18 Şubat 2011 Cuma

Oglum benim. Tadluumm...

Sabahtan beri ilkkez ayaklarimi uzattim. Birde sallama bir cay yaptim. Hic blog filan gezemedim cunku yeni eve girdik ( 20:00) Birazdan mutfaga girip Vahap'a yarin icin oglen yemegini hazirlamam lazim. Bugun epilasyon randevum vardi. Bacaklar icin  tam tamina 3 saat sureceginden Cihan'i ne yapacagiz olayi vardi. Vahapcigimin da isleri cok yogun. Sonuc olarak civcivimi Ruchan'a birakmaya karar verdik. Derya'da orada olacakdi.  Suluman zaten Cihan'dan 11 gun buyuk, Suluman yuvarlanir yerde, Cihan'da belki ona bakip ilham alir kim bilir :)))


Oglumdan hic bukadar uzun ayri kalmamisdim. Cok ozledim onu. Her 20 dakikada bir aradim :) 
Epilasyonumu yapan kadin Italyan. Bu arada Italyanlarin ve Turklerin acayip benzediklerini farkettim. Herseyimiz ayni :) Yani farkli dinleri saymassak, kulturler bile yakin. Ida (epilasyonu yapan kadin - ebrunun oglu degil :))' nin 3 oglu var. Kanadalilar ard arda yaparlar. Bu da oyle yapmis. Dedigine gore erkekler kizlardan daha rahatmis. Kizlar 15'ine geldiginde bir yigin sorunlari oluyor ( kardeslerinin hep kizlari varmis ) ama erkeklerin daha rahat oldugunu soyluyor. Bu arada yine birsuru yemek tarifi verdi bana. 

Isteyenler icin soyluyorum aletin markasi Syneron . Web sayfasina isteyen bakabilir. Ama dedigine gore bu alet sadece kuzey amerika'da dagitiliyormus. Ben cok memnun kaldim. Hala da kalmaktayim...

Neyse, cookk soguk bir hava vardi. Lazer'den cikip otobus duragina gitmem 10 dakika aldi. Ve yuzum resmen dondu. Burnumu hissetmedim, Tabi ellerimi ve kulaklarimida. Allahtan otobus hemen geldi. Ama ikinci otobus icin 20 dakika beklemek, iste o beni mahvetti :((  - 21'mis sanirim bugun. Soguktu beaaa...

Su anda saat( 22:35 ) oldu, cihan'i uyuttum. Mutfagi toparladim. Vahap'in iki cesit yemegini de yaptim. Ohh bee rahatim...

Devam edelim..

Bu fotograf bu sabah kahvalti esnasinda cekildi. Cihancigimiz kendi basina ustunu yuzune kapatip geri alamamis. Sanirim rahatsiz etmeyim bu garibanlari diyip hic giki bile cikmadi sehzademizin :))

 Ve meshur Sulumaann :)) Aralarinda sadece 11 gun var. Suleyman 9 agustos dogumlu. Ama bizimki onun yaninda konu mankeni gibi duruyordu :( Dersinizki 2 ay var. Suleyman 10 kilo Cihan 7. Sanirim benim uzulmem lazim oglum zayif kaldi diye.

Bol cocuklu bir gundu. Ruci'de 2 tane, Derya'da 3 tane, bende 1 tane. Akli olan 3'den fazla cocuk yapmasin :)) Bu ne yaa kafa goturmuyor :)

Gorundugu gibi, hic dedikodu yapamadik :( Tek konu Suluman ve Cihan'in gelisimleriydi. Tabi bu sohbet Ruci'yi hicc sarmadi. 
Annem bu fotografi gorse, cocuga yine corap giydirmemis diye beni paralar :) Buradayken tulumun altina bile corap giydirirdi. Usur diye :) O uyudugu gibi bende cocugu soyar zibinlikla birakirdim. Sonra ben uyuyunca o slms slki giydirirdi. Bu kisir dongu surdu gitti :))


Ufakliklar mutlu, pazartesi Family Day'mis, long weekend durumu. Tatil yani :) Anneler  mi?? Bilmem siz dusunun :)

______

Suleymancigimin ismini  ben muhtesem Suluman yaptim :) Hurrem nerde Suluumaann diyip durdum butun gun.

26 yorum:

Ebru dedi ki...

İda evrensel bir isim yani dedin mi kadına arkadaşın oğlunun adı diye:)
Sülüman da pek şirinmiş ama cihan tabi ki favarim. Kara gözlerini yerim onun.
Yuvarlanmış çocuk dolu oda:))
Bu arada ciddi ciddi becerikli hatunsun sen ya

Unknown dedi ki...

Dediimm tabii :) O da reallyy, dedi ;) Ya bosver sen cihani, poposunu bile kaldiramiyor :) Ay sorma acayip cocuk vardi. Bir ara vahap gelsede gitsek dedim, kafam agridi ;( Hehee! kocamiz fast-food yiyip sismesin ama dimi :)

Ebru dedi ki...

Görüyorum yemekleri bamya aynı gün yedik sizle hatta:)
Ev yemeği gibisi yok.

Nil dedi ki...

Ya dönmüyor kıçını kaldırmıyor diyorsun da, fotolar aksini söylüyor ama. hem çocuklar kıyaslanmaz ya. belki cihan daha hızlı konuşacak, belki motor gelişimi daha ilerde olacak. hem neresi konu mankeni? konuşma şehzademiz hakkında bölee :)
bu arada ebrunun dediği gibi gerçekten hamaratsın. benim elim hiç pratik değildir. vahapçığın çok şanslı vallahi.

özlemnitta dedi ki...

Yirim ben bunları yirimmm.İkisi de çok tatlı..

Unknown dedi ki...

Cihan sağlıklı annesi üzülmene gerek yok..Büyüdüklerinde durum değişir..Serpilir Cihan beyimizde ve şirin şirin pozlar verir yine bizlerde görürüz inşallah...Epilasyon ha , süperr

Unknown dedi ki...

ay çok güldüm ilk resimde gerçektende aralarındaki fark çok fazla gözüküyor.ama bunda resmi çekişininde payı var zira diğer resimlerde öyle durmuyor:)
boş ver kiloyu sağlıklımı sen ona bak.oooohhhhhhhh lazeer işide tamam.üüühhhüüüüüüüüüüüüüü
gül hatun cihan şehzadeye selam eder gözlerinden öperim

eksi 21 mi?yuh
bizim dolabın dondurucusu bile -16\-18 oluyor en fazla.düşün yiyeceklerin donduurulduğu ortamla sizin ortam niredeyse aynı:(

İkiz Annesi dedi ki...

Fotoğraflara bayıldım bizim evin her zaman ki halleri:))
Kilosuna üzülme bence sağlıklı olduğu sürece hiç önemli değil bence kilo meselesi:)

Sitare dedi ki...

ne bacak varmış sende 3 saat hııı:))
cihanım bi tane başlarım sülümanına.hem sen 1,80 lik kadın mısın da çocuğun boyuna takıyosun.anne baba ortalaması neyse öyle büyür çocuk.sağlıklı mı ,neşesi yerinde mi bitti.bakıyoruz resimlere ,bir gariplik göremiyoruz.görsek bunca teyzesi söylerdi değil mi.öptümm

Unknown dedi ki...

Ebrucum, evet ev yemekleri cok farkli, burada faast-food cok fazla, ama hic saglikli degil. Vahap cok evcil bir adam, evi hicbirseye degismez. Ayni anda bamya ha ;)) bamya aslinda cok saglikliymis.

kucuk mucizem ;) kizmaa kizz :) fotograflara bakma sen :)) cocukta tik yok., aslinda birseyde olmaz, benim oglum bence de erken konusacak;)

sihirli gunce : tatlilar gercekten keratalar :)

ilknurcum, dedigin gibi olur insallah :) ben bartiyorum sadece. Mubala mi diyorlardi :) sen daha iyi bilirsin.

bigocum, aslinda yan yana da oyleler. Sulumaann ona havadan bakiyor. Kiz disarisi varya cookk soguk aslinda derin dondurucuyu biz bosuna aldik, disariya koy ayni gorev :) birkeresinde cihanin islak mendillerini arabada unuttum, restoranda. Yiyip ictik, arabaya bi dondum, donmuslar :)

ikiz annesi : aslinda cok yazdigima bakma, bende fazla kafayi takiyorum diyemem, cunku hersey normal gidiyuor. sanirim cihan minyon tipli olacak.

sitarecim :) yok bee bacaklardan degil, seans 3 saat zaten, her bolgeye 2 defa yapiyorlar. bende popo yarim dunya bacak yokki :)) hem biz kisayiz ama vahaplarin sulalesii masalaah uzun boylular. Oglum onlara ceker insallaahhh

firdevs dedi ki...

ay benim oglum bir yasinda ve 10 kilo :))))) sanirim senden cok benim bunalima girmem lazim :D

Unknown dedi ki...

Bence no probleme :) demekki bazilarida az kilo alanlardan :)

Unknown dedi ki...

gerci dogum kilosuda onemli suleyman 4 kiloyu gecik dogmistu

ahsen58 dedi ki...

ay yine çok şirin çıkmış şehzaden canım çok kafaya takıyorsun cihanın kilosunu benimkide çok kilolu doğdu ama doğduğu gibi değil nunada çok şükür önce sağlık bak bana hastaneden bir türlü gelemiyorum pazartesi yine gidecem oğluşuma kandeğerlerinde sorun var yine tahlil yaptıracam inşallah bir sorun çıkmaz çok korkuyorum birşey çıkacak diye

Unknown dedi ki...

umarim birsorun olmaz. sen pozitif dusun, iyi bir sonuc alirsin.

anneanneninemekleri dedi ki...

Çok tatlılarrr..Nasılda anlaşırlar kendi aralarında maşallah.

Unknown dedi ki...

anneanneminemekleri : ya bu cok uzun :)) yanlis yazmaidm umarim :)) iyi anlastilar gercekten

dilek dedi ki...

Aşağıdaki posta yazdığım yorumu kopyalayıp buraya yapıştırasım var....Her çocuk farklııııııııııı:))))) Kaan 3,5 yaşında bezinden kurtuldu 3 yaşında konuşmaya başladı hiç dert etmedim diyebilirim...doktor normal dedimi? Dedi:) gerisi boş..Öptüm

Unknown dedi ki...

Dilek sen benim dediklerime bakma. Aslinda cokda buyutmuyorum. Cocugum saglikli o yeter bana, hepsi farkli bunlarin,ben biraz abartiyorum sadece :))

Kronik Bunalim ... dedi ki...

kiz gul demiyorlarmi sana ogluna bakamamissin sulonun yarisi kadar yapamadin su cocugu diye :))
gecen hafta arkadasim, ogluyla bilali yanyana koydu ayni cihanla sulo gibi oldular cocuk 9 bucuk kiloymus
sabahlari cevizli pekmezli biskuvili kahvalti yaptiriyor, aralarda emziriyor, aksam biz ne yediysek et tavuk pilav hepsini blenderden gecirip onuda verdi cocuga,bi yatmadan once bide sabah kalkincada 210 ml mamayida hupletiyomus bizim minik dev :))
ben henuz ne et ne tavuk nede sekerli seyler ve kendi yediklerimizden asla vermiyorum

arkadaslar resmen kafami utuledi o gun
bu cocuk senin yuzunden zayif
sen cocuga rejim yaptiriyosun bilmem ne
onceden sinirleniyordum artik sadece gulup geciyorum
ben oglumu minyon seviyorum ..
bu arada suloda pek tatlu :)

Unknown dedi ki...

Ay diyorlar demezler mi ;)) Bende karismayin sumo gurescisi yetistirmiyorum diyorum :) Hem Cihan 3 kilo dogdu aslinda kilosu normal. Yani dusuk degil. Tabi bizimkilere gore tombis ve eti ust uste gelmedigi icin zayifmis ;)) AMann laisse tombé :))hic umrumda bile degil. 6 aylik cocuga sekermi verilirmis. Hersey saglikli olsun. Hem bende oglumu boyle seviyorum :)

Mutfak Dili dedi ki...

Canım bula bilirsin Dinner rolları Üalmart ve Hcb den .buzluk olan yerde satiliyor uzerine 36 adet yazıyor. Çok işini görecek. Ben ondan farklı poağalar yapıyorum . yazarım inşalah ileriki zamanda. Kolay glesin. BU arada resimlede Senin Cihan sag eliyle Sulumanı dövüyormu ne :))))) Çok öpdüm.

Unknown dedi ki...

Valla en kisa zamanda bakacagim markete.

keyf_i sibel dedi ki...

bir buçuk yaşındayız ve 9800 kg mız. takma kafana benim gibi. dr her seferinde gelişim normal diyor...
kankamız var egemen bizden 2 ay küçük 11buçuk kilo.ama biz günde 4 sefer kaka yapıyoruz. çocuk 2 günde ilaçlarla naca çıkıyor büyüğüne...yani üzülme lütfen.

Deli Anne dedi ki...

Sülüman nası sarı öyle Gülom? sanırsın kuzey ülkelerinin çocuğu maaşallah..sanırım şöyle de bir durum var, sülümancığım iri bir çocuk.. bazısı öyle olur.. cihan ise daha fındık yüzlü.. Kerim de öyledir zayıftır hep... annemler pek içlenir ama ben memnunum bu durumdan..

Unknown dedi ki...

hatayli bir arkadas deli anam :) diger ogluda sap sari. bende oglusumdan memnunum :) boyle daha iyi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...