23 Haziran 2011 Perşembe

Konser ve sonrasi

Cok hizli iki gun gecirdim. Face'den takip edenler bilir dun Rihanna konserine gittim. Fotograf beklemeyin kocacigimla omur boyu kustum onun bilgisayarindan girip karti takamam. Gururumu ayaklar altina alamam :( Gerci dogru durust fotografta yok, bilette camera yasak yaziyordu bende goturmedim, herkesin elinde bir suru kamera vardi, acayip sinir oldum. Sesi filan cok guzeldi, ama bana pornografik sov gibi geldi bir ara, sahneden bir adami aldi, uzeri zaten ic camasirli gibi, adami yere yatirdi. Adamin uzerinde guzel bir sov yapti sov dedigime bakmayin Amerikan filmlerindeki striptiz sovlar gibiydi.

Buda konserden bir sahne, bu parca hosuma gidiyor.


Gecde diger yaris icinde olanlarda kizlarda, acayip bir bacak sov soz konusuydu, millet acmis da acmis, yani ben bile baktim, sanki kendilerini kime beyendireceklerse. Kadinlarin fizikleriyle boyle kendilerini on plana cikarmalari hosuma gitmiyor. 

Bugun iser ikinci direksiyon dersimi aldim. Sonrasinda da Vahapla markete gittik, ve yolda bana hep kotu davrandi, bende onunlu omur boyu kusum, hatta su anda bile onunla konusmuyorum. Ben hayatimda araba kullanmadim, daha anlayisli olmali, o da her erkegin yaptigi en yanlis seyi yapiyor. Vahap'a bunu hic yakistiramadim.

Pazartesi okula basliyorum. Cihan da krese tabi...

8 yorum:

hülya dedi ki...

ay ne güzel artık çalışcaksın evde kapalı kalmıcaksın senin adına çok sevindim bu arada eşine fazla kızma 5 yıllık ehliyetim olmasına rağmen direksiyona her oturuşumda birbirimize giriyoruz babamı hiç söylemiyim böyleler şekercim ne yapiceksin.....:)

Esin dedi ki...

Gül bizde birçok kere eşimle direksiyon çalıştık ama çok kabalaştı.Erkekler çok değişiyor direksiyon başında ,eşim birden kaba saba bir adama dönüyor...Galiba oranın sadece kendilerine ait olduğunu düşünüyorlar.

Nil dedi ki...

ben de teşhircilikten hiç hoşlanmıyorum. Rihanna nın tek şarkısı haoşuma gidiyor " I like the way to lie" mıydı neydi. bizim işyerinde biri var ki göstermekten resmen zevk alıyor sanki.

araba konusunda ise eşime sonsuz tşk ediyorum o olmasa hayatta kullanamazdım. çok teşvik etti. asla sinirli şekilde uyarmadı arabadan indikten sonra ağzıma mıçtı. ama asla ani tepkiler verip bağırmadı direksiyon başındayken. ve araba kullanmayı sevmemesi sayesinde de araba bana kaldı :)

sen vahap la küs kalamazsııııınnnn

annelili dedi ki...

Aman boşver araba sözkonusu olunca erkekler hep böyle...

Unknown dedi ki...

Erkekler araba konusunda değişik tavırlar sergiliyorlar Gül'üm , sanki eşleri araba kullandığında dünya duruyor...
Öğretirlerken veya yanlarında direksiyonda olunca voltajları yükseliyor beyfendilerin...

New York'tan dedi ki...

Gul'cum asla esinden direksiyon dersi ders almayacaksin:) annem demisti bir zamanlar:)

özlemnitta dedi ki...

Rihanna'nın konseri he.Vay vay vayyy:))Güzel sesi var hatunun ama.Canım sana naçizane tavsiyem kocalarla araba kullanmayı öğrenemiyorsun.Hem düzgün öğretemezler hemde bin laf ederler.Özel direksiyon dersi falan alsan aslında.

didem dedi ki...

Rihanna'yi severim ama sovlar oyle oluyor biraz:) Gundemde kalabilmek icin sov lazim demek ki:) Napalim iyi yapmissiniz gitmissiniz yine de...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...