7 Mart 2011 Pazartesi

Only 6 days Left :)

Haftaya bu saatlerde ucagimiz Toronto'dan Paris'e dogru havalanmak uzere olacak. Toronto'da saat aksam 9 Edmonton'da 7 olacak. Vahap'in akli bizde tabiyki...
Bira sonra arkadaslar gelecek caya. Ve ben yine hizimi alamayip bir suru sey yaptim. Yoruldum. Dinleneyim dedim...

Cihan ek gidalara artik acik. Verdigimi aliyor ama ben veremiyorum. Onumuzde baba engeli var. Adam herseye karisiyor. Verme, etme, olmaz.... Karistigi kadar baksa isim ne de kolay olur...





Her zaman boyle uslu degilim tiyzeler...


DSC01491

Mamami sadece agzimla degil diger butun organlarimla da paylasiyorum.

DSC01504

Ha tabi birde masamla da... Annem biraz kizdi mi ne!
DSC01505

Simdiden babamin tepesine ciktim.
DSC01517

Annem bugun bana havuc yedirdi... Cokk guzeldi. Sssiissttt! Sakin babama soylemeyin.
DSC01527

Agzimi boyle actim. Hemen kooyy diye.

DSC01526

Ve sonunda yorgun dustum. Ben daha 6 aylik bir bebegim. Uzerime bu kadar yuklenmeseniz.

DSC01525

15 yorum:

Unknown dedi ki...

cihan çok sevimli, bu günlerinin tadını çıkarmandan ayrıca güzel..
yolculuk için bir takım tedbirler almalısın.cihanı oyalamak adına.6 ay ek gıda için uygun bir zaman.sulandırılmış yoğurt, armut, elma püresi yiyebilir.yemek alışkanlıklarını ilk kazanım dönemleri önemli.eğer farklı gıdalarla tanışmazsa sonradan her şeyi yemiyorlar bence.o yüzden eşinin bunu farketmesini sağlamalısın bence.

annesiningülü dedi ki...

öperim kuzuyu :)

Ebru dedi ki...

Aaaa Güll çok güzel bu resimler o ağzı yemeli ısırmalı bu cihanı ya. En üstte de elleri birleştirmiş:)) uslu uslu bekler halde. Çok güzeller çokk bayıldım bunlara dur ben eşime de baktırayım:)) O da seviyor cihanı.

İkiz Annesi dedi ki...

Ben senin o ağzını, burnunu ham yaparım:)
Canım Öz'üm e katılıyorum ben kızlara herşeyi verdim çok fazla da ezmedim verirken.Şimdi çok şükür hiç problem yaşamıyorum maşallah diyeyim.
Özellikle pütürlü gıdalara alışması çok önemli sonra çok zorluk çekersin.Arkadaşımın çocukları benimkilerle yaşıt olmasına rağmen hala katı birşey yiyemiyorlar bebekken blenderdan geçirip vermiş çünkü.Sen eşinle bunu konuşarak halletmeye çalış bence de babalar biraz daha fazla pimpirikli oluyorlar:))
Cihan paşayı benim yerime bol bol öpermisin çok tatlı çıkmış Allah nazarlardan saklasın.

Unknown dedi ki...

ağzı havuçlu aynı ördek gibi:)allah nazardan saklasın hergeçengün biraz daha sevimli oluyor gittikçe sanamı benziyor ne:)
aman neyse bizim evde yemek konusunda ipler benim elimde ama başka herşeye karışılıyor :(
cihangülüm hehe görüşürük.sütlaçı naptın yapabildinmi evet sezoda öyle seviyo

ASLI dedi ki...

Bu konuda sanslimiyim ne...Kocam sagolsun ne bakar ne karisir :)

özlemnitta dedi ki...

Havuç(püresi) yerken amma da keyifli.Çok sevmiş minik tavşancık belli ki:)))

Sitare dedi ki...

eşine lütfen yazdığımız yorumları okut.iki başlı davranarak çocuk büyütülmez.çok biliyorsa vahap yedirip içirsin,uyutsun ,sallasın.anneler herkesten iyisini bilir.saen isteyerek asla zarar veremezsin yavruna.bak ben bir tane büyüttüm 9 oldu yaşı,diğeri 9 aylık teyzesi.ölmediler,boğulmadılar,yediklerinden zehirlenmediler.bak ne kadar sağlıklılar.6 aylık çocuğa azar azar başla.yedir içir.sonra inan çok geç olur.tatları bilsin en azından.havuç olayı çok güzel mesela.devam et gül.doğru yoldasın.

dilek dedi ki...

Kollarından ısırmak geliyo içimden bazen.....Ahkam kesmek olasın:)) ek gıda zamanı bencede gelmiş artık..bize dr'umuz bal,inek sütü,sakatat ve şarküteri ürünlerini kesinlikle yasaklamıştı. Tüm sebze,meyve ve bakliyatı,beyaz ve kırmızı eti vermemizi önermişti. Dr'unuz size öneride bulunmuştur sanırım.öptüm...

anneanneninemekleri dedi ki...

Çok tatlııııı,bu günlerin tadını çıkarın.

Nil dedi ki...

bence de babayı dinleme. ek gıdaya başla annesi. böyle iştahlı günleriniilerde çok ararsın çoook

neval dedi ki...

minnoş ne tatlı yatıyor .yaa özendirmeyin bak !

Unknown dedi ki...

Oz'um, yolculuk tedbirlerni alacagiz da once bi yolculuk moduna girsem fena olmazdi. Bende senin gibi dusunuyorum, ama esim cok sey soyleyince bende korkuyorum. Ilk cocuk, ilk deneyim. Bir gideyim, oradakiler bana yardimci olurlar.

Sagol baharcim

Ebru, gercekten yaa... COK yemelik oldu bu bidik. Gel yee...

Aylin, yerim senin yerine de :) Bugun ufak ufak deneyecegim. Bende istemem cocugumun yutma sorunu olsun. Sut ne rahatmis oysa. Su ek gida isi beni cok sitreslendiriyor.

Sezo yaptim neredeyse bitiyor. 8 kap sutlac cikti. Dun yaptim bugun sadece 4 kap kaldi. Yuh bee, adam 3 tane birden yiyor, sonra da ben neden zayiflamiyorum diyor.

Asli, yok ya oyle de olmak istemem. O zaman ben esime gicik olurdum.

Sihirli gunce, evet sevdi snairim. :)

sITARE, evet cookk haklisin. Sana sonuna kadar katiliyorum.Zaten dun bende ona oyle dedim. Bana karisma dedim. Bugunden itibaren baslayacagim.

dILEK, evet yaa heryeri isirmalik. Poposu bile cok yumusak. Doktorun onerisi oldu. Ama birden yuklenmemeli dedi. Bir tattirdigini 2, 3 gun verme dedi. Oyle iste. aMA neden yogurt verme dedi anlamiyorum.

Anneanneninemekleri : tesekkur ederiz.

kUCUK Mucizem, baslayacagim artik bencede.

dilek dedi ki...

Bilmem...neden yoğurt verme dediki acaba...Ben Kaan'a günlük olarak yapıp yediriyordum...bir daha sor istersen....

iremmiss dedi ki...

sonunda ayarları değiştirip bloguma girdim :))
Ayy ne tatlı yahu çok kısa bi zaman sonra istedğin her hareketi yapamayacaksın bu prense. Öptürmez ittirir, sen mama verirsin tükürür her yemeği beğenmez mama sandalyesinde ayağa kalkar daha neler neler..... Maşallah maşallah.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...