29 Kasım 2010 Pazartesi

Sleeping time....!

Saatlerimiz gece yarisini gosterirken, Cihan beyimiz hala direnmekte :(  Kucuk beyimizi once aldim yukariya cikardim. Belki asagida bizim sesden uyuyamiyor diye, video asagida. 15 dakika olmadi bunu cekeli.  Deli anne ogluma bakk :) Baliga bakma :)







Sonra baktik olmuyor, asagiya salincaga koyduk. O da kar etmedi, simdi yanimda gozleri gidip geliyor. Saci da halan kalkik :) Ne yaptiysam duzelmiyor. Deli annem'in dedigi gibi. Bende tik halini aldi.


Aksam kocacigimla biraz sohbet ettik. Nasil mi? Cunkuuu elektrikler kesildiii :) Sansa bak beaa... Ben karanliktan cok korkarim, sanki birisi gorunecek ve bana böö yapacak sanirim :) Vahap'i yanimdan ayirmadim. Peki o ne yapti, beni bol bol korkuttu. Kotu ruhlar evin cevresinde diye sacma amerikan filmleri gibi espiri bile yapti :( O ani olumsuzlestirdik.


Cihan'im nasil :)


Sohbetimiz mum isiginda devam etti, ama romantik seyler degildi :) Haberlerden filan, wikileaks olayini duymussunuzdur. Amerika'nin gizli evraklarini 200 bini geckin seyi ele gecirmisler, yavas yavas yayinliyorlarmis. Amerika hukumetide bunlarin sitesini cokertince, wikileaks gurubuda dunyanin en onemli basin ve yayin kuruluslariyla devam etmisler. Cok buyuk ses getirecek olaylar. Turkiye'de ne durumda bilmiyorum ama haberlerde cok bahsediliniyor. Turkiye hakkinda bir cok sey var. Aerbeycan hukumeti Turkiye alehine konusmus, sonra Amerika Turkiye'nin avrupa birligine girmesini istiyoruz demeleri faso fisoymus, aslinda istemiyorlarmis vs..vs....

Bu arada bizim oglanin kafasi hep baktigi yone dogru, cocuk duz bakamiyor :) Fotografi cektigim yerde kim oturursa butun gun  oyle kafasi kalkmis vaziyette onu izliyor. Bizim herifte saniyorki ona bakiyor :) hehe
 Burda bana guldu :)




Bu arada oglusumun odasindan bahsetmistim bugun. Tam bitmedi ama ben bir kismini cektim.  Bu kapisina yapistirdigim stickers. O siyah bosluga cihan yazisi gelecek. Kendi odama da aldim, cooook beyendim. Tabi boyle degil, yatak takiminin uzerine, laleler ...

Perdeleri gecici olarak o sekilde taktim. Burada resmen perde sorunu yasadim. O kadar aradimki yok anam yok. Bende internet uzerinden siparis verdim. Ama kesin kararliyim bu yil turkiyeye gittigimde hem salonuma hemde Cihan'in odasina guzel bir perde alacagim. Ben cok severim perde olayini burda genelde blinds ( Turkcesi panjurmus- hani o tahta olan varya, ya da shades onu bulamadim , bez olan var ya boyle dalgali dalgali geliyor ) Iste ben onlari beyenmiyorum. Ben boyle perde delisiyim.

Bunlarda perdelerimizle uyumlu, dinazorumuz,

Buda aldigim baska bir stickers. Cok beyendim. Deserre diye bir magazadan aldim. Yine gidecegim, ama Vahapsiz :) Yanliz var ya yapistirana kadar canim cikti.

Bunlarda borderlarimiz. Valla bunlari gecen gun sans eseri gordum, hemen aldim. Kisa geldi gerci. Daha alacagim.

Cocugun herseyi dinazor oldu, arkeolog olmaz umarim :)

Sanki sondan basa gider gibi oldum... Yok yok olmadim oyle yapiyorum :) Daha once dedigim gibi, artik evin son kaynaklarinida tukettim. Baklagillere girmiyorum cunku emziriyorum. Bugun mutfaga gittim, napsam napsam, baktim 2 tavuk gogsu var, yarimsar yesil ve kirmizi biber, bir adet sogan ve buzlukta bezelye ile havuc. Aklima boyle birsey yapmak geldi, daha once annemde gormustum. Ama ne yalan soyleyim tavugun gogsuyle yapmamak lazim, yani saman gibi bir tadi var gogusun. Daha guzel yeriyle yapmak lazim. Ama tadi guzel oldu, sekli bozuk olsada :) Hic usenmedim asama asama cektim :) Kurdanlari cikardim en sonunda. Bu arada alisverise yine gidemedik elektrikler yuzunden. Cok gec geldi meret.


Daha sonra slklntidan kardesimle ugrastim, onun fotografini ocu yaptim :) Sabah facebook'a girip gorunce , gulluuuuu i kill youuu diye bagiracak bence :)

Ayy! Saat gece bir oldu, 6 saat sonra uyanacak bu canavar. Benim burda ne isim var. Yatmaliyim artik.
Coookk optuummm! Sabah gorusuruz yani sizde aksam uzeri olacak 5-6 gibi :)

6 yorum:

annelili dedi ki...

Duvar stickerine bayıldım.
Karanlıktan ben de korkarım...

Unknown dedi ki...

bende coookk bayildim, o mazada daha neler var, bir kere daha kizim olsaydi dedim :) hersey kizlara yonelik.

Deli Anne dedi ki...

amanııınn n Selim görmesin bunları.. stickerlar, perdeler.. çıldırır herhalde.. çocukcağız ne dese burda yok oğlum diyorum pes etti artık. Geçen gün bir oyun bulduk internette.. a anne kısa filmi varmış dedi bir sevindi, açtık ki sadece abd de gösterilebiliyormuş.. ama böyle olmaz ki diyor, neden başka çocukları hiç düşünmüyorlar.. sen yaz anne bu insanlara, benim oğlum izlemek istiyor, neden düşünmüyorsunuz dye.. biliyor da arada psikoya bağlayan anne oraya buraya verip veriştiriyor diye ahaha

Deli Anne dedi ki...

Cihan'ın o bakışlarına da bayıldım, Kerim'i hatırlattı bir de.. sen dur daha annesi; öyle gülücükler atacak ki sana (inşallah) bütün eziyetleri unutturacak.. öyle teşekkürler edecek ki sana, babasına.

Unknown dedi ki...

Ay kiyamam ben Selim'e yaa ;( Canada'da da ben bulamadim ABD'den siparis ettim bu siteden : http://www.beyond-bedding.com/nautical-bedding.html
ama ne yalan soyleyim ben turk perdelerini daha cok seven cinsteyim. Internetten arastirsan belki dinazor stickerslari bulursun. Ben haziran gibi gelecegim tr'ye getirim olmassa Selim'e :)
Burda bi magaza var deserres, sanirim sadece kanada da : http://www.deserres.ca/en-ca/ adresi ( bu arada herseyin adresini veriyorum :) alan kodu isterlerse T5X-3P8 gir. stick-on decoration linkine bak ordanda kids'e bir suru model var. ALiyormus gibi bir dene belki cuzi bir miktara gelir yani hic belli olmaz.

Unknown dedi ki...

Cihan'im yavrum ayaklarimda su anda :) bende sozum ona ders calisiyorum

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...