlik ders aralari esnasinda Cihan'imi gormeye gidebilirim. Vs.. vs... Ev aramaya basladik bile. 

Cihan emekliyor... 

Pazartesi dil sinavina girecegim, seviyemi belirleyip, yaz tatilinde dil okuluna gitmeyi planliyorum. Yani Cihanì dusundugumden 2 ay once krese verme dururmum soz konusu, dun krese bakmaya gittik, icime sindi diyemem. Sonra Mecdayi aradim. Benimle uzun uzun konstu. Arayabilecegim tek o var, cunku kimse beni anlamiyor :( Aman ne var ver iste diyorlar. Kendi cocuklari 2 yasinda bebekle 2 yasindaki cocuk bir olmaz bence. Hersey karisti anlayacaginiz. Tasinma, kres, benim dil okulu. 

Neyse kisa keseyim. 
Herkese simdiden iyi haftasonlari. Yarin piknige davetliyim. BIr arkadas Turkiye'ye kesin donus yapiyor. Ona veda yapacagiz. Ama disarisi sivrisinek dolu, bebekler icin ilac vardir umarim. 

21 yorum:

Ebru dedi ki...

Canım benim dilerim herşey kolayca yoluna girer ev okul kreş ben eminim hepsini de halledeceğinizden çok öpüyorum sizi.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Insallah isteklerin en kisa sürede gerceklesir,arkadasinada bizden cok selam ilet lütfen,öptük hepinizi...

Deli Anne dedi ki...

HE HEYT! e güzel olmuş gülom böyle.. valla büyük şans iki taze annenin taaa Edmonton'da birbirini bulması:)

Unknown dedi ki...

Ebrucum insallah dedigin gib olur.

Bir terazi kizi, aminn canim. Selamini ileteceigm :)

Deli annem, valla ccoooookk harika oldu. Cok sevindim yani

dilek dedi ki...

valla kolay gelsin...kreş seçmek, ev taşımak zor iş...ama sen hepsinin üstesinden gelirsin:) öptüm

iremmiss dedi ki...

Aaaa ne güzel kafa dengi birini bulman. Taşınmak bende taşınmak istiyorum ama daha beklemem lazım sanırım. Off bu okul işleri bende master yapmak ve iremin dil eğitimi için bazen yurt dışında yaşasammı diye çooook düşünüyorum. Yakın zamanda dil kursuna başlıycam. Okulda çok başarılı olman ve çabucak bitirmen dileğiyle

İkiz Annesi dedi ki...

Canım yoğun tempo devam demek:)
Bebekler için dalinin sivrisinek ilacı vardı sürülebilen ben kızlara ilk sene onu kullanmıştım bir bak istersen.Buraya Dalin getiriyordu ama yabancı bir markası vardı inan aklımda değil.
Keyifli piknikler tatlım:)

YAŞAMSAL GANİMETLER dedi ki...

RABBİM KOLAYLIK VERSİN...ZOR İŞİNİZ...

ilkim dedi ki...

Ne yoğunmuş durumun, okurken bile yoruldum :) On yıl öncesini hatırladım benim oğlumun bebekliği onu evde bırakıp oluka gidip gelmelerim geldi aklıma. Çok zor iş gerçekten, ama değiyor sonunda inan. Kolay gelsin...

Mecda dedi ki...

Heheeeyytttt bulustuk walla sonunda...Oglusum daha bir iyi, zaten sokaga yeni yeni alismaya baslamisti, daha 4.5 aylik zaten Gul ablasi..._30 dereceye dogan cocuk disari cikmakta zorlandi walla...Ama yavas yavas alisiyor kuzucugum...
Bende tasinmak istiyorum, hemde coookk, camasir makinesi olan bir yere tasinmak istiyorum, laundrymat e gidip gelmekten harap oldum...Soyle duz ayak olsa,girmesi cikmasi kolay olsa...Belki sizin oraya basvururuz...Gulum, biz artik hayat arkadasiyiz burda, bu yanlizligimizda kardesiz, ablayiz, en yakiniz...Can yoldasiz, ve ben cok seviniyorum buna, artik cekinmeden arayabilecegim birisi var diye...Diger annelere maceralarimizi anlatiriz artik...opuldunuz...

Sitare dedi ki...

çok şanslısın umarım hiç kopmazsınız.kreş için gönlüne neresi yatarsa uygun yer odur aldırma başkalarının sözüne.ben işe sen okula hadi bakalım hayırlı traşlar:))
sinek için fıs fıs kremler var.eczaneden alıp sıkıver çocuğa.çok işe yarıyor.

Hayatın Tatları dedi ki...

çok sevindim insanın kendini anlayan birisinii bulması zor çünkü iyi olmuş..evi taşıma kararıda bence çok yerinde bence kadın eve yakın olmalı çocuğuda yakın bir kreşte

Nil dedi ki...

Gülom kasma güzelim. gün doğmadan neler doğar. hepsine bir çözüm bulursun elbet. hiç ummadığın zamanda bir bakarsın önüne istediğin gibi seçenekler çıkar. zamana bırak.

kendine göre bir arkadaş bulmana çok sevindim.
burası da sinek kaynıyor. bileklere takılan haşerat kovucu bileklikler var. ayak bileğine takarsın.onlardan bulabilirsin belki eczanelerde
iyi haftasonları canım

ASLI dedi ki...

Cihan daha cok kücük yaa...
Ama in$allah iyi olur her$ey.Senin ve cihan icin.Seni anlayan bir anne bulman ne ho$...

Kronik Bunalim ... dedi ki...

Icini ferah tut canim, ben cok severim tasinmalari .. Hem atalarimiz ne demis tebdil-i mekanda ferahlik, rahatlik,huzur,bolluk, bereket.. vs vardir (abarttim birazcik)
Senin ve Cihan icin herseyin hayirlisi ..seni cok iyi anliyorum kres konusunda

ben kadinlar kulubu diye bi forum var biliyorsundur belki, cok buyuk bi yer hamilleik boyunca,24 saat Agustos anneleri grubundaydim, ogrenmedigim sey kalmamisti.. simdide diyet bolumunden bi gruba katildim ..
cuma yarismasi var gruplar halinde yarisiliyor
sen katilmak icin basvuruyorsun hangi grupda eksik varsa o grup davet ediyor ve katiliyorsun ..
inan cok zevkli

tam olarak adres

http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php

diyet bolumlerine takimlar yarisiyora buyur gel
birlikte kurtulalim gobuslerden :))

Adsız dedi ki...

:) sevgıler canım,iyi haftasonları.

Kiraz Çekirdeği dedi ki...

Tamam ben de sustum ben yoğun değilim :) şikayet etmeyeceğim artık...

annelili dedi ki...

Zorlu bir süreç seni bekliyor desene ama sen üstesinden kalkarsın.

Unknown dedi ki...

inşallah en kısa zamanda ev bulabilirsin canım.İçine sine sine taşınması ayrı keyifli oluyor.Yeni arkadaşın hayırlı olsun Gül'üm :)))
Cihancığın yeni videolarını bekliyorum , emekleyen Cihan :))
çok öpüyorum tazecik aşık anne

kiymetligunler dedi ki...

Canim, oralarda bir arkadasin olmasin gercekten cok sevindim, artik yalniz degilsin.
Kres, okul, tasinma isinde Allah gonlune gore versin, simdiden good luck!

meltembzkrt dedi ki...

seni cok iyi anliyorum .... kimseye güvenemiyorsun ... bebisini birakmaya ... bu bi ic güdü diyelim ... yavrunu koruyorsun .. onun icin en iyisini istiyorsun ... evladin bebekte olsa 2 yasindada .... 30 yasindada bu his senin icinde kalacak ... cünkü bu annelik ... cocugun gelecegi ve senin en önemlisi okuman ... gurbet elerde kendi ayaklarinda dura bilmem ... orda esinden baska güvenecek kimsen olmadigi icin mecbursun gelecegini kurmaya ... buda bazi fedarkarli isticek ... mesela yavrundan saatlerce ayri kalmak .... zaman la alisirsin ve görürsün kres size iyi gelcekmi .... herseyi zamana birak .... bence üzülme bi dene .... kendinize iyi bakin .... bu arada cok sevindim mecdayla tanismana ... herkeze sevgiler Meltem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...