24 Kasım 2010 Çarşamba

Universiteden canli yayin...

Su anda universiteyim. Sayin hocamiz bizi erkenden saldi. Bugune yapilmasi gereken bir odev varmis. Ben ise  salak gibi ajandama bakmayi unuttum. N'oldu, mal gibikaldim oylece :) Neyse cocuklu olmayi kullandim :) Cokk afadersiniz tamamen unuttum getirmeyi, maillesem olur mu? Olur.

Bu sabah dikislerim hala aciyordu, tek istedigim Vahap'dan birazcik ilgiydi. Ona bakarak
-Canim coookk yaniyor, dedim.
O da,
-Ay askimin cani mi yanarmis. Ay askimin poposu mu acirmis. Ay ben kiyamam ona, ay may falan filan, opucukler.
Hasta olunca ya da bir yerlerim agriyinca boyle salakca seyler cok hosuma gidiyor :) O da sonun da bu yonumu anladi.

Evden...

Evet yukardaki yazdiklarimin ustunden cook saat gecti. Saatlerimiz gece 12 bucugu gosteriyor. Odevimi bitirdim. Ogretmenin mailine attim. Babamiz yatmaya cikti. Benimde cooookk uykum var. Cihan uyanmasin diye dua etmeye baslayacagim cunku onu biradan araba koltugundan alacagim.

Hadi ben kacar.

Opucukler

4 yorum:

gutguturuna dedi ki...

allah kolaylık versin sana canım..hem böyle tatlı bi kuzuya bakıp hem de okumak!!!!!!!!!ne diyim..kilişe ama çocukta yaparım kariyerde senin için en uygun cümleler..sana başarılar..

Deli Anne dedi ki...

Hazır Cihan uyuyorken uyumaya bakmak gerek ama insan kıyamıyor da o saknlik zamanlarına.. gene de uykusuzluk çok fena, bak ödevler felan da var.. ha sen yokken kim bakıyor Cihan'a?

Unknown dedi ki...

Gutguturuna : Valla ne yalan soyleyim calissaydim heralde bu kadar zorlanmazdim. Hic yoktan simdi dogum iznindeydim, 8-9 ay sonrada krese verirdim. Tabi araya ya tatilide girerdi. Rahat 1 yasinda olurdu. Kres bulmakta kolay burada. Ama boyle, dersler bi yandan, devam etmem lazim.
Bakalim n'olacak.

Deli anne : uyudum iste bende hemen bak ama yine kalktik babasinin alarmi bizim oglan alarmdan once uyandirdi. Burada bizim bi turk komsumuz var, onunda esi benimle ayni gunlerde ayni saatte okula gidiyor ( onunku bi cesit formation) bizim oglani onun koacsina birakiyoruz, Vahap beni okula birakiyor sonra komsunun yanina gidiyor. Cikis saatimdede beni ve komsunun karisini alip evlerimize gidiyoruz.
Ama adam var ya, anne gibi, acayip bakiyor. Ev islerinde de dort dortluk. Eve bir misafir gelsin, karisi ne derse yapiyor, bizim herifte uyuyor ;) Camasirlari makineye atiyor, hep cay koyuyor :) bulasik yikiyor, eve erken o geldiyse yemek yapiyor :) Ya Vahap, pizza ismarlariz askim, makineye at askim, ev temiz askim, kendini yorma askim :) Ama olsun ben kocamdan memnunum. Herkes kendi rollerini benimsemeli bena gore.

Deli Anne dedi ki...

Ne güzel denk düşmüşsünüz, ne iyi olmuş.. Öyle koca da iyidir ama ya.. hep çay koyuyor he? benimki de yardım eder (Di daha doğrusu) şimdi seninkiler aynen bizde de geçerli, ne var makineye at, ev temiz, temizlikçi çağır vs.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...