4 Aralık 2010 Cumartesi

Mim'lenmedim :) Mim'i yuruttum :)


Deli Anne'nin kitapla ilgili mim olayi cok hosuma gitti. Kitap kurdu olaraktan kambersiz dugun olmaz dedim, cingenelikte yaptim tabiyki :)

Bu arada baslamadan once kitabin yanindaki kartlarin alametini aciklayim. Kitabi elime aldim o da ne? Kociskoma yazdigim ama bir turlu gonderemedigim ask kartciklari, kitabin icinde unutmusum :) BIraz once verdim, gecikmis de olsa.

Bozkirkurdu gercekten okunmasi gereken bir kitap. Yasamin her evresinde tekrar tekrar okuyabilirsiniz. Inanilmaz bir sey. Muhtesem. En cok sevdiklerim arasinda. Keske almanca bilseydimde ana dilinde okuyabilseydim dedigim bir kitap.





Uzerinde de yazdigi gibi : Yanlizca kaciklar icin



55. sayfadan okumuyorum :) Bananee kafama gore takilacagim... :)

« Bir zaman Bozkirkurdu takma adiyla Harry isminde biri vardi. Insanlar gibi iki ayak uzerinde yuruyor, insanlar gibi giyiniyordu,bir insandi kisaca, ama yine de bir bozkirkurduydu gercekte. Kafasi calisan insanlarin ogrenebilecegi pek cok seyi ogrenmisti. hayli zeki bir adamdi. Ogrenemedigi tek sey, kendi kendisinden ve yasamindan memnunluk duymakti, bunun ustesinden gelememisti bir turlu (....) »


Bu arada pazartesiye yetistirmem gereken odev sonunda bitti :) Sadece fotograflar koyacagim, sayfa duzenlemeleri ve yazici. Ohhh bee!! Simdi sirada carsamba gunku sinava hazirlikta. Bugun elimi hic birseye surmedim. Ev cok kotuydu. Son anda kalktim salata yaptim. Vahap birsey yapma disardan birseyler alip gelecegim diyince hem icimde bi vicdan azabi hemde canim kocacigim beni dusunuyor hissiyati. O butun gun calisiyor, ben ise evde yemek bile yapmiyorum. Ama gercekten tembellikten degil. Arkadas kizini butun gun bana birakti. Cihan'i oda da birakip mutfaga gitmeye korktum. Kiz kucuk sonucta. Ben cok vesveseliyim sanirim.

Hehe tabaga bile aktarmadim :) Cookk tembel oldum ben cookk!! Ama bekarken daha beterdim :)

Saatlerimizi yine gece 12 yaptik. Yatsam iyi olur cunku Cihan artik cok erken kalkiyor. Belki sutum uzun vadeli doyurmuyor cocugu.

Byeee....!

2 yorum:

Nil dedi ki...

Ben sana yolladım bu mimi. ama geç kalmışım sanırım :)

Unknown dedi ki...

Ay ne bilim :( acemiyiz hala :) ama ccoookkk sagolll

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...