7 Eylül 2011 Çarşamba

Ogluma Mektup...

Sevgili Cihanim,
Civcivden bozma, Hugo kivaminda birsey halini aldin. Cok sekersin ama bir okadar da huysuzsun. Hatta bazen beni sinir ediyorsun ne yalan soyleyim.
Babiskon sana hic kizmiyor, hic sinirlenmiyor, ona gore ben kotu bir kadinim sana sinirlenebildigim icin.  Oglusum, annen aslinda inanilmaz bir sabir ornegi gosteriyor. Cunku baban beni yakinda bakirkoy olmasada benzeri bir yere gonderecek.
Evet bu konulari aslinda burada hic yazmadim ama artik bunaldigimi hissettim. Baban butun aksam nasil demir vitaminini artirmaliyiz gibisinden butun doktorlarin turkce ve ingilizce bilse kesin fransizcada yapar -dillerde okudu.  Ve zorla bana revize ettirmeye calisti....  Sonrasinda demirden hizini alamadi, bu sefer yeme aliskanligi cocugun zekasini nasil etkilere sardi. Ve onunda benim dizimi bozdu durdu....
Sana verdiklerime karisti, yatirmama karisti, uzerini ortmeme karisti, oynamama, yaptigim sanirim demir vitamini olmayan muhallebiye.... vs...
Aslinda bunlar sen dogdugundan beri olan seyler. Babanin seninle ilgili karismadigi tek sey kakali bezlerin... Bak onda bana tam guveniyor. Oglum, baban iyi adam hos adam guzel adam, sadece sana fazla duskun. Onu anla... Hepsi sevdiginden. Ama ama amaa..... Annene de yazik biraz. Herkes ilgili bir es ister ama kimse XXL ilgili biri bilmem ki ister mi?
Sonuc olarak, oglusum, kilon dusuk olmasi gerekenden, ozur dileriz ama bu sanirim bizim sucumuz. 1 yasinda oldugun halde sana hala et bile veremiyoruz. Cunku sana her vermeye calistigimda ve sen her oksurdugunde baban kalpten gidecek gibi korkuyor, yerinden zipliyor,- niye  buyuk parca veriyon- diye beni azarliyor.  Ee! Haliyle, bende 40 yillik cocuk tecrubesi olan biri degilim, korkuyorum ister istemez...  Farkettimki, artik bizim elimizden bisey yiyince burun kiviriyorsun. Basklari verince agzini bes karis aciyorsun. Sen de slklldin dimi annecim pure ve muhallebi yemekten.... Kusura bakma... Kanada devleti bize bir hemsire yollayacakmis sana yemek nasil yedirecegiz konusunda. Belki ondan sonra bizde degisiriz....
Seni cok seviyoruz...

Bu arada bu TR'de seni takip eden teyzerler hep seni ciplak buyuttugumu soyluyorlar. O teyzelere diyelim ki, biz cok sicaga gelemiyoruz. Hatta sizde cocuklarinizi oyle kat kat giydirip slkmayin yazik :)))   Kisin bile serbest birakin ki bagisiklik kazansin cocuklar teyzelerrr.....

10 yorum:

yaruze... dedi ki...

ahahaha:)
Bırak kocana o layıkıyla baksın o halde canım.Nur topu haline getiriversin anında.Çok biliyorlarda icraate gelince fosss.
Sen bak işine boşverrrr...

ASLI dedi ki...

ogluna icini dökmü$sün resmen :)

Nil dedi ki...

bu çıplak gezdirdiğini söyleyen teyzelerden kasıt benim galiba gülom :)

bu arada ne kadar duyarlı bir ülkede yaşıyorsunuz. burda çocuklar açlıktan ölüyor kimsenin umru değil.
Vahap enişte de bir rahatlasın arkasına yaslansın yahu. annenin her işine karışılır mı?senden çok seviyor değil ya oğlunu.

İkiz Annesi dedi ki...

Yalnız Gül maşallah kocaman olmuş Cihancık:)
Allahtan benimki hiç karışmadı yemek konusunda o da çok zor sabır diliyorum sana:)

Blogger Bolat dedi ki...

Bir ara evdeki tehlikeler diye bir kitap yazıcam bütün annelere datıtacağım, çocuğun yanında pıçak var :)) aman diyeyim. Cihan'a benim yerime de sarılın lütfen. Ömrü uzun, bahtı açık olsun.

Unknown dedi ki...

Yaruze onunki sadece karisma :))

Asli oyle oldu valla :)

Nihan :) bilmemkiii, ama aklima ilk sen geldin valla :))

Aylin, iyki karismamis. Karistiklarinda cekilmez oluyorlar.

Bolat, hicbisey olmaz cunku biz hemen yanindaydik. Zaten babasi, karpuz agzina atar endisesiyle bir an elini ayirmadi :)

ÇokBilmiş dedi ki...

Höyyytttt, delikanlı adam o, verin eline biraz pirzola filan kemirsin. Babasına öyle de: "Erkek adam et yer, muhallebi değil :)"

Ülkü dedi ki...

Çıplaklık konuusnda gayet iyisin paşam trde bir teyze olarak şikayetci değilim :)) Gül alemsin he :)) damat bey enişteee lütfen kakalı bezlerede karışta tam olsun :)) çorba yap çocuğa içinede kıyma koy :) Bıçak konusundada yanında olduğun birşey olmaz deme anında uzanır farke bile edemezsin canım sen tedbirini alda üzülme olur mu? zaten az kalmış bütün herşeyi alacak eline sende en üst raflara kaldıracaksın :))

Mrsgul dedi ki...

ben de var o kocalardan bir tane. bugun oglani uyutmaya calisiyorum o da uyumamak icin basiyor yaygarayi. yatak odasindan bagiriyoru,''askiiimm, sut ver, su ver, emzik dene sakinlestirmeye calis'' sanki ben bunlarin hic birini yapmiyorum sadistim aglatmaktan zevk aliyorum..allah allah..neyse hepsi ayni iste..

Hakanin Annesi dedi ki...

hehe cok hossun:)kakali bezler konusunda guveni tam.bizdede durum farkli degil duygularima tercuman olmussun:):)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...