18 Kasım 2010 Perşembe

Ve kar baslar....

Artik soguk havalar basladi. 2 gunden bu yana hizli bir sekilde kar yagiyor.Yine her yer bembeyaz....  Artik hazirana kadar karlarla bogusacagiz. Ufff!! Cok slklcl. Ustelik simdi Cihan'da var. Disariya filan oyle her istedigimde cikamayacagim. Bugun oglusum cok uyumadi. Bende onu salincagina koydum. Orada hayatindan memnun genelde. 
 


Ama bugun salincaginda bile cok huysuzdu. Surekli eli agzinda, damagina surturuyordu. Acaba damaklari kasinmaya mi basladi? 


Sonra, disariya cikip bir hava alayim dedim. Evde iyicene bunaldim. Disarisi -16'ydi. 10 dakikada burnum dondu resmen, Cookk soguktuu.. Ve en gicigida, gecen yil GAP'ten aldigim kislik mont beni slklyordu. Eee tabi, 49 kilolukken aldigim mont, araya bir de hamilelik girince hayliyle olmuyor. Yenisinide almayacagim. Cunku eskisinin icine girmek zorundayim :( Bu kilolarla yasanilmaz.


Kar'i ozleyenlere birada kar manzaralari.


Iki gunden beri disari cikmayinca benim arabanin uzerindeki karda boyle birikti. Bide bunu temizlemesi var.

Buda benim ayak izim :)) Hic bozulmamis yeri ben bozdum :) hihihi

Bu ne agaci bilmiyorum ama, goruntusu hosuma gitti.

Kartpostallar gibi olmus. Cam agaclari hep hosuma gitmistir.

Bu fotografta hosuma giden sey ise, her kimse, kaldirimdan yurumek varken diger taraftan yurumus :) Oyle gorundugune bakmayin cok derin. Pacalariniz batiyor.

Iste boyle bir gundu. Nasil gecti anlamadim. Eve gelipte gordugum sey, dunyanin en guzel seyiydi...




Tabiyki benim seker oglum....

11 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Merhaba, gözünüz aydın öncelikle. Fotoları görünce Petersburg'a benzettim, hele o ağaç..Soğuk iklim ağacı sanırım.. berygillerden sanki.. zaten soğuk iklim meyveleridir değil mi blueberry vs. ben de çok severdim onları.. Kolaylıklar, sevgiler.

Unknown dedi ki...

Bloguma ilk yorum yapan sizsini :) Heyecanlandim desem yeridir. Ne yalan soyleyim ne agaci bilmiyorum ama soguk iklim oldugu kesin, cunku diger butun agaclar dimdizlak ortada kaldilar. Bir cam agaclari birde o agac oyle duruyor. Blueberry'de burada cok bulunur. Hamileyken cok yiyordum. Cok yararli diyordu esim.

NİLÜFERCE.... dedi ki...

hayırlı olsun ve hoşgeldiniz:)bebeğinize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum..sevgiler...

Unknown dedi ki...

Tesekkur ederim :)

öznur-ata dedi ki...

ayyy ben o şirini yerim yeriiiimmm..Ata burdan kardeş diyor sizin oğluşa..mis gibi kokusunu benim için de kokla olur mu:)kar..valla buraya (antalya) kar yağmıyoor :(ve hala kısa kollularla dolaşıyoruz..biz karı özledik siz de güneşi galiba :)fotoğraflar harika ..görüşmek üzere..

Unknown dedi ki...

Bizimkisi delirdi su anda, cok agliyor, bende cinnet gecirmeyim dedim, 2 dakikaligina duymamazliktan geliyorum. Saat gecenin biri. uykuuummmm varrr... Ama koklarim sinirim gecince :) Gunesimi ya kis mevcut. Hatta kisin daha cok gunes var. Oyle bir gunes ki, gunes gozlugu olmadan araba kullanmak imkansiz gibi birsey. Havalar cok sogudu - 17 bugun. Antalya cok guzeldir simdi

Mutluanne dedi ki...

Kışı sevmem ama kar resimlerin harika çıkmış tıpkı kartpostal gibi,biz henüz tanışmadık karla bu yıl...Oğluşunda çook şeker maşallah güle güle büyüt,havalar soğudu diye onu mahrum bırakma temiz hava alsın dışarı bol bol çıkarmanı tavsiye ederim.
Sevgiler kucak dolusu

Mutluanne dedi ki...

Kışı sevmem ama kar resimlerin harika çıkmış tıpkı kartpostal gibi,biz henüz tanışmadık karla bu yıl...Oğluşunda çook şeker maşallah güle güle büyüt,havalar soğudu diye onu mahrum bırakma temiz hava alsın dışarı bol bol çıkarmanı tavsiye ederim.
Sevgiler kucak dolusu

Unknown dedi ki...

Disarisi oyle boyle degil. Bugun -21'di hava. Valla evden arabaya giderken yani o bir dakikalik mesafede yuzumuz donuyor, Cocugu hasta ederiz bu sogukta cikarirsak. DAHA COK kucuk. BIraz gecince alisir.
Valla ne yalan soyleyim bende kari sevmiyorum :) hele yilin 6 ayi hep kar insani yoruyor.

Adsız dedi ki...

Allah bağışlasın annesi.Cihan oğlan çok tatlı bir minnak maşallah.
Sevgiler
ps:Ah o karlar buralara da gelse ?

Unknown dedi ki...

Cok tesekkur ederim. Keskee karlarimizi alsaniz :) 6 ay kar gormek insana hiiicc guzel gelmiyor :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...