5 Eylül 2011 Pazartesi

Mutluluk....

Mutluyum bugunlerde. Sanki uzerimde bir melek var ve bana surekli iyi seyler olmasini sagliyor. Ya da ben oyle hissediyorum. Bugun dukan diyetinin tam 2. haftasi ve 4 kilo verdim. yani Paris'ten bu yana dikkat ettiyordum ama belli bir diyetim yoktu. AGir bir sekilde veriyordum, diyette verim hizlandi. Pantolon bedenimde 3 beden dusme oldu simdilik. Yakinda before-after fotograflarimla gelirsem hic sasirmayin :))

Yollarin fatihi oldum. Trafige cikmayada alistim. Ehliyeti aldigimdan beri hep biyerlere gidiyorum. Araba kullanmak cok farkli bir ozgurlukmus. Vahap'a beni suraya buraya gotur diye yalvarmiyorum artik. Kendim istedigim yere gidiyorum.

Universite hayatim carsamba gunu basliyor. Otobus kabusundan sonsuza dek kurtuluyorum :) Bos zamanlarimda calismak icin is ariyorum simdilik. 1 yere sadece basvuru yaptim orasi olmassa, aklima gelen her yere CV gonderecegim. Amacim araliga kadar yapabildigim kadar para biriktirip evlilik yil donumumuz icin Vahap'a supriz tatil bileti almak. Umarim bu hayalim gercek olur.

Ve ASKKK....

Tabi o da cok guzel. Cok cok cok ama coookkk seviyorum ben esimi. 2 gun salonda yatti ucuncu gun zorla yanima getirdim. Hep yanimda olsun istiyorum. Uyurken farkinda olmasakta yanimda olmasi hosuma gidiyor.

Ve Cihan....

O da buyuyor. Bu aralar cok huysuz. Disden bence. simdiye kadar sadece 3 dis cikardi. Cok yaramaz. Cok tatli. Cok seker..... Cok..cok....cok....
Insani deli ediyor. Hele uyurken surekli donuyor. Saga, sola, one, arkaya geriye duvari bile tirmanmaya calistigi oluyor... Beni gorunce zipliyor. Oyunlar yapiyor. Battaniyeyii yuzune cekip beeee diyor. BA-ba-ba-ba , de-de-de, bazen kizinca da annnniiii diye bi ses cikariyor ben anneye yoruyorum.

Son zamanlarda blogumu, ve diger blog arkadaslarimi cok aksadim biliyorum. Ama kendime bile dogru durust vakit ayiramiyorum su siralar. Ama okul baslayacagi icin ders aralarinda vaktim olacak. Yani macera kaldigi yerden devam edecek. Bu sefer, universiteli bir annenin delirme anlarina sahitlik edecegiz hep beraber :))

17 yorum:

neval dedi ki...

senin adına sevindim.bebişin kreşe başlaması seni nasıl da pozitif bir hale getirdi,hayatını nasıl da değiştirdi ya .

Deli Anne dedi ki...

Maşallah de Gülom.. maşallah.. Allah daim etsin.. bana da el ver diyorum el ver:)

Adsız dedi ki...

ohh ne güzel herşey güzel gidiyor, Maşallah canım..

ayak izleri-sevgi dedi ki...

ayy ne güzel.. bende bir diyete başlasam çok iyi olucak..rahat bir 4 kilom var vermem gereken.. bir de sıkılaşmak için spor tabi.. bu arada minişin çubuğunda bugün doğum günü diyor.. allah nice güzel günler göstersin.. hep mutlu olsun inşallah..

özlemnitta dedi ki...

Ne güzel herşey yolunda gidiyor demek.Kocaman bir maşallah o zaman:))))

amapola dedi ki...

hayatınızın iyi gitmesi ne güzel..
daim olur umarım..
ama keşke bu kadar küçük bir bebekle okul hayatına başlayıp, bir de çalışma hayatına girerek kendinizi ve bebeğinizi zorlamasanız diye düşündüm.. sizinle uzman bir pedegogun programlarını paylaşmak istiyorum.. çocuklarla başa çıkma konusunda tıkandığım yerlerde o kadar fayda sağladım ki.. indirip tlfondan bile dinleyebilirsiniz
http://www.burcfm.com.tr/p_7574_adem-gunes-ile-cocuk-deyip-gecmeyin.html
lütfen hiç olmazsa bir programı dinleyin..

yaruze... dedi ki...

Süpersin Gül'cüm.İnsan güneşe döndümü yüzünü içi hep sıcacık oluyor,karanlık günler hep uzak olsun güzel ailenden.Sen kaç kg oldun bakiyim şimdi.Epey verdin sanırım.Maşallah diyorum sana.
Öpüyorum çookk...

Adsız dedi ki...

You pretty much said what i could not effectively communicate. +1

My site:
Rachat de credit www.rachatdecredit.net

Mrsgul dedi ki...

benim londra'da hayalini kurup da bi turlu gerceklestiremedigim seydi hem universite okumak hem annelik yapmak :( imkanimin da olmasina ragmen :( sen basardin. ne guzel tebrikler! umarim hersey yolunda gider. Dukan dietine ben de basliyorum. biliyosun benim favorim Dukan'dir :))

Nisamu Style dedi ki...

Maşallah,ALLAH mutluluğunuzu daim etsin:)

Bloğğumda bir mim sizi bekliyor:)

dilek dedi ki...

canımmmm..maşallah..maşallah...maşallahhh...hep böyle mutlu ol:) öperim...

Unknown dedi ki...

allah daim etsin gülcüm görüşmek dileğiyle o halde:))

Ebru dedi ki...

Seni hep ilk günden beri takdirle izledim. Yaşına göre ve kısmen de olsa yalnızlığına göre herşeyin üstesinden geliyorsun çok çok iyi yoldasın canım maşallah sana.
Kuzuyu çokkk öp

İkiz Annesi dedi ki...

Mutluluk yanından hiç eksik olmasın canım inşallah:)Cihana kocaman öpücükler gönderiyorum yakışıklı kuzucuk:))

pinar dedi ki...

masallah canim ya cook guzel darisi su kilo vermenin de bana ins:P

didem dedi ki...

Ne guzel hayatinda birsuru degisiklik var. Universite en guzel haber. Ne okuyorsun? Cihan'in disleri harika. Tebrikler!

Nil dedi ki...

ahh bende diyet yapacak yürek olsa keşke. helal olsun gülom.

hayatından mutluluk eksik olmasın canım

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...