18 Mayıs 2011 Çarşamba

Artik geri sayim basladi sanirsam. 2 haftam kaldi. Cuma Koln'e ucacagim sonrasi hipizli gecer gibi geliyor. Deli annem misali :) Yasadiklarimdan ogrendigim bisey var, goncasiz 2 bucuk ay hic de guzel degilmis. Ayrilik ara sira gereliymis. Insan slkllan bir varlik olmamaliymis, yasadigi her andan mutluluk duymaliymis...
Tabi diger husuz. Kendimle gurur duyuyorum ama daha tam devam etmek istemiyorum 2 hafta sonra overim kendimi. Cihan'la ökuzden biraz hallice puset, araba koltugu, bir sirt cantasi bir buyuk valiz, bir el valizi, ve cocuk cantasiyla seyahat olayi cok zormus. Ha bide peynir, koska tahin diye tutturan bir kocanin sirtima kattigi ekstradan 15 kilo yuku eklemiyorum.

Cihan'a gelince masallah gozu acildi. Vahap'in biraktigi cihandan eser yok. Bu aralar emekleme eylemleri icinde oturur pozisyondan emekleme pozisyonunu almak istiyor ama beceremiyor. Yuz ustu biraktigimda da geri geri gidiyor. Isini sessiz goruyor. Caktirmadan yemedigi halt yok. Cihan'a cok baglandigimi hissediyorum. O ilk aylardaki gibi degilim simdi. Cok cok cok seviyorum onu. Cok ilginc birseymis analik. Hic sallamiyorum, elini tutuyorum, yanina uzaniyorum oyle uyuyor. Uykularimiz artik bir duzene giriyor aksam 9-10 gibi uyuyor, gece yatmadan ben onu kaldiriyorum mamasini veriyorum sonra geri yatiyoruz. Babah 8'e kadar yatiyor. Mamadan sonra 30 dk. daha yatiyor. Umarim evdede boyle devam eder. Sabahlari yeni seyler deniyorum bu aralar. Buradaki mamalari pek sevmedim. Bizim oradaki hot cerealler gibi degil tatlari, cok tatli geldiler. Mukun oldugunca az veriyorum. Devam sutu gunde 2-3 den fazla vermemeye calisiyorum. Meyve pureleride veriyorum. Yani Canadien doktorlari dinlemeyi birazcik biraktim. Buradakileride tam anlamiyla dinlemedim.  Her doktor kafasina gore liste veriyor. Sebze purelerini yiyor. Hic bitmeyen kabizlik sorunu icin dun doktora gittim, bagirsaklari agir calisiyor dedi, bi ilac verdi sabahtan beri 2 kere kaka yapti.

Birazdan karsiya gececegiz. Yarin icin cok heyecanliyim caktirmasamda. Masal kahramanlarini gorecegim :))
Fotograf koyayim yoksa kimsecikler okumayacak :))
Geri geri masanin altina kadar gitti.

Annesi gibi kahve tiryakisi mi ne olacak??

9 yorum:

Ebru dedi ki...

Tam cihana bakarken senden msj. geldi:)) Maşallah babası şaşıracak oğlunu böyle görünce çok güzel oldu. Benim için öp

annesiningülü dedi ki...

ben senin tatilin bu kadar uzun süreceğini sanmamıştım, çok iyi dayandın :D

Nil dedi ki...

gülo hakikaten tek başına onca yükle bu kadar seyahat takdir ediyorum seni. ama bizler anneyiz. aynı anda neler taşıyamayız ki ??

o cin gibi bakışlara bak ya. yerim seni bıdık

annelili dedi ki...

Senin maşallahın var. küçücük çocukla bi dünya yolculuk yapmayı başardın. Helvayla peynir sana vız gelir.

İkiz Annesi dedi ki...

Gül çok değişti Cihan maşallah 41 kere:)
Özlemişsindir tabii kolaymı uzun zaman oldu eminim o da sizi özlemiştir canım.
Tadını çıkar gezmelerin az kaldı:)

Minişin annesi dedi ki...

O bakışlarını yerim onun :)

ASLI dedi ki...

Gülo alamanya´dan Avusturya´ya bir aktarma yapta biraz öpüeyim $u Cihani
Nasil hizli büyüyor böyle.
Prangalari Vahap degil de sen eskittin sanirsam :))
Ayrilik zor...Bilirim

Fadiş dedi ki...

Doktorlara tamamen bağlı kalmamak gerektiğini birazda bebeği gözlemleyip ona göre davranmak gerektiğini ilk bebekte öğrenmişsin. Ben ikincide ancak kendi içgüdülerimle hareket etmeyi ve kendimi anne hissetmeyi başarmıştım. Sevgiler.Fadime (diğer postum silinmiş :( )

didem dedi ki...

Babasi taniyamacak Cihan'i. Esinden ayri olmak zor ama aileyi gormek eminim coook iyi gelmistir.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...