30 Mart 2012 Cuma

Bir kadin ne ister?

Sanirim bonus word tam da benim su anki durumumu acikliyor. Evlilik siradanlasiyor mu ne? Hala cok severken, hala evlendigim icin en dogru seyi yaptigimi dusunurken esimin bu denli kendi dunyasina cekilme istegini anlamiyorum. Vucutsal yakinlasma disinca, onun disinda hicbir sey paylasamadigimizi farkettim. O kendi dizilerinde. Ben kendi dunyamdayim. Sanirim Vahap'la mutlu degilim su aralar. Beklentilerim cevapsiz kaliyor. O surekli dusunen, hayat icin cabalayan adami oynarken ben ise, ilgi, sevgi, sevkat ve birseyleri paylasmak isteyen kadini oynuyorum. Evet bunu yeni farkettim. Hersey daha farkli olsun isterdim aslinda. Zamansizlik diye biseyde yok. Aksam 6'dan sonra Cihan uyuyor. Butun aksam bize kaliyor ama ayri yerlerde geciyor. Hicbir ortak paylasimimiz yok. Cihan haricinde. Neden hersyei biz yapmaliyiz. Neden film alip, askim hadi su filmi izleyelim demiyor. Ya da gel beraber televizyondaki sacma sapan bir pragrama beraber bakalim demiyor. Ya da askim, gel beraber biseyler okuyalim. Disari cikalim ne olursa artik. 
Sikayet ediyorum. Su anda onunla, duzenli cinsellik disinda hicbirseyi ortak yapmiyoruz. Cok uzucu birsey aslinda.
Kusura bakmayin sizinde icinizi slktim. 

Neyse Cihan'ima bakin iciniz acilsin :)



Nasilim zayiflamis miyim?

9 yorum:

dilek dedi ki...

aahhhh ah gül'om ya. hep aynı hep aynı. Kadınlar ilgi, alaka, sevgi istiyor ama erkekler kendi dünyasında bence. biz çekip çıkarmalıyız onları oradan . hep biz plan yapmalıyız. niye böyle ki gerçekten?

ÇokBilmiş dedi ki...

Vay be aslan parçası, nasıl da delikanlı olmuş :)

Bence sorun Vahap'ta değil, o normal bir erkek gibi davranıyor. Sorun senin kabullenmemiş olman. Henüz tabii :)

İlk insanlar zamanında erkekler avlanmaya gidermiş. Kadınlar ise hamile kaldıklarından ve korunması gereken bir ateş olduğundan (ateş yakmayı bilmiyorlarmış, yıldırım sonucu filan oluşan ateşi besleyerek koruyorlarmış) ateşin yanında kalırlarmış. Hamilelikte korunmaya ve çocuk yetiştirmede de desteğe ihtiyaçları olduğundan diğer kadınlarla sosyalleşirlermiş. Erkekler ise avlanma sürecinde dikkatli ve sessiz olurlarmış. Genellikle tek başlarına avlanırlarmış. Toplu halde avlandıklarında bile iş bölümü yapar, her biri ayrı noktalarda pusuya yatarlarmış. Pusuya yattığı noktadan avını gözler planalr yaparlarmış. Bu nedenle erkekler günümüzde haber progrmaı ve maç seyretmeyi seviyorlar. Zira hiç strese girmeden avlanabiliyorlar bu şekilde :) Sosyalleşmelerini beklemek hata. BU nedenle sohbet, sevişme vs işleri kadına düşüyor.

Bir de aranızda yaş farkı da var tabii. 30'undan sonra insan başka bir boyuta geçiyor.

Seni çok sevdiğinden eminim ben. Ama sen, sen ol; birbirinizden uzaklaşmanıza müsaade etme. Elinden geleni yap. Ondan ve ailenden daha kıymetli hiçbir şey yok bu hayatta.

Bir Terazi Kizi... dedi ki...

al bendende o kadar ,ben dünya görüslerine ve yaslarina bagliyorum,fakat ben artik sikayet edemiyorum,cünkü alistim,sadece ara ara dokunuyor,üzme kendini,degisir diyede bekleme degismezler yada cok zor,ümüdini kirmak isteme ama esin esime benziyor ordan yorum yaptim,öptüm seni.

Unknown dedi ki...

Dilek ama bu cok buyuk bir haksizlik.

Cok bilmis, bende gulsem onu degistirecegim :))

Terazi kizi, benim icimde hala umut var :(

gunlukcugum dedi ki...

Yas farkli yetisme tarzi kisiligi hersey etken...onemli olan birbirinizi sevmeniz gul..vede kisiligi bu ise kabullenmen ..

Ebru dedi ki...

can ben sadece resim bakıyorum yaz boyu böyle olcam:)
Öperim ikinizi de
mail attım gördün mü

Mrsgul dedi ki...

Gül'cüm maalesef hepsiiii aynı diyemeyeceğim ama %80' aynı bu erkeklerin. Benim oğlum bile 1 yaşında kendine ait bir dünyası var beni sokmuyor oraya. Sınırları var.Bunların genlerinde var bir tuhaflık. Zaten anlayabilsek çoktan çözerdik ama. Adamların istekleri daha basit yemek+uyku+temizlik+para+cinsellik fazlasını beklememek gerekiryor bence. Ya da bazen yaşlar iyice ilerleyince akılları başlarına geliyor bu adamların...

keyf_i sibel dedi ki...

kız sen ne olmuşsun öyle.süper olmuşsun.uzun zamansır okumuyom blogları maşallah.maşallah...

keyf_i sibel dedi ki...

tabi yazının sonunu okuyan ben asıl yarumumu yazıyorum.hepsi aynı güzelim.hiç kıllarını kıpırtmazlar hep senden beklerler herşeyi.dünya görüşü, yaş demiş arkadaşlar haklılar belki ama.erkekler garanti gözüyle bakıyorlar ya bize..yanibiz ilgi veya şefkati sadece onlardan bekleriz kesin yani.ama onlar azıcık cinsellik kısmında naz yapsak, istedikleri hizmeti ve ilgiyi az görseler başka yerlerde arama özgürlüğü onlarda sandıklarından bize karşı bu kadar cimriler duygular açısından.ben bir kadına fal baktırdım(kadın için o kadar süper diyorlarki)kadın benim kocayı bir anlattı bana deli divaneymiş sevgisi.yok dedim öyle bişey.en son aldığı hediyeyi süprizi hatırlamıyorum o kadar ilgisiz dedim.onun tarzı o emin ol dedi.bırak ya nereye saklıyorlar ilgiyi alakayı, öbür tarafamı götürecekler tövbe tövbe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...