3 Haziran 2011 Cuma

Karmakarisik.

Dusunuyorumda -dogrusu temizlikten kacmak icin felsefe akimi yapmak daha kolay geliyor. Hayatimin 3 yilinda neler yasanmis. 6 kere Edmonton Paris, 3 kerede Turkiye yapmisim. Bir cocugum olmus. Hayatimda olmadigim kiloya cikmisim. Korkuyla izledigim normal dogumu basarmisim. Bir evim, uyumsuz esyalarim olmus. Sevdigim ama Socrates'ten fazla dusunen bir es. Hayat cok tuhafmis. Haa tabi 3 yildir  sinif atlayamadigim universiteyide unutmayalim :) Hepsi bir kenara en zoru cocuk buyutmekmis.  Doguran degil, buyuten anaymis. Allahim kotu insanlarin ellerine vermesin bu masumlari. Cok savunmasizlar.
Vahap cok dusunceli bu aralar. Hemen alinganlik yaptim. Bizim geldigimize sevinmedin dimi dedim. Sonunda acikladi. Aldigi sorumlulugun buyuklugunden bahsetti. Ne tuhaftir, 10 kardesler, 2 taneside 1 yasinda olmus. Bunu bu kadar kalabalik icinde buyuyen esim soyluyor. Vahap'in cok duyarli olduguna inaniyorum. Cocugu ona birakip gidemesemde, henuz tam anlamiyla bakicilik yapmasada ilgili :) Herseye muhalefet olabiliyor ama.
Kisa keseyim ha unutmadan Mecda'yla dun telde konustuk. Kendisiyle blogda tanismistik. Hemde Edmonton'da. Bebisi 4 aylik. Gorusmeye karar verdik.

15 yorum:

neval dedi ki...

bu ince düşünen eşler bize gelince dumur olurlar ne hikmetse !

New York'tan dedi ki...

Gul'cum hepimizin bir seylere karsi sorumlulugu var, esimizin bize bizim ona, cocuklarimiza, evimize vs vs.. Allah yardimcimiz olsun :). ev temizlemek ne zordur bilirim , simdiden esyalarin bir kismini kaldirsam mi diye dusunuyorum :)) gelince kolaylik olsun diye :)

Ebru dedi ki...

Temizlik olayına getirdiğin alternatif bakış açına bayıldım:))
Çok tatlsın küçük annem..

dilek dedi ki...

bencede şekerim...hayat çok garip....

Nil dedi ki...

temizlik deme bana gül
nefret ediyoruuuuuuuuuum

didem dedi ki...

Hakikaten az buz sey yasamamissin son 3 senede...

özlemnitta dedi ki...

Hoşgeldin evine Gül'cüğüm.Temizlik olayları uğraştırır biraz ama sonra herşey eskisi gibi olur.Senin canın sağolsun arkadaşım:)))

ASLI dedi ki...

hayat garip ve zooorr...

Mecda dedi ki...

yeeyyyy evet bulusacagiz, cok heyecanliyim...
Temizlik deyince, bizim eve gelsen korkarsin, zamanim yok, Yusuf uyuyunca, bir fincan cay iciyorum, iki bulasik yika hoooppppp zipcikti uyaniyor...Ay benim gibi titiz bir kadinin bu hale gelmesi icler acisi...neyse bugun gec oldu arayamadim, yarin ariyacagim seni...

Esin dedi ki...

Biraz büyüsün cihan,2 yaş gibi ,ondan sonra bırak babasına çık dışarı.Emin ol senden daha iyi bakıcak,erkek erkeğe daha güzel takılacaklar :)
Temizlik olayı da çok zor birde bitse,her gün yeniden başla...Sıkıyor insanı :)

Deli Anne dedi ki...

Ohhh ne güzel iki taze anne buluşuyor:)

gutguturuna dedi ki...

evine hoşgeldin canım..allah kolaylık versin tüm işleri kısa sürede halledersin inşallah..cihan evde ne yaptı tepki verdimi..özlemişmi evini yatağını minik kuzu..tekrar hoşgeldin..sevgilerimle..

kiymetligunler dedi ki...

Canim, tekrar yuvana hosgeldin! ah su erkek milleti, birak 2 ay, 2 saatte ev savas alanina donusuyor:))

meltembzkrt dedi ki...

sayfanizi bi arkadas üzeri buldum ... cok hosuma giti ... renkli kareler beni mutlu eti ... hayran kaldigim sehir paris den olmaniz beni dahada bagladi sayfaniza ...
sevgilerle Meltem
www.diyetgunlugum.wordpress.com

Adsız dedi ki...

alooo :) nerelerdesin? hic sesin cikmiyor kac gundur... temizligin icindemi kayboldun yoksa? umarim iyisinizdir... Sevgilerimle, M.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...