4 Ocak 2011 Salı

Duyuru

Sevgili arkadaslarim, dedimki, anne olmussun magdem kir dizini otur evinde bir sure, cok degil eylule kadar. Cihan'im da bir yasina gelir, rahat rahat krese verebilirim. Bende gittigi yere kadar emziririm onu, bol bol oyunlar oynariz. Bu arada surucu kursuna yazildim. Yarin derslere basliyoruz. Vahap bakacak Cihan'a. Sonra hic vakit kaybetmeden sinavi gecmeyi planliyorum. Aslinda kar olmasi avantak benim icin, yollar buzlu oldugu icin normalin altinda kullaniyoruz, yavas gitmek gerekiyor. Cizgilerde gozukmuyor. Hersey karla kapli :)) Hehhee....

Pierre'le henuz gorusmedik ( ogr.isleri) sanirsam bir sorun da cikmayacak. Bu arada yeni yila daha sagla kararlarla basladim.
Daha cok okuyacagim alipta okuadigim butun kitaplarimi bitirecegim. Sizlerle de paylasacagim. Yapmak isteyipte tembellikten yapamadigim hicbirseyi Vahap'in uzerine atmayacagim. Ve mutfakta daha cok zaman gecirecegim. Italyan, Fransiz ve Meksikan mutfaklarina dalacagim. Tabiyki Cihan'imin blogunu yemek blogu kivamina getirmeyim diye yeni bir blog actim, daha tam anlamiyla birsey yok, surekli icerik degistiriyorum. Ama yoluna koyarim zamanla : tiktik . Cihan'a da gerekli vakti ayiriyorum tabiyki.
Yeni bir yontem izliyorum, gunun belli saatlerinde onu uykuya alistiriyorum. Sanirim ise yariyor.

Ve son olarak dogum gunum haftaya carsamba ama ben ima bile etmiyorum, bakalim hatirlayacakmi.

14 yorum:

ÇokBilmiş dedi ki...

Kararın için tebrik ederim.

bahriye-krm dedi ki...

taze anneciğim yeni bloğun hayırlı olsun...orda da takipteyim...
ehliyet için bol şans...darısı başıma :))

Unknown dedi ki...

Sevindim beyendiginize.

öznur-ata dedi ki...

en iyi kararı vermişsin canım benim...pişman olacağın bir karar olmayacak...öptüm seni ve cihacığı..

Nil dedi ki...

Sana demiştim doğru kararı vereceksin diye. Gerçekten de en doğru karar olmuş çok sevindim ikinizin adına. Bu arada diğer blogunu da çok beğendim. işime yarayacağı kesin.

Ebru dedi ki...

Biliyordum güzel sonuçlarla geleceğini. Ehliyet alırken 3 saat maksimum kullandım pratik ve ehliyet aldım 5.gün trafiğe çıktım. 'Ne kadar salak erkek var kullanan ben mi kullanamayacağım' dedim.
Kesinlikle üstesinden geleceksin eminim. Blogunu izlemeye aldım takılırım artık ben de:)
Öpüyoruz sizi.

duygutufekci dedi ki...

kararsızlık kararsızlığı, tembellik tembelliği tetikler. inşallah kararlarında bir cayma olmadan hepsini gerçekleştirirsin.Bende de bir tembellik, bir karamsarlık, kararsızlık anlatamam ki ben kararsız değilimdir.Sanrıım hepsi merkürün suçu:)))
Buraya gelirken hiç kitap getirmemiştim ders kitaplarım hariç bu aralar okadar cok kitap okumak istiyorum ki.:(((

Unknown dedi ki...

Oznur : Insallah dedigin gibi olur... Ata'nin yanaklarini isir benim icin :

Kucuk Mucizem : Oyle olacak heralde, umuyoruz :)

Ebru : Tr'de araba kullanak bana cok korkunc geliyor :) Hele daha yesil isik yanmadan kornaya basmalar, kufurler. Ayy katil olurum ben. Mesela yani. Senin kalburabastiyi yaptim bu arada :)) Blogua eklesem mi acaba :))

Duygu : Kesin havadan :) Netten siparis versene, biz oyle yapiyoruz.

Ebru dedi ki...

Nasıl sevdin mi? Ekle ekle:))

Unknown dedi ki...

Ay dur yeni bloguma ekleyim :)) Ama bende ne kevgir ne de duz bi rende yoktu bende baska seyin uzeinde kalbura yatirdim :) Cok guzel oldu ne yalan soyleyim. Kameradan teyzeme gosterdim cok buyuk yapmissin dedi, pogaca gibi dedi. Teyzem biraz hastadir bu konuda hersey kucuk olmali, ama fotograflarda herkes benim gibi yapmis.

neselihaller dedi ki...

Kazasız belasız kullan inşallah ehliyetini...yeni yılın kutlu olsun arkadaşım..yeni bloğun da hayırlı olsun, geliyorum şimdi oraya da...

Mecda dedi ki...

Sevgili Taze annem,
Bende iki gundur tuhaf zamanlar geciriyorum, bunuda sanirsam cevremdekilere bulastiriyorum...her ne kadar pozitif olmaya calissamda su icinde bulundugum sikici durumdan bir an evvel kurtulmak istiyorum...Verdigin karara cok sevindim bence en dogru karari verdin...Ehliyet konusunda seni kiskanmadim degil...Darisi basima...kocaman sevgiler bizden size....

pinar dedi ki...

Tebrik ederim kararini cok isabetli olmus sevgiler:)

Unknown dedi ki...

Neselihaller : Gel gel bekliyorum :) Yanliz birakmayin beni :)

Pinar : hayirlisi artik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...