25 Haziran 2011 Cumartesi


Selam Herkese,

Arkadaslar dunku guzel yorumlariniz icin hepinize cook tesekkur ederim. Siz bilmiyorsunuz ama cok yardimci oldular. Bu arada amma cok adsiz okuyucum varmis, demekki boyle zamanlarda ortaya cikacaklar :)

Aksam bu konuyu Vahapla masaya yatiracagiz. Cozum uretecegiz. Caglayan arkadas yakina tasinma olayini demis, bu gidecegim okul dil kursu sadece 2 ay olacak, 2 ay icin tasinma olmaz, biz su anda universitenin yakinina tasinmak icin ev bakiyoruz.
Bu sabah okula yuruyus mesafesi 10 dakikalik bir yere bakmaya gittik. Aslinda ev cok buyuktu, 3 oda, odalar asagida. Ama sorun ev cok eski, yani dolaplar filan dokuluyor. Hali filan degismeli, Vahap degisecekmi diye sordu kadin sadece temizlerler dedi, Tr gibi olsa biz yapsak onlar kiradan dusse oda yok. Vahap olmassa cebimden oderim dedi. Aslinda o evin olmasini hem istiyorum hem istemiyorum, kararsin kaldim. Salon penceri yandaki evle cok yakin. Balkon direk yola bakiyor.

Arabaya gelince, kadin arkadas bulma fikri guzelde burada araba kullanan kadin bulmak zor :) Dilara var, onu aradim, surekli aramam lazim. Ayarlayacagiz. Slk slk cikarsak Dilarayla direksiyon sinavini da hemen uzatmadan deneyecegim.

Birazda fotograf ekleyim....

 Dun evin yakinlarinda harika bir yol kesfettim. Gol bile varmis.

Cihanla guzel bir tur attik.

 ordekcik de vardi.
Buda diger ordekcik.
 Bu da tuvaleti gelince, ille kendini birsey almak zorunda hisseden ben...
 Bu yol cok hosuma gidiyor. Cok sessiz, kimse yok. Sadece agac yapraklarinin sesi ve ruzgar.
Ve buda benim sasi oglum. Mamayi vucudunun heryeriyle paylasiyor. Cok paylasimci :) Fotografta gozukmuyor ama gozune kadar mama bulasti.


Ve dun cektim bunu. Cok buyudu, ayaklari asagiya sarkiyor :)

 Ve son olarak bu bebek kim sizce?? Bakin ve gorun, ikisini daha yakindan cekemedim, Cihan kizin gozunu cikarmaya calisiyordu.

9 yorum:

Ebru dedi ki...

Buradaki cin bakışlı cihan ördeği yerim ben gül göl resmine bakınca 2 ay sonra buz tutmuş resimler canlandı gözümde:))
Öpüyorum sizi

Unknown dedi ki...

donarsa bizde kayariz :))

Unknown dedi ki...

hah şöyle göreyim seni.bulunur herşeyin bir çaresi .bak konuşup anlaşınca düzelecektir inşallah herşey.dünkü yorumları okudum valla ben bile gaza geldim ne güzel yorumlar yapmışlar hele bir tanesini çok beğendim dur adı neydi hatırlayayım
..............................

hı hatırladım SEZOBİGOOOOOOOOOOOOOO
çok öperim

neval dedi ki...

bebeğin yanında ne kadar büyüdüğü belli oluyor,minişin.
yürüyüş yolu,ne hoşmuş ya.insan ne huzurlu olur orada

ASLI dedi ki...

cihan´i yiyebilir miyim Gül ?

Adsız dedi ki...

ben ilk kez yazıyorum (DAYANAMADIM)SİZİ KIŞTAN BERİ TAKİP EDİYORUM.ESKİDEN İLK İŞİM YEMEK BLOGLARINA BAKMAK OLURDU ŞİMDİ SİZİ OKUMADAN HİÇ BİYERE BAKMIYORUM.O KADAR İÇTEN BİR USLUBUNUZ VARKİ SANKİ KARDEŞİMDEN,AKRABAMDAN HABER ALIYORMUŞUM GİBİ...ŞİMDİLİK BU KADAR...UMARIM HERŞEY (ev bulma,ehliyetinizi almak,dil kursunda başarılı olmak)istediğiğiniz gibi olsun.bunu tüm kalbimle diliyorum.size eşinizle,oğluşunzla mutluluklar dilerim.tekrar görüşmek üzere....

Mutfak Dili dedi ki...

Canım kolay gelsin. Buraların en sıkıcı tarafı her şeyin kolay olmaması. Aslında kolay gözüküyor ama bazı zorlukları var. Çocuk şimdilik küçük sorunları. ve insanın zaman zman bunalım geçirdiği zamanlar oluyor. emin ol ki senin özenle baktığın arkadaşlarında sana özenle bakıyor. Ne güzel evlendi eşi çocuğu. Her şey aynı anda olmuyor.
Canını sıkma. Sabırla yaparsan her şey yolua girecek. ve ben bunun üstesinden geleceğim de sadece.
Zoru kendin kolaylaştır. Araba kullanmayı öğren bir an önce.
Gitmek istedğin ne kursu? İngilis dilimi yoksa?
Kolay gelsin.
Ha... canın pizza çekiyorsa bence durma kepekli undan da harika olur. Dene.
Sevgiler...

Nil dedi ki...

Şaşı deyip durmasana oğluma. alla alla.

didem dedi ki...

Ordeklerin en tatlisi Cihan! Oyle yuruyus yollarini bende cok seviyorum:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...