4 Mart 2012 Pazar

O herseyi anliyor...

Yeni dayhome'dan cok memnunuz. Murvet hanim cok iyi biri gercekten, cunku boyle iyi olmasa daha 5.gunde Cihan'i biraktigimda canavarim bana byee byee yaparmiydi? Hic aglamiyor. Hemen iniyor. Ilk gunler bacagima yapisiyordu. Ben cook cok ama cok mutlu oldum. Icim huzur dolu. Oglumun mutlu ve emin ellerde oldugunu bilmek bana cok iyi geliyor. Vahap'a da. Benim okuldan erken gelecegimi bildigi halde Cihan'i goturuyor. Alissin diye.
Bu arada kotu not aldigim dersi tamamen iptal ettim. Universitenin bu yonune bayildim, notunuz kotuyse dersi cikariyorsunuz ama paranizi geri alamiyorsunuz. O dersi cikarinca haftanin uc gunu dersim 1:30 da biter oldu... Ve oglumu 2 olmadan aliyorum. Yaniiii Cihan'la daha cok zaman geciriyorum. Derslerimide arada yapiyorum. BIde aksamlari.
BU arada Cihan'la inanilmaz bir yakinlasma sergiliyoruz. Simdi guleceksiniz ama benim cidden Cihan'i oglum olarak gormem zaman aldi. Ama surekli evin icinde deli gibi oynuyoruz. Bir ara Vahap yeter bile dedi :) Basi goturmuyormus :) Hocam bana kitap oku O anlar dedi. Bende okudum, ama cihan kitabi halen yemeye calisiyor. Anlamiyor galiba hala.
Su meshur Caillou'u bizde kesfettik. Bedava videolar kisminda televizyonun. Franzica. Cihanla bayagi izliyoruz. Ama benim daha cok ilgimi cekti, Cihan 20 dakika sonra beni terlediyor :( Caillou'da kullanilan fransizcaya bayildim. O kadar akici ve yavas konusuyorlarki dil ogrenimi icin harika olur bence.

Biraz ordan burdan oldu.

2 yorum:

Hayatın Tatları dedi ki...

Dayhome ne güzel birşeymiş! cihan çokküçük daha ev ortamı olması hemde Türk birisi ile daha iyi olmuş bence... Şansın bol olsun canım okulda da evde deee....

Unknown dedi ki...

Gülo genç anne oldun ya belki ondandır duyguların yavaş yavaş oturması.paylaşımlar sevgiyi büyütür..Bücür hala kitap mı yiyor , sevimli yaramaz :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...