22 Kasım 2011 Salı

Cihan Buyurken...

Bu benim pasa koltugum.
Dusunuyorumda zaman nasilda hizli akiyor. Sanki daha dun Cihan'i kucagima verdiler bugun yuruyor, kosuyor, konusuyor (en azindan biz oyle saniyoruz)... Koyun koyuna uyuyrouz, babayi yataktan atiyoruz, pozisyon degistiriyoruz, ayagimizi annemizin burnuna sokup oksamasini istiyoruz. Merdivenleri cikiyoruz, ama inemeyecegimizi bildigimiz icin hemen destek kuvvetlerini cagiriyoruz. Annemize aslinda herkese byee byee yapip opucuk gonderiyoruz... Masallah diyelim ama acayipte istahliyiz. Ne verirlerse yiyoruz, kafamizi salladigimiz anda ise artik istemiyorum verirseniz kusarim sonrasinda bana kizmayin diyoruz :) Anne ve babamiz biraz hassaslar, babamiz boxing day geldiginde ( indirimlerin cok oldugu bir zaman )toys'r's a gidip  biirr suru oyuncak alacakmis. Buda baba fantezisi :)) Beraber bas basa yemege ciktigiklarinda bile tek konustuklari sey ufakligin gun icinde yaptiklari.Ya da  yanimizda olsaydi nasil yaramazlik yapacagi ... 

Benimki anneminkinden daha guzel
Bana gelince diyeti bosluyorum acikcasi cunku spora oncelik veriyorum, spor yaptigimdan beri duzenli, kilo hic almadim, istahimi bilirsiniz :)) Ama kilo da vermedim. Sanirim ideal kiloya ulasana kadar diyet yapmaliyim... Ama istee surekli disarda oldugumdan diyet olayi zor oluyor. Ve artik cip kullaniyorum :) Burada kar basladi, bende kucuk arabayla acayip kayiyordum, cip daha saglam kis sartlari icin. Onu kullaniyorum hemen alistim. Zor gelmiyor. Ama koskocaman arabadan 156'lik birinin inmesi bana komik geliyor.
Vahap'la bu aralar cooookk tartisiyoruz, cok kusuyoruz ama gecen gun konustuk. Bir birimizde sevmedigimiz seyleri birbirimze soyledik. Onlari cozmemiz lazim. Cunku gercekten birbirimizi severken neden sacma sapan kavgalar yaptigimizi anlamiyorum.O gunden bu yana, cok iyiyiz, birbirimize ask mesajlari yaziyoruz... Babam geldi ya ara sira kacamak da yapiyoruz. Onumuzdeki ay evlilik yil donumumuz bakalim nasil suprizler bizi bekliyor :))

Halalarim kendi elleriyle ormusler daha ben annemin karnindayken :) O kadar seviliyorum yaaa...





6 yorum:

Deli Anne dedi ki...

Ay bayılıyorum bu fotoya.. maşallah Cihan'cık sana maşallah.. yapma bebek.. halalarınd a ellerine sağlık, ne de güzel örmüşler..

Adsız dedi ki...

:)))))))))))))))))))))))))))))
Cihani seni opuyorum canim, sevgilerimle,
M.

Ebru dedi ki...

EE sevilmez mi şu surata baksana ya.
Öp emi her yerini mıncıklayarak

Hayatın Tatları dedi ki...

Halaların ellerine sağlık bizim halalarımız hem çok becereksizler hem de yeğenleri var mı yok mu umurlarında değil :) Okumuyorlar yaaa nasılda rahat rahat atış yapıyorum dimi!!!kendi pek sevimli zaten birde sarı civciv olunca tam olmuş! canım oluyor arada öyle sıkıntılar. biriktirmemek çözüme ulaşmasa bile sıkıntıları konuşmak her zaman iyi gelir.öptüm seni şeker daha sık yaz!

dilek dedi ki...

maşallaaahhhhh:) ve evet canım yaaa zaman ne çabuk geçiyor dimi...:) öperim sevgiyle

İkiz Annesi dedi ki...

41 kere maşallah Gül kocaman oldu Cihancık:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...