1 Haziran 2011 Çarşamba

Canada'dan Merhaba.....

Selam arkadaslar,
Zor bir yolculuk ardindan dun olmeden, bermuda seytan ucgenine yakalanmadan, onlarca turbulanstan etkilenmeden eve vardik. Saka bir yana ucak besik gibi sallaniyordu ilkkez korktum. Turbulanslar Cihan'a yaradi hep uyudu.
Ikinci ucagi az kalsin kaciriyordum. Zar zor yakaladim. Inmeye dogru basim feci agriyordu Cihan deli gibi agliyordu, ama ben yine de tuvalete gidip makyaj yapmadan eksik kalmadim. Pusetli oldugum icin beni baska bir kapidan cikardilar. En son ben ciktim tuvalet olayindan sonra, Vahap'a arkadan sarildim o benim kapidan cikmami bekliyordu. Once bana bakti. Annemler once Cihan'a bakar diyordu.Sarildik, opustuk ( Yanaktan :)) Bana zayiflamissin dedi.Yeni cikmaya baslayan sevgililer gibiydik. Kacamak bakismalar. El tutmalar, opmeler. Tabi Cihan faciasi eve gelince bizim romantizmimizin icine biraz etti. Uyku saati gectigi icin deli gibi agladi. Cihan'i uyutayim derken kendimide uyutmusum. Zaman farki insani mahvediyor, sabaha karsi 4'de kalktik.

Eve gelince, Vahap kendi capinda temizlemis ama cok pis :) Fotograflari koymayim esim kizmasin. Mutfak duvarlari buyuk yag kutleleri halinde, lavobolar 2 aydan beri dis fircalarken sicrayan macun birikimine ugramis, lavabolarin kenarlari selce parmagi kalinliginda sararmis, aynalar toz icinde, camlari sormayin, bahcedeki cimler dizime geliyor... Yani coookk isim var......

Annemler ise cok agladilar, bana pariste erkek mi bitti gittin Canada da koca buldun diye kizdilar :) Tabi ciddi degildiler.

Simdilik kisa kesiyorum...

24 yorum:

uzmanamator dedi ki...

Hadi hayırlı uğurlu olsun sağ salim evine varmışsın bloğunu yeni buldum ve bi çok yazını okudum mutlulukla dol inşallah :)

Adsız dedi ki...

canımm nihayet kavuştunuz demek:)

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

Canim ya degisik duygular,valla bu kadar uzak yolcular icin sizleri tebrik etmeliyin,ben cok korkuyortum,evine sag sdalim vardin,cok sevindim,tadini cikar biraz,sonra yine özlem duyacaksin,yine tek elle yaziyortum,sana kolay gelsin diyorum,galiba sansliyim temizlik konusunda,sevgili esim evde hanim varmis gibi temiz!

annelili dedi ki...

Evine hoş gitmişsin Gül. Özlem iyi gelmiştir ikinize de.

Adsız dedi ki...

HOSGELDIN CANIMMM :)))
AILELERE HER ZAMAN COK ZOR AYRILIK. ALLAHU TEALA HERKESI HAYIRLISINLA AILELERINE YAKIN ETSIN INSALLAH. CIHAN NE YAPTI BABASINI GORUNCE? :)))

Minişin annesi dedi ki...

Ay canım çok sevindim sağ salim evine varmana ;) Biz de uzun süre ayrı kaldığımızda aynen bahsettiğin gibi oluyor yeni çıkmaya başlayan aşıklar gibi oluyoruz :) Allah sevginizi ve mutluluğunuzu daim etsin. Öptüm sizi.

Unknown dedi ki...

evine hoşgeldin gül .oohh iyi oldu vahap da kavuştun artık senden mutlusuda yoktur:)
aramızda hoşgeldin ayrıca:))

Sitare dedi ki...

ohh şükür kavuştunuz.o yaşadılarını çoook yaşadık biz.ve iyi ki çocuk yokken yaşamışız.sen geldiğin gece sızmışsın.biz işimize bakardık ha hahaaaaaDDDDDDDDDDDDDDd

İkiz Annesi dedi ki...

Canım gözünaydın ne mutlusunuzdur şimdi doğal olarak:)Allah ayırmasın sizi:)

neval dedi ki...

nese Allah kavuşturdu

yaruze... dedi ki...

Bu vuslatı merakla bekliyordum.Hadi gözünüz aydın Gülcüm.Devamını merakla bekliyorum:)
Sevgiler...

firdevs dedi ki...

kurkcu dukkanina hosgeldin :))

Nil dedi ki...

muhteşem bir tatil geçirdin. işleri kafana takma. nasıl olsa hallolur
vahap ına kavuştun ya gerisi önemli değil. hoşgeldin

Deli Anne dedi ki...

oy Gülom şükür kavuşturana.. ben bile heyecanlandım burda kavuşma anını anlatırken sen:) Gözünüz aydın canım.. seni temizlik bekler.. ahaha yağ deyip duruyordun taa istanbulda.. epey delirtiyor seni besbelli.. öperim

dilek dedi ki...

hadi gözün aydın....ah benim kocamda gelse de kavuşsak...ayrılık zor oluyo dimi..Vahap bi kaç gün izin alsaydı keşke...hasret giderirsiniz dememi bekliyosan yanılıyosun..temizliğe yardım ederdi:)))öptüm seni...şimdiden kolay gelsin..

Kronik Bunalim ... dedi ki...

bir taraftan gozun aydin, bir taraftan allah kavustursun .. gurbet insaninin bir yani hep yarim kaliyo.. simdiden allah kolaylik versin ben 3 haftaligina esimi yalniz birakip gitmistim, donunce 1 hafta temizlik yaptim sen 1 ayda zor cikarsin o evin isinden :))

Ülkü dedi ki...

Şükür kavuşturana di mi :) gözün aydın :)

Adsız dedi ki...

Bende uzun süredir takip ediyorum burasını da.. Giderken sanki o bir-iki ay hiç geçmeyecek gibiydi :)Şimdi zaman su gibi akmış ve siz kavuşmuşsunuz. Mutluluğunuz sonsuza dek sürsün :) <3

Seda.

Unknown dedi ki...

Oo kavuşma gerçekleşmiş , gözün aydın Gül'üm ..kavuştun yuvana kocana.Uzun süre yolculuğa çıkmazsın herhalde :)))))
Çok öpüyorum seni, kendine iyi bak canım

Hayatın Tatları dedi ki...

Ohh maşallah...Ama bu ayrılık size eminim çok iyi gelmiştir. Özlemek de güzel bir duygu.
Allah kolaylık versin şekerim çok işin var..

Adsız dedi ki...

merhaba.blogunuz cok guzel.sızı fırsat buldukca okuyorum.

Ebru dedi ki...

Canım ya yeni okuyabildim kendini de uyutmana çok güldüm:))Olsun evinde kocanla uyudun sağ salim kavuştunuz ya.
Öpüyorum ikinizi de

Mutfak Dili dedi ki...

Hoş geldin her zaman inşallah evinde kocanla cocugunla ve cocuklarınla beraber olursun. Ayrılık zordur hele de evi geldikten sonra çölük gibi bulduysan tatil zehir oluyor resmen. Ama olsun temizlik sadece bir gün ister. Kolay gelsin. Yazılarını okumuştum güzel tatil yapdığın resimlerden belli. ama ne kadar çabuk bitti. daha dün gibi yazmıştın tatile gidiyorum diye. Hayat çok kısalmış.
Kolay gelsin sevgiler...

didem dedi ki...

Kavusma ani muhtesem!
Evi daha birakip da temiz bulan gormedim. Olsun yavas yavas yaparsin artik:)) Home home sweet home

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...